Nereye gidiyorsunuz eşinle başbaşa vakit geçirmecemiBenim iki şekil makyajım var sabittir
Biri sedefli beyaz ve siyah far eyeliner
Biri üç ton yeşil farla gölgeli makyaj ve eyeliner
Nereye gidiyorsunuz eşinle başbaşa vakit geçirmecemi
selam kizlaaar :):)
peri cim asilamaya karar vermissiniz hayirli olsun canim cok sevindim, hazirana kadar belki yine kendi gelir, olmazsa da asilama icin dua ederiz ins :)
ozlemcim hayirli yolculuklar, ins guzel gecer bingolde zaman, kilo olayina cok takma, sonucta annesin sen olur o kadar, benim daha hic hamile kalmadan 7 aylik gobegim vardi, millet kac aylik diye soruyodu :) ama simdi diyete basladim cok sukur.
araba kullanmaktan bahsetmissiniz, ben de her gun kullanmak zorundayim, esimle is yerlerimiz farkli yonlerde, bazen cok useniyorum, isim gec bitince, keske esim beni alsa diyorum ama olmuyor iste, bu da ayri bi dertmis :) ins hepimiz ogreniriz ve kazasiz belasiz gonlumuzce kullaniriz.
benim bat yarin bakalim nolcak.
tavuklu salatami yiyorum simdi afiyet seker olsun bana :)
optum hepinizi!!
Yok canım Bingöl'e eşimin memleketine gidiyorum yarın annemle
Ay bu nasıl gelin demesinler diye dikkati gözlere çekip kiloları kapatıcam
senin gibi fıstık gelini bulmuşlar hiçbişi diyemezler
evet canım kullanmaya devam et şimdilikFerdam ben sana yine birşey sorucam sen doğumdan sonrada troid ilacı kullandınmı benim şimdi tahlil yaptırıp kullanmam gerekiyormu?
Birde süt saklama poşetlerinde süt buzdolabının rafında kaç saat dayanır dışarıda kaç saat dayanır ?
susam yağını sil benceKızalr ben göğüs uçları için susam yağı ,lansinoh göğüs kremi ve gold lanolin krem kullanıyorum.
Gold lanolin olanı emzirirken silmek gerekmiyormuş %100 doğal yazıyor o yüzden silmiyorum ama diğer ikisini bilmiyorum onların zararı varmı silmek gerekirmi.
uykum kaçtıı geldimmm
kimse yok muuhu huu
gülbebegmm çok sevndmm cnmm bnmm saglıkla huzurla kullanın arabanızı inşşşşşşşş
kızlar saat beş kendimi gazi gibi hissedıormbugun ya kolikle tanştk
ya da başladgmz devit 3 kızıma gaz yaptı butun gece hungur hungur agladı yawrum hep meme istıo meme vernce susuo ama ayaklar kıvrık kıvrandı resmen off çok fena valla aglaysm gelıo hala :26:
annem yanmdaydı Allahtan polarlı sıcak su torbasını koyar koymaz uyudu yawrucummhiç kıyamam ben ona
annem ısrarla şu damla yaptı kızımı dedi okdm var evt gaz sancısı yan etklernde ama kolik sancıları da 15. gun başlarmş araştrdm kk de ay blmıorm ama devit 3 kemk gelşimi için ve bıngldgn kapanması için çok onemylmş bu arada bana da saglık ocagndaki hemşre dokuz damla iç dedi ya bende de acaip gaz var bugun sutten o da mı gecti acaba çocuga kendimden kessem olmaz mı kızlar ya sadece eceye vereym ????????????cunku sütten de ona geçmiş olablr belki :44:
Kızlar 7 senelik hayalime kavuştumm dünn 1 haftadır uğraşıyorduk çok şükürr minnoşumuz arabamıza bizde kavuştuk darısı bütün olmayanların başına kredi çektik ve dün aldık arabayı..Bir tuhafım hala hayal gibi geliyordu desem yeridir herhalde dün deneme sürüşü yaptım boş yoldayız koltuğumu ayarlamıştım gaza bastım basmamla koltuğun ayarı bozulduu yay gibi geri kaçtı arkaya benim bacaklarda havada kaldı eşim bir yandan koltuğu toparlıyor ben bir yandan hakimiyeti tekrar kazanmaya çalışıyorummmKoptukk amaa gülme krizi geldiii çektim sağa güldüm güldüm sürmeye devam ettim Mutluyumm huzurluyummm Rabbim ödeme kolaylığı nasip etsin inşallah borçsuz hiçbişeyin sahibi olunmuyor malesef
gülbebegmm çok sevndmm cnmm bnmm saglıkla huzurla kullanın arabanızı inşşşşşşşş
kızlar saat beş kendimi gazi gibi hissedıormbugun ya kolikle tanştk
ya da başladgmz devit 3 kızıma gaz yaptı butun gece hungur hungur agladı yawrum hep meme istıo meme vernce susuo ama ayaklar kıvrık kıvrandı resmen off çok fena valla aglaysm gelıo hala :26:
annem yanmdaydı Allahtan polarlı sıcak su torbasını koyar koymaz uyudu yawrucummhiç kıyamam ben ona
annem ısrarla şu damla yaptı kızımı dedi okdm var evt gaz sancısı yan etklernde ama kolik sancıları da 15. gun başlarmş araştrdm kk de ay blmıorm ama devit 3 kemk gelşimi için ve bıngldgn kapanması için çok onemylmş bu arada bana da saglık ocagndaki hemşre dokuz damla iç dedi ya bende de acaip gaz var bugun sutten o da mı gecti acaba çocuga kendimden kessem olmaz mı kızlar ya sadece eceye vereym ????????????cunku sütten de ona geçmiş olablr belki :44:
Selam kızlar bn geldim venide arınıza alırsanız sevirim bı topiği hep takip ediyordım ama yazmak bu gıne kısmet aslında önceden giriyordum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?