Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızalr ben göğüs uçları için susam yağı ,lansinoh göğüs kremi ve gold lanolin krem kullanıyorum.

Gold lanolin olanı emzirirken silmek gerekmiyormuş %100 doğal yazıyor o yüzden silmiyorum ama diğer ikisini bilmiyorum onların zararı varmı silmek gerekirmi.

Son düzenleme:

Bende bi yere giderken insanları kapının önünde bırakıp saatlerce park yeri aramaktan nefret ediyorum

evet canım kullanmaya devam et şimdilik
bi ra fırsat bulunca baktır normale dönebilir o aaman bırakırsın
benim tahlilde normal çıktı bıraktım ama sanki yine tükseldi şimdilerde gidip bidaha baktırıcam
süt dışarda 4 saatte bozulur canım ben 2 saatten çok bekletmiyordum garanti olsun diye
buzdolabında da yan rafa koyma içine koy orda 3-4 gün kalabilir ama sen yine de o kadar bekletme taze taze içsin kuzucum ben maks 2 gün bekletiyorum

susam yağını sil bence
lansinohun da silinmesine gerek yok

kızlar arabadan bahsedılmış bende araba istıyorum 2 sene oldu ehlıyet alaı gecen ay direksıyon dersıne gitdım :)))

uyku mu o da ne
kuzey hala ayakta
uyur uyumaz atacam kendimi yatağa ama onda uyuyacak göz yok hala oyun oynuyo

Kızlar 7 senelik hayalime kavuştumm dünn 1 haftadır uğraşıyorduk çok şükürr minnoşumuz arabamıza bizde kavuştuk darısı bütün olmayanların başına kredi çektik ve dün aldık arabayı..Bir tuhafım hala hayal gibi geliyordu desem yeridir herhalde dün deneme sürüşü yaptım boş yoldayız koltuğumu ayarlamıştım gaza bastım basmamla koltuğun ayarı bozulduu yay gibi geri kaçtı arkaya benim bacaklarda havada kaldı eşim bir yandan koltuğu toparlıyor ben bir yandan hakimiyeti tekrar kazanmaya çalışıyorummm Koptukk amaa gülme krizi geldiii çektim sağa güldüm güldüm sürmeye devam ettimMutluyumm huzurluyummm Rabbim ödeme kolaylığı nasip etsin inşallah borçsuz hiçbişeyin sahibi olunmuyor malesef

gülbebegmm çok sevndmm cnmm bnmm saglıkla huzurla kullanın arabanızı inşşşşşşşş

kızlar saat beş kendimi gazi gibi hissedıorm bugun ya kolikle tanştk
ya da başladgmz devit 3 kızıma gaz yaptı butun gece hungur hungur agladı yawrum hep meme istıo meme vernce susuo ama ayaklar kıvrık kıvrandı resmen off çok fena valla aglaysm gelıo hala :26:
annem yanmdaydı Allahtan polarlı sıcak su torbasını koyar koymaz uyudu yawrucumm hiç kıyamam ben ona
annem ısrarla şu damla yaptı kızımı dedi okdm var evt gaz sancısı yan etklernde ama kolik sancıları da 15. gun başlarmş araştrdm kk de ay blmıorm ama devit 3 kemk gelşimi için ve bıngldgn kapanması için çok onemylmş bu arada bana da saglık ocagndaki hemşre dokuz damla iç dedi ya bende de acaip gaz var bugun sutten o da mı gecti acaba çocuga kendimden kessem olmaz mı kızlar ya sadece eceye vereym ????????????cunku sütten de ona geçmiş olablr belki :44:

Son düzenleme:

Canım devit3 gaz yapmaz daha aylarca kullanacaksın senin gazın sezeryandan dolayı çok normal
Ecemizin gazına gelince onu 3. Ayına kadar çekeceksin maalesef
Sab simplex damla kullandık biz 1 haftada geçirdi gazımızı
Ama huzurun kısçesine yaramamıştı bu arada ben huzurumu çok özledim yaaa topik kardeşim benim

Son düzenleme:

Allah kaza bela vermesin Canım bol rızk versin kolayca ödeyin

Selam kızlar bn geldim venide arınıza alırsanız sevirim bı topiği hep takip ediyordım ama yazmak bu gıne kısmet aslında önceden giriyordum buraya

Son düzenleme:
günaydın
üstümden kamyon geçti sanki

gülbebek kazasız belasız kullanın inşallah
duygu ben kendim içmedim devit sen de bırakabilirsin bence ama eceye mutlaka ver
bence de devit gaz yapmaz gazı zaten bu sıralar başlıyor devitle aynı zamana geldiğinden ondan şüphelendiniz
ama emin olmak istiyorsan bir iki gün verme dene ama bence hiç alakası yok sık emdiği için çok gazı olacaktır normal

canım bizimde ilk 16. gün olmuştu. bizde d vitaminine başladık ertesi gün oldu diye 15 gün kadar kullanmadım ama bi alakası olmadığına karar verdim. bebişlerde gaz maalesef o günlerde başlıyor. bizim en memmun kaldığımız gaz ilacı sab'dı, doktoruna bir danış derim. birde bitkisel aguline var oda çok iyiydi

bu arada kocaman günaydınlar topiğime
dün akşam oğlumun yanına gittim o kadar uykusuzdumki saat 9,30 gibi annemde uyuyakalmışım, eşimde 11 de gelmiş. çınar uyuyodu annem siz gidin ben bakarım çınara dedi eve gittik banyo yaptım yattım. sabah 7,30 da zor uyandım. Uykusuzluk zor cidden, rabbim yardımcımız olsun

Selam kızlar bn geldim venide arınıza alırsanız sevirim bı topiği hep takip ediyordım ama yazmak bu gıne kısmet aslında önceden giriyordum buraya

Evet ben seni hatırlar gibiyim..
Hoşgeldin Kevsercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…