Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ztarim ailesiyle gorusmuyorlardi abisiyle kuslerdi falan
Kariya butun aile sirlarini anlatmis
Ben yedi yillik evliyim boyle konusmam abisine konusturmazda ama elin şıllıgina konusturuyor
Simdide gotunu devirdi yatiyor yerin dibine girmesi gerekirken birde acim diyor bana

canım çoook haklısınn para biriktirmen iyi olmuşşş sakın boşanayım falan deme bekle çektirr fitil fitil getir burnundann yalvarsınn bak benim görümcemde boşanıyor çocuğuna bakmadı bağırdı çağırdı kendi kendine kükredi şimdi peşinde dolaşıyor neden boşanma tazminatı fazla geldii görümcemde süründürüyor evlenecek adam evlenemiyor.

zıkkımın kökünüüüü kaktüsün dikenlerini yesinnn töbe töbee rahatlığa bak adamdakiiii

bu ne yuzsuzluk ya. gercekten pisman olsaydi simdi sana acim diyemez, ayaklarinin dibinde dolanirdi.

bu adamla isin zor azram.hic yuz verme bu ne yuzsuzluk.

Ben cocuk degilim diyor bana
Kiizindan edersem dunyayi basima yikicakmis
Seyinin keyfini surerken kiz demiyordun ama

İnanamıyorum azra senin kocan embesil olabilir mi idrak eksikliği var galiba normal m değil bu adam bu ne laçkalık

Elis yedi senedir bu adamkn herseyine eyvallah dedim boyle cektim kalktim cocuk yaptim birde bundan
Ama hepsi bosaymis

azram dicek laf bulamadım mal ötesi bişeymiş kocan.......sizi haketmiyor

Ben cocuk degilim diyor bana
Kiizindan edersem dunyayi basima yikicakmis
Seyinin keyfini surerken kiz demiyordun ama

hadi anaaamm hadi ordan deseydin neyse konuşmayım ben fazla ağzım bozulcak yoksaa onun kızııı amaa Allah korusunnn senin başına gelenler ya kızının başına gelse Allah korusun insan adım atarken ailesini düşüncek birazda sizin kızınız nasıl el bebek gülbebek yetişiyorsa bir zamanlar sende öyle el bebek gülbebek yetiştin.Hiçmi kızım derken aklına gelmiyor kızının başına gelse böylebir durum o zaman utanırmıki kendinden hiç sanmıyorummm utanmazda arlanmazda....

Gerizekalı yaa geçir kafasına tavayı yesin yemeğini ay şu anda ben etlerini parçalamak istiyorum ya şerefsiz
Sen nasıl duruyorsun azraa

azram yazacak söyleyecek birşey bulamadım eşinin bu tavrına
işin zor allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin kendini bırakma bebeğini düşün
eşin nerdeyse bu durumdan övüncek bir hal almış
allah onu islah eylesin
sen seviyeni koru unutma kimse senden daha değerli değil

Gerizekalı yaa geçir kafasına tavayı yesin yemeğini ay şu anda ben etlerini parçalamak istiyorum ya şerefsiz
Sen nasıl duruyorsun azraa

Mesajlari okuyunca agiz yuz daldim buna
Ama halen sinirim gecmedi kizim olmasaydi bu adami da o kariyida oldururdum ben
Kariya da bagirdim cagirdim ama bitmedi dukkanini basina yikacam o karinin

Ay hiç kibar olup gurur dersi vermeye kalkma git ağzını yüzünü yırt
Ben hırslandım yaa

azracım ağzım açık şok içinde okuyorum yazdıklarını
yerinde olsam ailem arkamda destek değilse gitmem biyere otururum evimde
bu adamı da evden uzaklaştırırım (orda evden uzaklaştırma diye bişey var de mi sen söylemiştin )
girerdşm kreşe çalışırdım kızımı da götürürdüm yanımda
bu pisliği de boşamaz süründürürdüm
baktım pişmanlığı yok şatır çatır nafakamı alırdım
bu adam arsızn önde gideni
sana bu hayatı reva göremiyorum ya çok üzülüyorum
bu adamla yaşanmaz valla
hani özür diler pişman olur dedim ama (gerçi 4 yılın üstüne neyi affettirir özrü bilmem ama ) yok bu adam arsız tüzsüz pislik biriymiş
gönder gitsin evden yasal haklarının hepsini kullan
o orspu karı da senle hala evli bi adamla birlikte olacaksa olsun adi insanlar

Aynı şey benim kuzenimin başına geldi hatta bide çocuğu varmış o karıdan kuzenim karıyı aradı dedi ki ben senin çocuğuna üzülüyorum hiç olmazsa benim oğluma o. çocuğu demicekler

yok azracım onlarla bir olma bugünün yarını da var kimseye koz verme

selam kızlar çıldırmak üzereyim doğa artık uyumuyo uyku düzeni bozuldu sürekli ağlıyo mızmızlaniyo bir haftadirda acıktığı zaman biberonu gördüğü zaman mama diye ağlıyo biz ne yersek yemek istiyo masaya oturamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…