Azrama çok üzüldüm şuan kocasın elime verseler parçalayabilirim fıstık gibi eşinin boncuk gibi kızının kıymetini bilmediya başını çok duvarlara vuracak.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
ayrılsalar sanki kocası mutlu olabileceğinimi sanıyo acaba çok merak ediyorum kadına gelincede yuva yıkanın yuvasımı olur yaaa
nasıl olacak ayrılmayacak da onu anlamaya çalışıyorum:44:
imkanı var mı yahu :44::44::44:
yok canım ayrılsın bence ben kocasının yaptığı manyaklık için söledim onu yaptı etti sanki sonucu onun için iyimi olcak hayır tabikide
ben sana cevap olarak demedim onu bebeğim..
yani katılıyorum sana ben..
bu yara kanar kanar da bir türlü kabuk tutmaz..
o türden..
bana öyle geliyor..
acayip sinirliyim
karısının hakkı olan maddi manevi herşeyi başka kadınlarla yediren adamları.....
unutulur mu
unutmak mümkün olabilir mi
zamanla geçer mi acısı ve geçer de yeniden birlik-tek yürek olunabilir mi
arkadaşlar kaçamak olsa!!!(duygu yok)sonradan çok pişman olsa,kahrolsa şans verilebilirdi..
Yarın konuşuruz canlarım
Gittim ben
cnm zaten ar damarı çatlarsa bir erkeğin o yola başvurur bence madem böyle bişi vardı niye azranın başını yaktı fıstık gibi kadın.hem eşi olcak hem sevgilisi olcak ohhhh ne ala memleket nerde kaldı bizim ahlaki değerlerimiz çok yazık çokk .aynen öyle kadın iki kuruşu beş kuruş yapmaya çalışır.tasaruf eder kendinden vazgeçer ama erkekler........
o çocuğun rızkını sen değmeyecek kişilere harca demek ki o maneviyat vicdan yokmuş
o kadın (kadın demek bizlere hakaret olur da) demeliki karısına bunları yapan bana ne yapar nikah yok hiçbirşey yok koskoca hiçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?