Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kocasının affedilecek tarafı yok zaten
herkes hemfikir o adamla olmayacağına dair
ben azra napacak onu düşünüyorum

kızlar merhaba, ben işe başladım bugün.
artık hep sizleyim, geçmişi okumadım ama sanırım azrayı eşşek kocası aldatmış hiç hoş bir haber olmadı, rabbim düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir duyguyu

kızlarrrr....

bişey sorcam size dün çatlatma iğnesi oldum 11:30da sabah; ondan önceki gün çalıştık. dün çalışmadık bide bugün çalışma yapcaz inşallah. hani 36 saatte çatlıyormuş ya yumurta iğneden sonra tutarmı acaba ya çok stres yaptım dua edin nolurrrrrrrrrrrrr

kanım dondu öğrendiklerim karşısında ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırdım yutkunamıyorum bile çok şaşırdım ve üzüldüm

azrammm canım arkadaşım güçlü ol ve hakkını sonuna kadar savun eşinin ve ailesinin seni bastırmasına sakın izin verme ve alma eve

ağzıma çok sözler geliyo ama tutuyorum kendimi süründür öldürme

kocasının affedilecek tarafı yok zaten
herkes hemfikir o adamla olmayacağına dair
ben azra napacak onu düşünüyorum

azra bu adamdan ya ayrı yaşayacak ve nikahı vermeyecek
yada boşayacak hemen
olay, Almanya mı iyi onun için,Türkiye mi..
Her şekilde tazminatını ve nafakasını alır zaten..
bir avukatla görüşmeli.. o yönlendirmeli..

pufimmmmmmmm çok özledimmm seni

yakaladığın zaman,kaçırma seninkini şekercim..
rahat ol.. spermler 72 saat yaşıyorlar ne de olsa..
aslında bu çatlatma iğnesinden falan çok da anlamam..
gelsin bebeğin inşallah hürremcim

Son düzenleme:

ahh megim inşallahhhhhh ben çok stres yaptım bu ayda karavana olur :))) neyse kuşum rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize.........

napionuz sülümanın topiğine giremiyorum uzun zamandır:)

ahh megim inşallahhhhhh ben çok stres yaptım bu ayda karavana olur :))) neyse kuşum rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize.........

napionuz sülümanın topiğine giremiyorum uzun zamandır:)

ben çarşamba gelemedim topiğe..
kazen yoklama almış :2:
yok yazıldık yani
gelsene şekercim sen ya

çok fena sinirim bozuldu dişlerimi sıkıyırum istemsiz bir şekilde

nasıl bir yol izlemeli bu pislik adam karşı bilmiyorum

azra daha öncede şüphelenmişti feceyle ilgiliydi sanırım

ama bu yenir yutulur değil sinirlerim bozuldu sopalık diyorum bir güzel benzeticeksin ş....sizi

ailesi azrayı sindirmeye çalışacak buna izin vermemeli güçlü ve kararlı olması lazım

pufyym canımm hoşgeldinn özledik seni artık hep burdasın özlem gidericez inşallahh

arkadaşlar benim sol kasığım agrıyor ve çok akıntım var sizce neydendir..

Son düzenleme:
Herkese selam ve direk konuya dalıyorum. Yahu arkadaş aldatmak moda mi oldu anlamıyorum ki ne yani bu ya. Güzellik desen güzellik. Baba olma duygusunu verdi bu kadın sana. Ne istiyosun Allahtan belanı mi. Onu da verir Rabbim zaten hiç kuskun olmasın. Azram bu adamdan sana hiç bir b.k olmaz. Boşa gitsin

off cnm sıkkn kardesm salak salak davranıo kavaltıya çagrdık geldi annemi uzdu gitti aglattı kadını salak otrdugu yerden iş gelsn istıo caba yok bşey yok bi sürü de borcu var off çok sinirlerm bozldu gerçekten annem uzldu mu dayanamıorm :26:

azraya da çok üzluorm hakknda en hayırlısı ne ise o olsn gerçekten zor bi durum arka olmadan çokk zor gurbette bi de :26:
boyle bi durumu da sindirmek zor azranın ailesi Trde demi ? o ugursuzun aillesi almanyada ?

Son düzenleme:
Ya kızlar direk dalcam ama
şifa nın poliklinigine gittik dr biton tahlil istedi onları sgk dan yaptırayım die
ama bebek bugün 8+0 olması gerekirken 7+1 çıktı moralim bozuldu dr önemli degil yakalar haftasını dedi ama ben taktım kafaya,yarında biton kan vercem

meganın bu sabah mı olcaktı şimdi dogumm ayy hadi hayırıslyla ve saglıkla inşşşşşşşşş

Kızlar çok şükür kizim geldi 3200 50cm sağlıklı benim ağrım var onun dışında herşey yolunda sütumde geldi eve cikinca uzun uzun yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…