Kocam 4 yildir bir kariyla boynuzluyormus beni
Babasi ve amcasi geldi
Hanimina soz vericeksin bu kadinla bir daha gorusmeyeceksin
Eger betul suphelinirse devam edersen betulun arkasindayim hepimizi kaybedersin dedi
Kimse bir gram beni dusunmuyorr sineye cek otur diyorlar bana
Bende de suc varmia ben kocama sahip cikmamimisim siz ney biliyonuzda ne konusuyorsunuz dedim
Oglunuzu kayirirsiniz tabi dedim
Beni de bir ana dogurdu tastan cikmadim bende bir anakuzusuyum ekmegimi tastam cikaririm hicbirseyvolmaz bana dedim kizima da bakarim dedim
Kocam olacak serefsiz kariya diyormus ki bosanacak benden ben turkiyeye gitmisim aylarca gelmemimisim trye gitmek icin bahaneler ariyormussun hepsiyalannnnnnnnn dedim.kiz bundan sonra ne yapicaksin diyor bana bosanacam desem havalara ucucak
Bu adam bu kariyi birakmaz adim gibi biliyorum!!!!!!!!
Ben bu adami nasil kocam deyip sarip sarmalayim ya kimse beni anlamiyor annem nikah sende sus otur diyor
Babasi ve amcasi geldi
Eger betul suphelinirse devam edersen betulun arkasindayim hepimizi kaybedersin dedi
Bende de suc varmia ben kocama sahip cikmamimisim siz ney biliyonuzda ne konusuyorsunuz dedim
Beni de bir ana dogurdu tastan cikmadim bende bir anakuzusuyum ekmegimi tastam cikaririm hicbirseyvolmaz bana dedim kizima da bakarim dedim
Kocam olacak serefsiz kariya diyormus ki bosanacak benden ben turkiyeye gitmisim aylarca gelmemimisim trye gitmek icin bahaneler ariyormussun hepsiyalannnnnnnnn dedim.kiz bundan sonra ne yapicaksin diyor bana bosanacam desem havalara ucucak
Ben bu adami nasil kocam deyip sarip sarmalayim ya kimse beni anlamiyor annem nikah sende sus otur diyor
Sabahtan beri iki dilim ekmekle duruyorum onu da zorla yedim
Ayakta duracak halim yok aglamaktan gozlerim mahvoldu
Sabahtan beri iki dilim ekmekle duruyorum onu da zorla yedim
Ayakta duracak halim yok aglamaktan gozlerim mahvoldu
Kocam olacak adinin abisi kariyi aramis
Maddi manevi ben destek ciktim sen nerdeydin bu zamana kadar demis
Mesajlarinda kadin bana kufrediyor karinin amina sokuyum diye kocam da yanina geliyim mi diyor bosamiyor ya beni tesello edecek bana ya bana karisina kufrettiriyor kizinin ustune yeminler iyi geceler melegim yazmis kocam kari da iyi geceler farem yazmis buna kocam 9 kere aramis hergun benim yanim da kocan diyor arayip sormuyormusum meg ferda iyi biliyor onlara demistim ariyordum cikmiyordu tellerime karinin alisverisine kadar yapiyormus evinin sorimlulugunu yerine getirmiyordu ama kari islerimi hallediyordu diyor bana ya bana karisina ne migdesi genismis bunlarin
Babasi ve amcasi geldi
Türk ama musluman degilmis aleviymis alevi musluman mi bilmiyorum yanlis anlasilma olmasin simdi insan insandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?