Bende hiç dayanamıyorum hemde hiç gözlerim ister istemez kapanıyor
Ama bu sıpa oyun istiyo
Keşke annemlerde olsaydım akşama kadar yatardım
!
Masterim kasik mamasi veriyorum gece mamasi
Milupanin meyvayla toz kendim hazirlayip
Meyva puresi,havuc puresi balkabagi yediriyorum
Bir ogunde biberon mamasi veriyorum
Corba falan daha baslamadim ben
Sen neler veriyorsun
eminem hayirli olsun yeni saclarin..
Sac rengi icinde senin sacinin renginden iki ton acik al boya cnm ya da once bir ton acik al boya baktin olmadi bir ton daha aciga boya bir ara saclarimi ben kendim boyuyordum olmazsa kumrala boyarsin ben renkten renge girmistim resmen simdi kizdan vakit yok kuaforde boyativeriyorum mecbur:)
ozlem uykusuzluktan iyi duruyorsun cnm ya ben hic dayanamiyorum uykusuzluga hey heylerim geliveriyor
ben sebze corbası meyve püresi aptamilin kaşık maması
hipp bebe bisküvisi arada veriyorm meyveyle karıştırıp
kendim yogurt mayaladım ondan veriyorm
ama en zorlandığım sebze corbasıhiççç sevmiyo
haklı aslında ama napim yemek zorunda
Hoşgeldin kabilarda
Hayırlı olsun bebeğin şekercim
Cnm bebekler sen uyutmazsan uyumuyorlar
Bir bucuk iki saat ancak ayakta durabilirim bes aylik bebek
Sen her bir bucuk saatte uyutmaya bak yoksa cok yorgun dusup mizmizliga basliyorlar cok yorgun dusunce uyumakta da zorlaniyorlar nacizane fikrim
Uyudu mu sende hemen yat.onun keyfini beklersen uyumaz
Ben saatlerce sallasam bile uyumıcaksa uyumaz gözlerini kaşıyıp kulaklarını saçlarını çekiştiriyo uykusu gelince
Neyseki babasına devredip bi saat uyudum ama hala çok uykum var bide karnım ağrıyo adet olucam heralde zaten 15 gün geçti yine
Hoşgeldin aramıza.Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHoşbulduk canım.
isteyen herkese nasip eder Mevlam inşallah.
herkese selamlar
azra nerdesin bakıyım sen merak içinde bıraktın biziii
Gwçen ayda ağrılı olmuştu dimi bu ayda öyle olacak sanırım:26:Şimdiden geçmiş olsun özlemim.Sıcak su torbası koysam iyi gelir.Benimde adetlerim ağrılı oluyor hamile kalmadan önce sızak su torbasıyla yapışık yaşardım.Adet oluncada bir karnıma bir sırtıma koyunca çok iyi geliyordu.
Emosum sac boyama ile ilgili konu ac kadnlar kulubundeki bolume oraya koy bu resmi birde onlara danis bilgili insanlar cok
Eminim yardimi olan cok kisi oluro
Canım acıkmıştım çok başım döndü çıkmak zorunda kaldımlovelycim iyiyz biz allaha şükür oğlum tepikliyor şuan onla ilgileneyim diye :) kedi kızımda uyuyor .artık oğlum pisime cici yapıyor gülüyor
seninde günün az kalmış cnm hayırlısıyla yavruna kavuşmana
Moonum
Hilalcim keyfini cikar yan gel yat
Lovelyim son zamanlar bende uyuyamiyordum dogru duzgun az kaldi yavruna kavusmana.
Ozlemcim inatci demekki bestemiz :)
bence tamamdır şekercim..
yani silik de olsa çizgi çıkmış daha ne olsun..
havai fişek patlatıcaz burda inşallah
canım gözün aydın çok sewindim sölemiştim bak inan çok mutlu oldum ya sölediğin çizgi bariz pozitif oluyo kan testinin sonucunu da yaz mutlaka çok çok tebrik ederim hem iki test yapmışsın biri yanılsa öbürüde yanılmaz ya
Havai fişeği kim patlatıyorduu?
Derya sana ne kadar teşekkür etsem az..
Eğer dün sen bana destek olmasaydın ben o testi hiç yapmayacak, normal bir gecikme olduğunu düşünecektim..
Ve bugün burda sizee;
'Kızlaaarr ben hamişim' diyemeyecektim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?