Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende hiç dayanamıyorum hemde hiç gözlerim ister istemez kapanıyor
Ama bu sıpa oyun istiyo
Keşke annemlerde olsaydım akşama kadar yatardım

Cnm bebekler sen uyutmazsan uyumuyorlar
Bir bucuk iki saat ancak ayakta durabilirim bes aylik bebek
Sen her bir bucuk saatte uyutmaya bak yoksa cok yorgun dusup mizmizliga basliyorlar cok yorgun dusunce uyumakta da zorlaniyorlar nacizane fikrim
Uyudu mu sende hemen yat.onun keyfini beklersen uyumaz

!

Masterim kasik mamasi veriyorum gece mamasi
Milupanin meyvayla toz kendim hazirlayip
Meyva puresi,havuc puresi balkabagi yediriyorum
Bir ogunde biberon mamasi veriyorum
Corba falan daha baslamadim ben
Sen neler veriyorsun

ben sebze corbası meyve püresi aptamilin kaşık maması
hipp bebe bisküvisi arada veriyorm meyveyle karıştırıp
kendim yogurt mayaladım ondan veriyorm
ama en zorlandığım sebze corbası hiççç sevmiyo
haklı aslında ama napim yemek zorunda

resim tam çıktımı bilmiyorum:26:
Sağdaki renge benziyo

Sebze de benim kide suratini burusturuyor
Fazla zorlamiyorum bir iki kasik yedirtikten sonra yemege karsi direnc gostermeye alismasin diye

herkese selamlar

azra nerdesin bakıyım sen merak içinde bıraktın biziii

Ben saatlerce sallasam bile uyumıcaksa uyumaz gözlerini kaşıyıp kulaklarını saçlarını çekiştiriyo uykusu gelince
Neyseki babasına devredip bi saat uyudum ama hala çok uykum var bide karnım ağrıyo adet olucam heralde zaten 15 gün geçti yine

Gwçen ayda ağrılı olmuştu dimi bu ayda öyle olacak sanırım:26:Şimdiden geçmiş olsun özlemim.Sıcak su torbası koysam iyi gelir.Benimde adetlerim ağrılı oluyor hamile kalmadan önce sızak su torbasıyla yapışık yaşardım.Adet oluncada bir karnıma bir sırtıma koyunca çok iyi geliyordu.

Ben yine daldım pat diyeHerkese merhabaaaaa
Gcee yine uyuymadım ben sabah yattım.Artık hiç uykum gelmiyor bir iki saatlik uykuyla ayakta dolanabiliyorum.Ve önceden hiç yat kalk yapamazdım şimdi yatıyorum bir iki saat uyuyup kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum tekrar geri yatıyorum sanırım beyin kendeini doğum sonrasına odaklamış kafasına göre yönetiyor beni.

Son düzenleme:

Evet ağrılı olucak galiba şimdiden sinyallerini veriyo ben ilaçlarımla papatya çayımı hazır ediym en iyisi

lovelycim iyiyz biz allaha şükür oğlum tepikliyor şuan onla ilgileneyim diye :) kedi kızımda uyuyor .artık oğlum pisime cici yapıyor gülüyor

seninde günün az kalmış cnm hayırlısıyla yavruna kavuşmana

Selammm
duygunun bebişinin fotografını görürüm dedim ama baktım göremedim cok merak ediyorum
bende yatmaya devam bugünkü totodan igne cok yaktı,görümcem bana 2 tane kitap verdi onları okuyorum
su kontrol günüm bie gelse ah ahhh

Moonum
Hilalcim keyfini cikar yan gel yat
Lovelyim son zamanlar bende uyuyamiyordum dogru duzgun az kaldi yavruna kavusmana.
Ozlemcim inatci demekki bestemiz :)

Emosum sac boyama ile ilgili konu ac kadnlar kulubundeki bolume oraya koy bu resmi birde onlara danis bilgili insanlar cok
Eminim yardimi olan cok kisi oluro

boş ver benim konular havada kalır o yüzden konu kirliliği yapmayayımm

Canım acıkmıştım çok başım döndü çıkmak zorunda kaldımHep bakıyorum albüm yapmışmısın foto varmı diye.Mahşlalah oğluşunaaaa
Moonum
Hilalcim keyfini cikar yan gel yat
Lovelyim son zamanlar bende uyuyamiyordum dogru duzgun az kaldi yavruna kavusmana.
Ozlemcim inatci demekki bestemiz :)

Evet son zamanlar uyunmuyormuş.Birde ben çok sabırsızlnıyorum kkıızmda babasına çekmiş sanırım gayet sabırlı gelmeye niyeti yok daha keyfi yerinde

bence tamamdır şekercim..
yani silik de olsa çizgi çıkmış daha ne olsun..
havai fişek patlatıcaz burda inşallah

Havai fişeği kim patlatıyorduu?

Derya sana ne kadar teşekkür etsem az..
Eğer dün sen bana destek olmasaydın ben o testi hiç yapmayacak, normal bir gecikme olduğunu düşünecektim..
Ve bugün burda sizee;
'Kızlaaarr ben hamişim' diyemeyecektim..

Canımm çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…