Karinin baska sevgilisi de varmis islerini hallediyor ya her isini yapiyor ya karinin kul kole oluyor ya kariya vazgecermi bulmusum bir tane mal
Ne bicim bir zihniyet bunlarda ki ben cok geri kalmisim yaaa ne gerikafaliymisim
selam kızlar çıldırmak üzereyim doğa artık uyumuyo uyku düzeni bozuldu sürekli ağlıyo mızmızlaniyo bir haftadirda acıktığı zaman biberonu gördüğü zaman mama diye ağlıyo biz ne yersek yemek istiyo masaya oturamiyorum
boylelerine birde agir laf edersin cok zorlarina gider ..Aynı şey benim kuzenimin başına geldi hatta bide çocuğu varmış o karıdan kuzenim karıyı aradı dedi ki ben senin çocuğuna üzülüyorum hiç olmazsa benim oğluma o. çocuğu demicekler
ayyy ben güzel haberlerle geldim ama yazcak halim kalmadı okuduklarım kanımı dondurdu
allah yardımcın olsun azra çok üzgünüm ne desem bilemedim:26:
ayyy ben güzel haberlerle geldim ama yazcak halim kalmadı okuduklarım kanımı dondurdu
allah yardımcın olsun azra çok üzgünüm ne desem bilemedim:26:
Hadi hayırlısı güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbimm
Benimde o aylarda ayakta durunca yürüyünce aşağıda ağrı oluyordu bende hiç yürüyemedim o zamanlar genelde dinlendim. sonra bebek büyüdükçe yukarı doğru çıktı iyice ve rahatladım bu defada mideye aşırı baskı yapmaya başladı şimdide son günlere geldik iyice aşağı indi
Ben süt arttırıcı hiçbirşey içmedim henüz doğumdan sonra ihtiyaç olursa içerim diye düşündüm.
Sağol canım.Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Canım geçmiş olsun beze varsa hiç ihmal etme hemen git dr a.Çünkü geçer diye beklersen geçmeyebilir ve artabilir şimdi ilaçla çözülebilecek birşeydir ama ilerlerse ufakta olsa bir operasyon gerekebiliyor benim görümceminde beze vardı geçer diye gitmedi ameliyat olmak zorunda kaldı.Bebekte o memede iltihap olduğu için emmiyor olabilir.
Heheee doğurmadım henüz sabah 8 de uyuyunca ancak uyandımeşimi bekliyorum bir saate kadar gelir yemekten sonrada kontrle gidicez
Canım çok şükür çok sevindim herşeyin iyi olmasına.Bizimkide o haftalarda bize tiki tiki ayaklarını sallamıştı ben ağlamıştım
Bizimde kız gibi dedi bir sonraki kontrolde netleşti.Allah hayırlısını nasip etsin.
5 buçuk aylık oldu dis bu kadar erken çıkarmiki telefondan geçmişe fazla bakamıyorum azracim konuyu tam anlamadım ama kızlar sinirlendiğine göre bişey vardir kendini ve bebegini üzme
Kızlar biz 20:00 da gittik hasteneye yeni geldik eve.
Çatı muayensei yapıldı tahmin ettiğim kadar zor değilmiş kolay geçti bir parmak açılma var dediler
Normal doğuma engel bir durum yokmuş.
Nst ye girdim nst si düz çıktı dediler
dr da baktı tekrar istedi akşam canım bişey istemedi diye çok az yemiştim sanırım ondan öyle çıktı
aşağı indik bişiler yedim tekrar girdim nst ye bu defa güzel çıktı bebeğin hareketleride iyiymiş.
Ultrasonda da gördüm kızımı suyu iyi herşey olunda dedi dr gününü bekliycez dedi.
Hastanede başım dönüyordu baş ağrımda vardı
Tansyonu ölçtü tansiyon yüksek çıktı 13-8 çıktı
biraz bekleyip tekrar ölçtü 14-9 sonra iki üç daha ölçtü hep 14-9 çıktı
İdrar tahlili istedi idrarda bişeye aktı ama ben anlamadım tabi idrar tahlili normalmiş eve gönderdi
Tansiyonu takip et evdede 14-9 çıkarsa gel dedi riske atmayalım
Şimdi eve gelince ölçtüm 13-8 çıktı ama karnım aç yemek yiyip tekrar ölçücem yüksek çıkarsa dr bu gece nöbetçi her an gidebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?