Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

lovely iyi olmaniza sevindim canim
acilma da olmus azcik doguma hazirlaniyorsunuz
tansiyonunu iyi takip et canim belki bugun heyecan yaptin sen dogum yaklastikca ondandir
umarim duser yakinda dinlen sen
Sağol canım ölçüyoru ara ara şuan hala 13-8 sabaha kadar saat başı ölçücem bir artma olursa hemen giderim dr a.
Şimdi başımın ağrısı biraz hafifledi.
meganım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim az kaldı hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alcaksın allahın izniyle

Sağol canım

Sağol canım ölçüyoru ara ara şuan hala 13-8 sabaha kadar saat başı ölçücem bir artma olursa hemen giderim dr a.
Şimdi başımın ağrısı biraz hafifledi.

Sağol canım

Kızlar benny doguruyorum tansyonunm düşmedi hastaneye geldik yarışın yapıldı dr suni sancı verecekti istemedim çünkü açılmamış 1 cm şimdi sabaha kadar aç beklicem sabah 9 da sezeryan la doğum yapicam dua edin benim icin

Allah kurtarsın haber ver bize sağlıkla kucağına al

lovely ay doğuruyormusun bende nisan anneleri topiğinde soracaktım sana varmı doğuma dair bişey diye.nedne sezeryan olacaksın normal niye değil.sen değilmiydin arkdaşım yıllar sonra çocuk sahibi olan hani annenin üst katında oturuyordun.ayyyyyy benim beklenen doğum tarihi 3 nisan p.tesi beklermiyim acaba haftaiçi doğumak istiyordum ben panikleidm sende böyle yazınca şimdi ya.Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına almayı nasip etsin.Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Uyuyamiyorumm....
Babam adam gibi adam olsaydi bana sahip cikan bir babam olsaydi bunlara musaade etmezdi sahipsiz kuşlar gibi kaldim tek basima
Ben bu adami defedecem evden ama nereye gidicem ne yapicam hicbilmiyorum ailesi örtbas etmeye calisiyor.ikimizde sucluymusuz sahip cikmamisiz birbirimize ogullari aile olmaya calisti mi acaba?gec saatlerde eve geldi hergun yalvardim kapi cam bekledim yapma etme diye laf mi dinledi simdi aldatiliyorum ve o kocam denen adi yaptigi yanina kar kaliyor erkek ya elinin kiri ben yapsam namus davasi deyip kizimi elimden alip evden kovarlar...haksizliga ugruyorummm oyunlarini ters düz et allahimmm.

Tansyonum yüksek o yüzden dr riske atmak istemedi sunisancı vericeki ama ben istemedim hem açılmam yok hemde zaten tansiyon yüksek doğum anında dahada yükselir dlye cesaret edemedimb ju

canım allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla gelsin bebisin evet ben oyum doğru hatirliyorsun benim için nisan anneleri topigine yazarmisin ben cepten girdimde sarzim bitiyor yazamıyorum

Son düzenleme:

Azra... Bütün gece aklımdaydın. Trye kaç hemen biriktirdiğin para buna ve bi ev tutmana yeterli mi bilemiyorum. Ama trye gel ailenin arkadaşının kuzenînin kim olursa birinin yanına sığın güvendiğin. İş de bulursun ama şu an orda ruh sağlığın da tehlikede tabi rümeysanın da

Ozlem turkiyeye gidemem gamzeden de beter olur benim durumum.
Benim almanya da kendime bir duzen kurmam lazim ama nasil ben once ne yapmam gerekir ona karar vermem lazim plan yapmam lazim

lovely doğuma girmişsindir şu anda
bir an evvel kurtul canım inşallah
bak o kadar konuşuldu yine sezeryan oluyorsun
hayırlısı olsun sağlıcakla al kucağına

azracım gece boyu seni düşündüm sersem gibi oldum yaa
ben durumunu az çok biliyorum
dediğin gibi sanırım orda bi hayat kurman gerekecek kendine
keşke ailen sahip çıksaydı sana
çok üzgünüm çook

pisim doğuma girmişsindir şimdilerde sanırım..
Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
Ara bizihabersiz bırakma..

kızlar lovelynin teli kapalıymış,hat değiştirmiş açılmamış mı ne henüz.. ama bize ulaşır inşallah..

Azram ne diyim bilemiyorum.. çok ama çok üzgünüm..aklımdan 1 sn çıkmıyorsun..
Allah yardım etsin canım benim.. telimi vereyim sana özelden,dertleşelim.. ama nasıl olacak ki sen Almanyadasın.. offffffffffff

Son düzenleme:
gunaydın
noluyor ya gamzeyle azranın durumunu okuyorumda aglıcam sımdı
dıyecek lafda bulamıyorum

bugun bır bebegımızde dunyaya gelıyormus allah bahtını acık etsın

sorma deryacımkahroluyoruz dünden beri..

azranın esı aldatmıs sanırım anladıgım kadarı ıle
ınsan böyle guzel kadını nasıl aldatır ya
ve böyle gul gıbı bebegı
aklım almıyor benım
hıcmı aklına cocugu gelmıyordu acaba hadı karısından gectım
sınır oluyorum erkeklere
offf

azranın eşi 4 senedir başka bir kadınla da birliktelik yaşıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…