Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayrılsalar sanki kocası mutlu olabileceğinimi sanıyo acaba çok merak ediyorum kadına gelincede yuva yıkanın yuvasımı olur yaaa

yahu yazsanıza nennnn ben manyadım geçmiş olsun diyin bana sinirlerim bozuk

Kızar ben biraz çıkıyorum azcık bşiler yiyim tekrar tansiyonuma bakayım.Öpüyorum hepinizi.
Ne olur benim için dua edin bebeğimi sağlıcakla kucağıma alamayı nasip etsin rabbim.

ayrılsalar sanki kocası mutlu olabileceğinimi sanıyo acaba çok merak ediyorum kadına gelincede yuva yıkanın yuvasımı olur yaaa

nasıl olacak ayrılmayacak da onu anlamaya çalışıyorum:44:
imkanı var mı yahu :44::44::44:

yok canım ayrılsın bence ben kocasının yaptığı manyaklık için söledim onu yaptı etti sanki sonucu onun için iyimi olcak hayır tabikide

ben sana cevap olarak demedim onu bebeğim..
yani katılıyorum sana ben..
bu yara kanar kanar da bir türlü kabuk tutmaz..
o türden..
bana öyle geliyor..

allahım herkese çirkin şansı versin..........................................................

ben sana cevap olarak demedim onu bebeğim..
yani katılıyorum sana ben..
bu yara kanar kanar da bir türlü kabuk tutmaz..
o türden..
bana öyle geliyor..

kesinlikle öle ve yaptıklarının benim gözümde telafisi bile olmayan şeler büyük konuşmayayım ama ben 1 dk durmazdım ya o giderdi yada ben

lovely iyi olmaniza sevindim canim
acilma da olmus azcik doguma hazirlaniyorsunuz
tansiyonunu iyi takip et canim belki bugun heyecan yaptin sen dogum yaklastikca ondandir
umarim duser yakinda dinlen sen

iyi geceler kızlar
düşünüyorumda azra nasıl acaba
bi yerlerde bir hayat
evin huzuru bozuldu
hayatı alt üst oldu
allahım ona sabır ve güç versin
çok zor durum ailesinin yanında olamamsı ap ayrı durummm

acayip sinirliyim
karısının hakkı olan maddi manevi herşeyi başka kadınlarla yediren adamları.....

unutulur mu
unutmak mümkün olabilir mi
zamanla geçer mi acısı ve geçer de yeniden birlik-tek yürek olunabilir mi
arkadaşlar kaçamak olsa!!!(duygu yok)sonradan çok pişman olsa,kahrolsa şans verilebilirdi..

acayip sinirliyim
karısının hakkı olan maddi manevi herşeyi başka kadınlarla yediren adamları.....

aynen öyle kadın iki kuruşu beş kuruş yapmaya çalışır.tasaruf eder kendinden vazgeçer ama erkekler........
o çocuğun rızkını sen değmeyecek kişilere harca demek ki o maneviyat vicdan yokmuş
o kadın (kadın demek bizlere hakaret olur da) demeliki karısına bunları yapan bana ne yapar nikah yok hiçbirşey yok koskoca hiçsin

unutulur mu
unutmak mümkün olabilir mi
zamanla geçer mi acısı ve geçer de yeniden birlik-tek yürek olunabilir mi
arkadaşlar kaçamak olsa!!!(duygu yok)sonradan çok pişman olsa,kahrolsa şans verilebilirdi..

unutmak ne mümkün
kötü bir söz duyuyorsun da içine işliyor unutamıyorsun
güven hiç olmaz en ufak birşeyde arkasını araştırrsın acaba doğrumu söylüyor diye hep tereddüt
bunlarla nasıl hayat geçer

Yarın konuşuruz canlarım
Gittim ben

cnm zaten ar damarı çatlarsa bir erkeğin o yola başvurur bence madem böyle bişi vardı niye azranın başını yaktı fıstık gibi kadın.hem eşi olcak hem sevgilisi olcak ohhhh ne ala memleket nerde kaldı bizim ahlaki değerlerimiz çok yazık çokk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…