minel tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
herkese merabalar
bugün gün vardı oraya gittim eşim de yok yemek falan yiyesim de yok
kuzey son yarım saatlik uykusuna yattı keyif yapıyorum ben de
evim de temizlendi bugün oh mis heryer domestos kokuyo bayılıyorum bu hijyen kokusuna
şimdi oğlum bayıla bayıla içine edecektir bu temiz evimin
oflu geçmişte okudum oyun halısını sormuşsun
kuzeyin oynamadığı tek şeydi ama kuzey yerde durmayı seven bi bebek değil normalde sevmesi lazımdı
alacaksan gecikmeden al çok oynasın
özlem ben de alıcam demişsin ama sen geç kaldın bende
artık beste oyun halısında durmaz büyüdü çünkü
kızlar iyi akşamlar, bi arkadaşımız hamişmiş tebrik ederim. sağlıkla kucağına aldığı haberinide alalım inşallah
minel tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
herkese merabalar
evim de temizlendi bugün oh mis heryer domestos kokuyo bayılıyorum bu hijyen kokusuna
kuzeyin oynamadığı tek şeydi ama kuzey yerde durmayı seven bi bebek değil normalde sevmesi lazımdı
mrhaba arkadaslar ben yenii katıldım aranıza ben bşey merakk ediyorumda bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi ben en son 25 ocakta regli oldum hamile oldugumu biliodum test yaptıgım için ama daha dün doktora gittim ama daha 5+3 hamile oldugumu sölyledi ya sonunda tutmuştur dedi yada bebek gelişmiodur ama keseyi vee bebegii gördüü böle bi durum basına gelen varmı yardımcıı olun lütfen
meggggggggg naber tatlım
kafam durmuş benim canım yagünün bu saati olunca..
Ama bebeği ve keseyi gördüyseniz bir aksilik yok demektir değil mi..
özlemmmmm bana yüz ver
Moonummm altta görüyorum birilerini,yazıyorum ama cevap yokkızdım onlara benn :86:
ben daha eve gitmedim ama son 10 dakikayoruldum da..
sen nasılsın ufaklık lokum nasıl?
alayım mi diyosun şimdi. Ne kadar oyalar onu acaba ya.. Sesler dikkatini çekiyor çünkü baya.minel tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
herkese merabalar
götürdük kuzum. Doktor sıcaktan olduğunu söyledi. Çok hassas bi cildi var dedi. Giydikleri bile yapabilir. Korkulacak bişey yok kendiliğinden geçer dedi :)oflucanım doktora götürdünüz mü oğlanı,bacaklarındaki kırmızı pütürler alerjikmiymiş?
Kızalr biliyorum çok konuşuldu ama son kez bir sorıyım dedim
Şimdi ben bebişin hastane çantasından zıbınları çıkardım kullanılmıyor dediğiniz için.
Tulum yada takımın altından giydirmek için uzun kollu çıtçıtlı badi koydum
alttanda giydirmek için yine ince bir patikli alt koydum üzerindende tulumunu giydirip ince penye battaniye ile sararım yeterli olur dimi
Kızalr biliyorum çok konuşuldu ama son kez bir sorıyım dedim
Şimdi ben bebişin hastane çantasından zıbınları çıkardım kullanılmıyor dediğiniz için.
Tulum yada takımın altından giydirmek için uzun kollu çıtçıtlı badi koydum
alttanda giydirmek için yine ince bir patikli alt koydum üzerindende tulumunu giydirip ince penye battaniye ile sararım yeterli olur dimi
Ayyy ben baktım bileeee ikiside çok tatlıııı ben size gelebilirmiyim oğluşunun yanaklarını ısırmak istiyorummmm.megim iyi canım oda ne olsun albüme resmini koydum teyzesi bakıver gali:))))))))))
yavrum kişiden kişiye değişiyor ben zıbını 1 ay kullandım mesala rahattı başından geçirmekten kolay oluyor zıbın giydirmek üstüne hastane çıkışı giydirdim ince battaniye ise üşüyebilir tatlım bir battaniye daha al yanına sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?