Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sorma bebegim bende cok mutluyum hani oyle ilk asilamada tutucak filan diye bekledigimden degil bir adim attik ya cok sukur sonrada sene sonuna kadar baktik olmuyor tupe gidrriz insallah
Bestos napiuor totosunu isiriyim onun

Olur neden olmasın ki Allah büyük
Bestoş uyuyo teyzesi yarın ilk kez uçağa binecek

Allasen kıçıma beddua etme zaten çok küçük

O değil de bingöldekiler beni ilk kez görücekler bu nasıl gelin dev anası dicekler

özlem saçmalama allah aşkına
hem onlar balık tombik sevmezler mi ya
hem de sarışın ve mavi gözlüsün sen yani,onlar bayılıcaklar sana delirme
ayrıca kime ne,alan almış dimi

özlem saçmalama allah aşkına
hem onlar balık tombik sevmezler mi ya
hem de sarışın ve mavi gözlüsün sen yani,onlar bayılıcaklar sana delirme
ayrıca kime ne,alan almış dimi

Ay ne biliym doğumda kaç kilo aldın dicekler bende hiç almadım dicem garip garip bakıcaklar
Kocam gitmeden fön çektir dedi neden acaba

Ay ne biliym doğumda kaç kilo aldın dicekler bende hiç almadım dicem garip garip bakıcaklar
Kocam gitmeden fön çektir dedi neden acaba

20 kg aldım,daha atamadım üstümden de olsun bitsin..
sormazlar,küçücük bebeği olan kadına kilo milo
ayrıca rahat ol

20 kg aldım,daha atamadım üstümden de olsun bitsin..
sormazlar,küçücük bebeği olan kadına kilo milo
ayrıca rahat ol

aynen
ben zayıfımda ne oluyo neymiş kilo alırım diye yemiyomuşum da cocuga nasıl bakacakmışım süt olmazmış..... hem kiloluyu severler

kız özlem delirme
eşin de yapılı bir adam gibi görünüyor neticede zayıf bi adam değil ki
hem onlara ne meg in de dediği gibi alan almış

huh kuzey uyudu sonunda

canım bizde de vardı endişelenme her bebekte oluyor
aç kalmasın bol bol emzir mama ver 2 saatigeçirme
topuk kanı işine şaşırdım o kadar morartacak naapmışlar ya yazık
Sağol ferdam uyuyordu uyandırdım emzirmek için 2 saat sonra uyanmasada yine uyandırıcam.
Az önce altını değiştirirken baktım dağılmış morluğu çok az kalmış.
Canım çok güzel bir haber buu hadi inşlalah hayırlısıuyla ilk ve son aşılaman olur.
Hilalim çok sevindim annenin gelecek olmasınaaa

Ferdam ben sana yine birşey sorucam sen doğumdan sonrada troid ilacı kullandınmı benim şimdi tahlil yaptırıp kullanmam gerekiyormu?
Birde süt saklama poşetlerinde süt buzdolabının rafında kaç saat dayanır dışarıda kaç saat dayanır ?

selam kizlaaar :):)

peri cim asilamaya karar vermissiniz hayirli olsun canim cok sevindim, hazirana kadar belki yine kendi gelir, olmazsa da asilama icin dua ederiz ins :)
ozlemcim hayirli yolculuklar, ins guzel gecer bingolde zaman, kilo olayina cok takma, sonucta annesin sen olur o kadar, benim daha hic hamile kalmadan 7 aylik gobegim vardi, millet kac aylik diye soruyodu :) ama simdi diyete basladim cok sukur.
araba kullanmaktan bahsetmissiniz, ben de her gun kullanmak zorundayim, esimle is yerlerimiz farkli yonlerde, bazen cok useniyorum, isim gec bitince, keske esim beni alsa diyorum ama olmuyor iste, bu da ayri bi dertmis :) ins hepimiz ogreniriz ve kazasiz belasiz gonlumuzce kullaniriz.
benim bat yarin bakalim nolcak.
tavuklu salatami yiyorum simdi afiyet seker olsun bana :)

optum hepinizi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…