bende keşke biraz cesaretli olabilsem ama ne olursa olsun yaş küçükken öğrendiğin herşeyde dahada becerikli oluyosun benim gibi kendine güvensiz oturunca direksiyona olmuyo işteBizde de tam tersi ben bağırıyorum kocama dikkat etsene frene baaaaas
bu arada 8 ayımız bıttı hala dişimiz çıkmadı
sınır olmaya başladım bu duruma
Esra Ceyda kardeşler var ya cicişler
O gerizekalılar jeep kullanıyorlar düşün yani
bende keşke biraz cesaretli olabilsem ama ne olursa olsun yaş küçükken öğrendiğin herşeyde dahada becerikli oluyosun benim gibi kendine güvensiz oturunca direksiyona olmuyo işte
benim kızım 13 aylıkken çıkardı
bizim arabanın diğer anahtarı bende diye eşim arabasız gitmiyor eğer gitceksede benim geçmiyceğim alakasız sokaklara park ediyorki bulamıyım diye.
Önceden bahanesi hamilesin oğlumuzxa bişey olur. şimdide çınarı düşün
ya adamlara göre araba erkek işi kadının ne işi var
yolda bi hata yapan olsun aha kesin kadındır diyove hep kadın cıkıyo :26:
Ne alakası var ben doğum yaptığım güne kadar kullandım bence senin kocan arabasına kıyamıyobizim arabanın diğer anahtarı bende diye eşim arabasız gitmiyor eğer gitceksede benim geçmiyceğim alakasız sokaklara park ediyorki bulamıyım diye.
Önceden bahanesi hamilesin oğlumuzxa bişey olur. şimdide çınarı düşün
bende keşke biraz cesaretli olabilsem ama ne olursa olsun yaş küçükken öğrendiğin herşeyde dahada becerikli oluyosun benim gibi kendine güvensiz oturunca direksiyona olmuyo işte
benim kızım 13 aylıkken çıkardı
Selammmm bacılarım:)
bnm kan tahlillerinde karaciger enzm.çok yüksek cıktı,dr ilaçlardan olabilir tekrarlıycaz dedi bide alerji degerim artmış malum baharr geldi
ama rapor işini hallettik cokda kısa sürdü
miğdem durmuyor dün kivileri aynen bosallttım her an kuscak gibiyim haftaya annem geliyooooo bana bakmaya o besler zorla beni:)
valla bende hep öyle diyorum cidden kadın çıkıyo. sanırım az biraz heycan yapıyoruz
Ne alakası var ben doğum yaptığım güne kadar kullandım bence senin kocan arabasına kıyamıyo
Evet Canım olay cesaret başka bişey değil araba kullananların 4 tane gözü yok
Kayınvalidem ben doğduğum sene almış ehliyeti ama hala kullanamıyor
Ben 17 yaşından beri arabanın üstünden hiç inmedim
Sen kocandan iyi kullanırsın emin ol
bazende adama kızamıyorum. çünkü 2 gün kullanmıştım ve sonrasında ön takımda yığınla değişiklik tamir gördü araba
hıh arabasınamı kaldım. gidicem gizliden kredi çekicm alıcam kendime bi araba, anamın kapısına park eder eve öyle geçerim
pufyyim ne güzel oldu valla eski günlerdeki gibiçok sagol cnm bende sonradan takılmadım
doktorda öyle olur normal dedi
kızlar araba konusuna gelincede ben hiç kullanmmamıştım ehliyet alana kadar
hayatımda hiç şöför koltuguna bile oturmadım neyse kursa yazıldım ama eşimde dediki
kursa git ama sonrasında özel ders alırsın yoksa trafiğe çıkamazsın korkarsın fln dedi
annesi ve ablası öyle yapmış ama genede çıkamıyorlar,neyse bende ilk gün başladım kursa
hoca dediki geç sür ben nasıl yani ben hiç bişey bilmiyorumki dedim şaka yapmıyorum gerçekten
bilmiyorum dedimkadın yok sür dedi hemde şehir içi sonrası malum çok sevdim özel derse fln da gerek
kalmadı yazları arabayla gezdimde gezdim bence olay cesarette bitiyor kendinizi gaza getirin bence
İki günde ön takımı parçaladıysan bende olsam bende vermem arabayı
canım şki dişi var kuzeyin ilk8 aylıkken çıktıSelam kizlar
Ferdam senin oglanin disler ne zaman cikti
Gamze senin oglaninkilerde cikmis masallah resimde gorunce sasirdim
Cok tatli masallahh.
Bizim disler ne zaman cikicak acaba
canım bizde de vardı endişelenme her bebekte oluyorKızlar biz dr dan geldik kontrolümüz yarındı ama bana bebeğim biraz sarı göründü bugün gidelim dedim.
Muayene ettiler dr sarılığı ciddi değil sadece yüzünde dedi test yapmaya gerek yok dedi ama ben bilmediğim birşeyolduğu için tedirgin oldum ne yapmalıyım başka bir dr a da göstereyimmi yada ilerlermi nasıl takip etmeliyim ?
Birde topuk kanı alındı ben dayanamadım kapıda bekledim dr kan gelsin diye sıkmış ayağını bacağına doğru çok bükmüş böylemi yapılıyor topuk kanı testi o kadar bükülürmü ya ayağı incindiyse eve gelince baktım ayak bileğinde morluk var sizlerdede oldumu bu normalmi?
Kizlarr ben geldim
Pufidigim hosgeldin yaa ozledik seni
Biri araba mi dedii bende kullaniyorum Allah a sukur ozgurluk valla gercekten karar veren cikar trafige bence zor bisey degilAllahim kazalardan belalardan korusun
Asil bomba haberi veriyorum haziranda asilama yaptirmaya karar verdik yani daha yaptirmak istedigim drnla gorusmedim adetimi olunca gidicem dimi yaa bu asilama hakkinda hicbi fikrim yok
Bu arada herkes nasil gecmise bakmaya useniyorum(
Sorma bebegim bende cok mutluyum hani oyle ilk asilamada tutucak filan diye bekledigimden degil bir adim attik ya cok sukur sonrada sene sonuna kadar baktik olmuyor tupe gidrriz insallahEşin ikna oldu yani sonunda çok güzel bi adım bu çok sevindim
Bütün fotolara baktın mı
Ben demedimmi sana yüzüm müzüm heryerim senin olsun
Megim sana yuz verilmeye ihtiyac yok sen topigimizin gozbebegisin yavru kus
benimkinede daldınmııı
hahhaaaaa paparaziii megill:126::126::126::126:
sensinn ooodermişim evett benim kısırr kendinn itiraf ettin sonunda
ama bakk ben sana yüz veriyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?