Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kocam 4 yildir bir kariyla boynuzluyormus beni

azracım cok zor bir durum allah yardımcın olsun bı soluklan bı nefes al ve sakın ne yapacağına karar ver..

bende meg e katılıyorum bır gecelık bişey olsa bı heves farklı bır arayış der insan affede bilir belkı ama oda aldatma buyuk konuşmayayım ben affedeemem heralde
lakin burda uzun bır süreç var gönül bagı var bir anlık heves değil...

çok üzüldüm azracım allah kolaylık versın...zor bır durum

( eşim yurt dısında oda aldatıyormudur ya acabaa )

Ya inanmıyorum azram kıyamam ben size hiç Rabbim yardımcınız olsun bende düşün diyenlerdenim ortalığı üç kuruşluk kadına bırakma evladın var kocanın ağzına tükür ama o kadının istediğini yapma ekmeklerine yağ sürme sakin olmaya çalış duam senınle ne denir bilmiyorumki ya ufff :44:

Babasi ve amcasi geldi
Hanimina soz vericeksin bu kadinla bir daha gorusmeyeceksin
Eger betul suphelinirse devam edersen betulun arkasindayim hepimizi kaybedersin dedi
Kimse bir gram beni dusunmuyorr sineye cek otur diyorlar bana
Bende de suc varmia ben kocama sahip cikmamimisim siz ney biliyonuzda ne konusuyorsunuz dedim
Oglunuzu kayirirsiniz tabi dedim
Beni de bir ana dogurdu tastan cikmadim bende bir anakuzusuyum ekmegimi tastam cikaririm hicbirseyvolmaz bana dedim kizima da bakarim dedim
Kocam olacak serefsiz kariya diyormus ki bosanacak benden ben turkiyeye gitmisim aylarca gelmemimisim trye gitmek icin bahaneler ariyormussun hepsiyalannnnnnnnn dedim.kiz bundan sonra ne yapicaksin diyor bana bosanacam desem havalara ucucak
Bu adam bu kariyi birakmaz adim gibi biliyorum!!!!!!!!
Ben bu adami nasil kocam deyip sarip sarmalayim ya kimse beni anlamiyor annem nikah sende sus otur diyor

Ay sinirimden benim adama sardım sahnedeyim kızım manyakmısın diye Msj attı

Ne oldu acaba ya ne yaptı azra

Bu arada bebesi su içerken tıkanan varmı beste her su içişinde boğuluyo

Sabahtan beri iki dilim ekmekle duruyorum onu da zorla yedim
Ayakta duracak halim yok aglamaktan gozlerim mahvoldu

Bence de bırakmaz hiç yalandan moral vermek için kandıramıcam seni
Affetmezdim ben olsam 4 yıl uyutmuş yaa bi daha nasıl güvenilebilir ki

Of azra adamn ailesi de kim artık onlarla da muhattap olmazsın kadın maden ağzının içine bakıyor boşan diye boşanma arkadaşım kocana gelince burnundan getir yöntemini sen bilirsin artık sen tanıyorsun adamı.üzme kendini ailen de bişey demiyorsa kendin halledeceksin kimseyi takma kocana hislerine kimse bişey diyemez seversin affedersin sevmezsin süründürürsün ama dik dur bi daha ailesini karıştırma yerinde olsam bi daha sorduklarında ben hallediyorum siz karışmayın falan de kocana da karşı da dik dur gönlünden ne geçiyorsa onu yap ama boşanma bence

canim benim ya..

kocani ne sarip sarmala, ne de bosan .. surundur derim surundur. bosanma, ekmeklerine yag surme, ama kocani da pamuklara sarma yani.

azram kıymama sana cnm sütten kesilirsin bebişine yazık içinden ne geliyorsa öyle yap tatlım

Kocam olacak adinin abisi kariyi aramis
Maddi manevi ben destek ciktim sen nerdeydin bu zamana kadar demis
Mesajlarinda kadin bana kufrediyor karinin amina sokuyum diye kocam da yanina geliyim mi diyor bosamiyor ya beni tesello edecek bana ya bana karisina kufrettiriyor kizinin ustune yeminler iyi geceler melegim yazmis kocam kari da iyi geceler farem yazmis buna kocam 9 kere aramis hergun benim yanim da kocan diyor arayip sormuyormusum meg ferda iyi biliyor onlara demistim ariyordum cikmiyordu tellerime karinin alisverisine kadar yapiyormus evinin sorimlulugunu yerine getirmiyordu ama kari islerimi hallediyordu diyor bana ya bana karisina ne migdesi genismis bunlarin

of ya bu nasıl erkek yazık ya..çok önemi yok ama kadın türk mü yabancı mı

Azracımmm bence bundan sonra kendini ve kızını garanti altına almaya çalış.Ailen seni istemiyorsa nikah sende sus otur diyorsa ayaklarının üstüne durmaya çalışacaksın önce bu adamla bu ömür geçmez yaptığı iğrençlikten başka birşey değil..o kadınla görüşmeyide bırak muhattap olma bundan sonra onlar sinir olacak önce onları birbirinden nefret eder hale getirecek olan sensin sonra tekmeyi basacak olanda sensin bütün kozlar senin elinde iyi değerlendirmke lazım ama yavaş yavaş adım adım halletmen lazım kuzumm önce bir kafanı toparlamaya çalışşş Üzgünüm çok üzgünüm keşke yakınında olup sana destek olabilseydimmm ama ancak buralardan destek olabiliyoruz

Türk ama musluman degilmis aleviymis alevi musluman mi bilmiyorum yanlis anlasilma olmasin simdi insan insandir

Gulbebek cmm zaten uzun suredir para biriktiriyordum ben esim denen adamdan habersiz
Esim degilmis ki hersey yalanmis bu yedi sene hep yalanmis yikildim ben ya daha neler duyacam bakalim
Ben bubkadar genis degilim dunya yikildi altinda kaldim ben ya hayatimin nesesi bitti insanlara guvenim kalmadi
Seytan bile bunlardan insaflidir

azra ben esinin ailesinin tavrini anlamadim :26:

o kadina esinin abisi neden ben maddi manevi ihtiyaclarini karsiladim sen nerdeydin diyor ?

Canim avrupada oyle guzel imkanlar var ki, sana ve cocuguna oyle sahip cikarlar ki belki de calismana bile gerek kalmadan bal gibi gecinirsin. sen bir sekilde idare edersin, annesin sen, herseyin ustesinden evladin icin gelirsin ama bosanma derim ben. esinin nikahli karisi degil de metresi olarak yasasin bakalim

ne biçim adiliktir bu midem bulanıyor böyle adilerden gül gibi eşin ve gül gibi kızın var nasıl yapabiliyorlar anlayamıyorum çok sinirliyim çoook ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…