Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bizde de tam tersi ben bağırıyorum kocama dikkat etsene frene baaaaas
bende keşke biraz cesaretli olabilsem ama ne olursa olsun yaş küçükken öğrendiğin herşeyde dahada becerikli oluyosun benim gibi kendine güvensiz oturunca direksiyona olmuyo işte
bu arada 8 ayımız bıttı hala dişimiz çıkmadı

sınır olmaya başladım bu duruma

benim kızım 13 aylıkken çıkardı

heh bak doğru hatırlamışın ben bugün azraya dedimdi ama emin değildim tam 13 aymı 13 yaşmı olduğundan

ya adamlara göre araba erkek işi kadının ne işi var
yolda bi hata yapan olsun aha kesin kadındır diyo ve hep kadın cıkıyo :26:

Selammmm bacılarım:)
bnm kan tahlillerinde karaciger enzm.çok yüksek cıktı,dr ilaçlardan olabilir tekrarlıycaz dedi bide alerji degerim artmış malum baharr geldi
ama rapor işini hallettik cokda kısa sürdü
miğdem durmuyor dün kivileri aynen bosallttım her an kuscak gibiyim haftaya annem geliyooooo bana bakmaya o besler zorla beni:)

Ne alakası var ben doğum yaptığım güne kadar kullandım bence senin kocan arabasına kıyamıyo

Evet Canım olay cesaret başka bişey değil araba kullananların 4 tane gözü yok
Kayınvalidem ben doğduğum sene almış ehliyeti ama hala kullanamıyor
Ben 17 yaşından beri arabanın üstünden hiç inmedim
Sen kocandan iyi kullanırsın emin ol

hilalim tebrikler hamişmişin geçen gün 1 hafta gerilik gibi bişey yazmıştın sanırım.
Çınar 9-10 gün geriden geliyodu sonra 10 gün öne geçti, milimlik bir ölçüm hatasıdır. sakın üzme bebişimi

bazende adama kızamıyorum. çünkü 2 gün kullanmıştım ve sonrasında ön takımda yığınla değişiklik tamir gördü araba
hıh arabasınamı kaldım. gidicem gizliden kredi çekicm alıcam kendime bi araba, anamın kapısına park eder eve öyle geçerim

İki günde ön takımı parçaladıysan bende olsam bende vermem arabayı

pufyyim ne güzel oldu valla eski günlerdeki gibiçok sagol cnm bende sonradan takılmadım
doktorda öyle olur normal dedi

kızlar araba konusuna gelincede ben hiç kullanmmamıştım ehliyet alana kadar
hayatımda hiç şöför koltuguna bile oturmadım neyse kursa yazıldım ama eşimde dediki
kursa git ama sonrasında özel ders alırsın yoksa trafiğe çıkamazsın korkarsın fln dedi
annesi ve ablası öyle yapmış ama genede çıkamıyorlar,neyse bende ilk gün başladım kursa
hoca dediki geç sür ben nasıl yani ben hiç bişey bilmiyorumki dedim şaka yapmıyorum gerçekten
bilmiyorum dedimkadın yok sür dedi hemde şehir içi sonrası malum çok sevdim özel derse fln da gerek
kalmadı yazları arabayla gezdimde gezdim bence olay cesarette bitiyor kendinizi gaza getirin bence

ya eşim olmayınca yanımda çok daha iyiyim. ama o varken ben geniş dönmeye çalışıyorum o hemen elini direksiyona atıyo e heycan oluyo o zmanda ani fren vs yapıyorum sonrada korkuyorum. Bi gizliden araba alsam

Selam kizlar
Ferdam senin oglanin disler ne zaman cikti
Gamze senin oglaninkilerde cikmis masallah resimde gorunce sasirdim
Cok tatli masallahh.
Bizim disler ne zaman cikicak acaba
canım şki dişi var kuzeyin ilk8 aylıkken çıktı
hiçde heves edilecek bişey değil bi tane olsa da çıksa kurtulsam desen
ardarda geliyor sıkıntılar
hem ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı

canım bizde de vardı endişelenme her bebekte oluyor
aç kalmasın bol bol emzir mama ver 2 saatigeçirme
topuk kanı işine şaşırdım o kadar morartacak naapmışlar ya yazık

neyse kızlar behlül kaçar.
şimdi oğluma gidicem dünden tüm yemek çamaşır vs sinir işleri bitirdim. bu akşam onu mıncıklıycammmmmmmm.

Kizlarr ben geldim
Pufidigim hosgeldin yaa ozledik seni
Biri araba mi dedii bende kullaniyorum Allah a sukur ozgurluk valla gercekten karar veren cikar trafige bence zor bisey degilAllahim kazalardan belalardan korusun
Asil bomba haberi veriyorum haziranda asilama yaptirmaya karar verdik yani daha yaptirmak istedigim drnla gorusmedim adetimi olunca gidicem dimi yaa bu asilama hakkinda hicbi fikrim yok

Bu arada herkes nasil gecmise bakmaya useniyorum (

Eşin ikna oldu yani sonunda çok güzel bi adım bu çok sevindim

Eşin ikna oldu yani sonunda çok güzel bi adım bu çok sevindim
Sorma bebegim bende cok mutluyum hani oyle ilk asilamada tutucak filan diye bekledigimden degil bir adim attik ya cok sukur sonrada sene sonuna kadar baktik olmuyor tupe gidrriz insallah
Bestos napiuor totosunu isiriyim onun

Bütün fotolara baktın mı

Ben demedimmi sana yüzüm müzüm heryerim senin olsun

he baktım tabe kaçar mıııı

efferin böyle devam et

Megim sana yuz verilmeye ihtiyac yok sen topigimizin gozbebegisin yavru kus

oy benim minicik kuşummmm

benimkinede daldınmııı

hahhaaaaa paparaziii megill:126::126::126::126:

sensinn ooo dermişim evett benim kısırr kendinn itiraf ettin sonunda

ama bakk ben sana yüz veriyomm

sen de böyle devam et efferim,yüz vermeyenin .ıçı çıksın bööleee kocaman olsun
anam ilenmeye bak hele :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…