Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyy ben güzel haberlerle geldim ama yazcak halim kalmadı okuduklarım kanımı dondurdu
allah yardımcın olsun azra çok üzgünüm ne desem bilemedim:26:

Karinin baska sevgilisi de varmis islerini hallediyor ya her isini yapiyor ya karinin kul kole oluyor ya kariya vazgecermi bulmusum bir tane mal
Ne bicim bir zihniyet bunlarda ki ben cok geri kalmisim yaaa ne gerikafaliymisim

Karinin baska sevgilisi de varmis islerini hallediyor ya her isini yapiyor ya karinin kul kole oluyor ya kariya vazgecermi bulmusum bir tane mal
Ne bicim bir zihniyet bunlarda ki ben cok geri kalmisim yaaa ne gerikafaliymisim

Bence kocanın da olmuştur arada

Selam canım kaç aylık oldu doğa diş olabilir mi

Aynı şey benim kuzenimin başına geldi hatta bide çocuğu varmış o karıdan kuzenim karıyı aradı dedi ki ben senin çocuğuna üzülüyorum hiç olmazsa benim oğluma o. çocuğu demicekler
boylelerine birde agir laf edersin cok zorlarina gider ..

benim bir tanidigimda kizin babasiyla konusmustu ki kizin babasi biliyor yani kizinin evli bir adamla birlikte oldugunu,. adam kizin ailesini evine giriyor cikiyor, elinde erzaklar tabii.. adama agir laf edince de yok kalp krizi gecirmis bilmem ne. kizini para icin peskes cekerken narin kalbi kaldiriyordu ya, yuzune soyleyince kaldiramadi.

Allah islah etsin.. Rabbim ne bizi, ne eslerimizi, ne evlatlarimizi sasirtmasin, ayagimizi kaydirmasin.

ayyy ben güzel haberlerle geldim ama yazcak halim kalmadı okuduklarım kanımı dondurdu
allah yardımcın olsun azra çok üzgünüm ne desem bilemedim:26:

senden haber bekliyordum hilal. sen yaz gulum. cok moralimiz bozuldu bir nefes olsun guzel haberin..

demekki kuzu iyi masallah ona

tövbe tövbe yaa şook içinde okudum resmen
tiksindim
azracım boşanma süründür demiştim ama böyle b.ka batmış bi adamı görmen bile cok fazla
bence bırak gitsin ne boku varsa yesin hayvan
o şıllık da madem öyle biri zaten o adamdan da sıkılıcak ve baskalarını bulcak ve kocan olacak şerefsiz de seni mumla arayacak

Benim seviyem çok portatif her seviyeye iner çıkarım ne boşarım me aynı evde otururum ne de o karıyı paramparça etmeden bırakırım
Gitsin dövsün hırsını alsın yaa

vallaha meganım ne yapıcağımı bende bilmiyorum ucu baya kızardı sağ tarafada süt kalamdı oğlum aç mamayı almıyo ne yapıcam gidicem doktora ama o zamana kadar oğlum nasıl durucak:26::26:

azram diyicek çok şey varda inanki kendimi tutyorum ama denileblicek en güzel şeyi ferdam demiş bence onu dinlemlisin süründürmelisin o pisliği

5 buçuk aylık oldu dis bu kadar erken çıkarmiki telefondan geçmişe fazla bakamıyorum azracim konuyu tam anlamadım ama kızlar sinirlendiğine göre bişey vardir kendini ve bebegini üzme

5 buçuk aylık oldu dis bu kadar erken çıkarmiki telefondan geçmişe fazla bakamıyorum azracim konuyu tam anlamadım ama kızlar sinirlendiğine göre bişey vardir kendini ve bebegini üzme

4aydan sonra her an çıkabilir
bana da aç olma ihtimali varmış gibi geldi
iyice doyuyor eminsşn de mi
yediklerinizden yemek istiyorsa yağlı baharatlı ve çok tuzlu değilse tattırmanı öneririm

Kızlar biz 20:00 da gittik hasteneye yeni geldik eve.
Çatı muayensei yapıldı tahmin ettiğim kadar zor değilmiş kolay geçti bir parmak açılma var dediler
Normal doğuma engel bir durum yokmuş.
Nst ye girdim nst si düz çıktı dediler
dr da baktı tekrar istedi akşam canım bişey istemedi diye çok az yemiştim sanırım ondan öyle çıktı
aşağı indik bişiler yedim tekrar girdim nst ye bu defa güzel çıktı bebeğin hareketleride iyiymiş.
Ultrasonda da gördüm kızımı suyu iyi herşey olunda dedi dr gününü bekliycez dedi.
Hastanede başım dönüyordu baş ağrımda vardı
Tansyonu ölçtü tansiyon yüksek çıktı 13-8 çıktı
biraz bekleyip tekrar ölçtü 14-9 sonra iki üç daha ölçtü hep 14-9 çıktı
İdrar tahlili istedi idrarda bişeye aktı ama ben anlamadım tabi idrar tahlili normalmiş eve gönderdi
Tansiyonu takip et evdede 14-9 çıkarsa gel dedi riske atmayalım
Şimdi eve gelince ölçtüm 13-8 çıktı ama karnım aç yemek yiyip tekrar ölçücem yüksek çıkarsa dr bu gece nöbetçi her an gidebilirim.

Birde yazmayı unuttum ama eve gelince baktım çamaşırımda kan vardı çatı muayenesinden sebepm oldu yoksa nişanmı bilmiyorum kafam sersem gibi

azracım geçmişi az önce okudum ve şok oldum inanamıyorum canım üzme kendini allah sabır versin..

canım bi sorun olmadıgına sevindim allah yardımcın olur..

çok sıkkın canım..
Azra gelmiş yazmış anlatmış..
Neler neler yarabbim......
Nasıl olacak ne yapacak bu kız..
Herif evde ve evde yani!!!!! Aynı evdeler!!!!!!
Azranın halini düşünemiyorum,bir de bebek sorumluluğu var üstüne üstlük..

azranın anası boşanma demiş öyle mi
yaşlandım yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…