Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar iyi akşamlar, bi arkadaşımız hamişmiş tebrik ederim. sağlıkla kucağına aldığı haberinide alalım inşallah

88prenses22***miyaba bebek
balelam***miyaba bebek
utopya_06***miyaba bebek
mrs.who***miyaba bebek
didems25***miyaba bebek
nagi_han82***miyaba bebek
dhc3***miyaba bebek
zammbak***miyaba bebek
sewdamm***miyaba bebek
Elis***miyaba bebek
puffy123***miyaba bebek
biblo01***miyaba bebek
azra2424***miyaba bebek
ildailda***miyaba bebek
moon83***miyaba bebek
damlapal***miyaba bebek
Master***miyaba bebek
Masumiyet***miyaba bebek
ozlem8187***miyaba bebek
huzur17***miyaba bebek
rumuzyok***miyaba bebek
lotusdream***miyaba bebek
ksel***miyaba bebek
ketenhelva***miyaba bebek
hevin***miyaba bebek
BLUEmoon2009***miyaba bebek
Oflu***miyaba bebek
sebbnemm***miyaba bebek
RUYALI***miyaba bebek
papatya_ozmen***miyaba bebek
alya_***miyaba bebek
byzglm***miyaba bebek
sifaa***miyaba bebek
ztar***miyaba bebek
suesue***miyaba bebek
1)avniye
2)gobeklim
3)buyukaksu
5)umutege16
6)lovely17
7)everythingwillbegreat
8)melisakaktus
9)rosess
10)ozim84
11)ESEV
12)hilal19
13)_MiNeL_​

mrhaba arkadaslar ben yenii katıldım aranıza ben bşey merakk ediyorumda bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi ben en son 25 ocakta regli oldum hamile oldugumu biliodum test yaptıgım için ama daha dün doktora gittim ama daha 5+3 hamile oldugumu sölyledi ya sonunda tutmuştur dedi yada bebek gelişmiodur ama keseyi vee bebegii gördüü böle bi durum basına gelen varmı yardımcıı olun lütfen

Firdammmm
O çamaşır suyu kokusu beni mahvediyo ama
Ancak kullanmadan da içim rahat etmiyor.. Sıvı yüzey temizleyicisinin içine atıyorum az bişey ben de..
güle güle kirlensin evin

kızlar iyi akşamlar, bi arkadaşımız hamişmiş tebrik ederim. sağlıkla kucağına aldığı haberinide alalım inşallah

Kız pufidikkkk özledimmm çok be miyabaaaaa

Hadi yaa o zaman bir ay daha bekliyim yürüteç alırım

oflucanım doktora götürdünüz mü oğlanı,bacaklarındaki kırmızı pütürler alerjikmiymiş?

kafam durmuş benim canım ya günün bu saati olunca..
Ama bebeği ve keseyi gördüyseniz bir aksilik yok demektir değil mi..

meggggggggg naber tatlım

Moonummm altta görüyorum birilerini,yazıyorum ama cevap yok kızdım onlara benn :86:
ben daha eve gitmedim ama son 10 dakika yoruldum da..

sen nasılsın ufaklık lokum nasıl?

kafam durmuş benim canım ya günün bu saati olunca..
Ama bebeği ve keseyi gördüyseniz bir aksilik yok demektir değil mi..

ya sorun yok gibi gözüküoo ama tek sorun benim regli tarihim ona göre 8 haftalık olması gerekiomuss ama gecte tutmuss olabilir dioo bilmiorummki bide bundan önce 1 düşük bide 3 aylıkken bebegimin kalbi durmustuu kürtaj olmustum ondan korkuomm :S:S

özlemmmmm bana yüz ver

Moonummm altta görüyorum birilerini,yazıyorum ama cevap yok kızdım onlara benn :86:
ben daha eve gitmedim ama son 10 dakika yoruldum da..

sen nasılsın ufaklık lokum nasıl?

Aşkolsun yavrum yüzüm müzüm heryerim senin olsun:))) giriyorum bişey yazıyorum ya sıpa ağlıyo ya herif bişey istiyo öyle kaynıyo sonra:))

meg domestossuz temizlik mi olur

kuzeycan uyandı kucağımda şarkı söylüyodum yine uyudu çok şaşkınım ilk kez kendi kendine uyudu
sesim güzel olsa anlıcam ama

ztar kuzum nasılsın
emzirme işine durumda sütün geldi mi
keyfin nasıl

Kızalr biliyorum çok konuşuldu ama son kez bir sorıyım dedim

Şimdi ben bebişin hastane çantasından zıbınları çıkardım kullanılmıyor dediğiniz için.

Tulum yada takımın altından giydirmek için uzun kollu çıtçıtlı badi koydum

alttanda giydirmek için yine ince bir patikli alt koydum üzerindende tulumunu giydirip ince penye battaniye ile sararım yeterli olur dimi

megim iyi canım oda ne olsun albüme resmini koydum teyzesi bakıver gali:))))))))))

alayım mi diyosun şimdi. Ne kadar oyalar onu acaba ya.. Sesler dikkatini çekiyor çünkü baya.
oflucanım doktora götürdünüz mü oğlanı,bacaklarındaki kırmızı pütürler alerjikmiymiş?
götürdük kuzum. Doktor sıcaktan olduğunu söyledi. Çok hassas bi cildi var dedi. Giydikleri bile yapabilir. Korkulacak bişey yok kendiliğinden geçer dedi :)

yavrum kişiden kişiye değişiyor ben zıbını 1 ay kullandım mesala rahattı başından geçirmekten kolay oluyor zıbın giydirmek üstüne hastane çıkışı giydirdim ince battaniye ise üşüyebilir tatlım bir battaniye daha al yanına sen.

canım ne kadar evhamli oldun bu konuda yahu :) bak bi hastane çıkışı koy. Iki üç tane uzun kollu çıtçıtli body koy. Içlik koy gene iki üç tane. Gene içten giydirmek için alt koy ayaklı. Iki üç takım koy. Ağız mendili koy. Eldiven koy.Çorap kullanılmıyor bile.Ince battaniye koy. Yeter zaten bi gece kalacaksın :-D

megim iyi canım oda ne olsun albüme resmini koydum teyzesi bakıver gali:))))))))))
Ayyy ben baktım bileeee ikiside çok tatlıııı ben size gelebilirmiyim oğluşunun yanaklarını ısırmak istiyorummmm.
Pisinide mıncır mıncır yoğurasım varrrr

Battaniye birde örgü koydum o kalın bayağı.Tamam moonum o zaman ben iki zıbın takımı ikide çıtçıtlı koyım en iyisi
Annemde neden çıkardın zıbınları kafasından geçirmektense onlar daha rahat olur diyordu en iyisi ikiside yanımda bulunsun hangisini rahat kullnaırsam onu kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…