Sağol canım ölçüyoru ara ara şuan hala 13-8 sabaha kadar saat başı ölçücem bir artma olursa hemen giderim dr a.lovely iyi olmaniza sevindim canim
acilma da olmus azcik doguma hazirlaniyorsunuz
tansiyonunu iyi takip et canim belki bugun heyecan yaptin sen dogum yaklastikca ondandir
umarim duser yakinda dinlen sen
meganım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim az kaldı hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alcaksın allahın izniyle
Sağol canım ölçüyoru ara ara şuan hala 13-8 sabaha kadar saat başı ölçücem bir artma olursa hemen giderim dr a.
Şimdi başımın ağrısı biraz hafifledi.
Sağol canım
Kızlar benny doguruyorum tansyonunm düşmedi hastaneye geldik yarışın yapıldı dr suni sancı verecekti istemedim çünkü açılmamış 1 cm şimdi sabaha kadar aç beklicem sabah 9 da sezeryan la doğum yapicam dua edin benim icin
Allah kurtarsın haber ver bize sağlıkla kucağına al
lovely ay doğuruyormusun bende nisan anneleri topiğinde soracaktım sana varmı doğuma dair bişey diye.nedne sezeryan olacaksın normal niye değil.sen değilmiydin arkdaşım yıllar sonra çocuk sahibi olan hani annenin üst katında oturuyordun.ayyyyyy benim beklenen doğum tarihi 3 nisan p.tesi beklermiyim acaba haftaiçi doğumak istiy ordum ben panikleidm sende böyle yazınca şimdi ya.Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına almayı nasip etsin.Allah yar ve yardımcın olsun canım.
lovely ay doğuruyormusun bende nisan anneleri topiğinde soracaktım sana varmı doğuma dair bişey diye.nedne sezeryan olacaksın normal niye değil.sen değilmiydin arkdaşım yıllar sonra çocuk sahibi olan hani annenin üst katında oturuyordun.ayyyyyy benim beklenen doğum tarihi 3 nisan p.tesi beklermiyim acaba haftaiçi doğumak istiyordum ben panikleidm sende böyle yazınca şimdi ya.Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına almayı nasip etsin.Allah yar ve yardımcın olsun canım.
Kızlar hepinizi öpüyorum kızımla gelicem inşallah allahın izniyle şimdi azcik uyumaya cqlisicam
Uyuyamiyorumm....
Babam adam gibi adam olsaydi bana sahip cikan bir babam olsaydi bunlara musaade etmezdi sahipsiz kuşlar gibi kaldim tek basima
Ben bu adami defedecem evden ama nereye gidicem ne yapicam hicbilmiyorum ailesi örtbas etmeye calisiyor.ikimizde sucluymusuz sahip cikmamisiz birbirimize ogullari aile olmaya calisti mi acaba?gec saatlerde eve geldi hergun yalvardim kapi cam bekledim yapma etme diye laf mi dinledi simdi aldatiliyorum ve o kocam denen adi yaptigi yanina kar kaliyor erkek ya elinin kiri ben yapsam namus davasi deyip kizimi elimden alip evden kovarlar...haksizliga ugruyorummm oyunlarini ters düz et allahimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?