Duygum sen kalkanların temizliğini nasıl ypıyorsun göğüs ucu kremi sarıyor ve çok zor çıkıyor ben her emzirme sonrası sıcak su ile yıkıyorum ama sabun sürmelimi zararı varmıdır bilmiyorum.
Birde emzirme sütyeni kullnıyormusun ben air bra benzeri bir sütyen kullnıyorum ama stün kaçmasına neden olmaz dimi sütyen giyme diyenler varda giymeyincede sırtım ağrıyor kalkanlar düşüyor.
Evet arınmıyor bende önce kağıt havlu ile tüm yağını silip sonra sıcak suyla yıkıyordum ama sabun kullanma ihtiyacı oluyor emin olamamıştım zararı olurmu diye.Ben kalkanda biriken sütü kullanmıyorum hem çok az birikiyor hemde kremle karışıyor bir tuhaf oluyor.İnşallah ama uzun süre kullanmam gerekecek gibi göğüs uçlarındaki yaralar geçti ama hafif kabuklanıp en uçlar dökülüyor.lovely kremliykrn temizliği zor oluyor ben sıcak suyla yıkıyordum baktım arınmıyor sabun kullanıyodum
bisüre sonra kreme ihtiyacın kalmaz zaten
ben ilk zamanlar orda biriken sütleri de içiriyordum süt az diye sonradan dökmeye başladım biriken sütleri
Bende sabunlayıp iyice durulayım o zaman. Emzirme atletini bende kullanmadım çok sıkıyor air bra benzeri olan süteyni kullnıyorum.cnm valla ben sıvı sabunla bazen de antbktryll sabunla yıkıorm ki bakterilerden arınsın iice de durluorm
emzrme sutyeni gıyıorm cnm ben ya atlet rahat gelmedi bana pek dar mı almşm sıktı çok gogslermi bi daha da alamadm
air bra da gıoyrm arada ....
Evet arınmıyor bende önce kağıt havlu ile tüm yağını silip sonra sıcak suyla yıkıyordum ama sabun kullanma ihtiyacı oluyor emin olamamıştım zararı olurmu diye.Ben kalkanda biriken sütü kullanmıyorum hem çok az birikiyor hemde kremle karışıyor bir tuhaf oluyor.İnşallah ama uzun süre kullanmam gerekecek gibi göğüs uçlarındaki yaralar geçti ama hafif kabuklanıp en uçlar dökülüyor.
Bende sabunlayıp iyice durulayım o zaman. Emzirme atletini bende kullanmadım çok sıkıyor air bra benzeri olan süteyni kullnıyorum.
Yok çok dar yapmışlar karnımıda çok rahatsız etti benim.Bu arada ne kilo nede göbüşü sorma gitsin ne durumdaben de bnm iice gogusler buyudu olmuo bşey diıodm kendmce demek genelde dar yapıolar onları
air bra alcam ben de bi kaç tane netten bakaym bi ben onlara hazır ece uyurken ....
meganm ben kraftın gogus pedini de aldm onu da kullanıorm hastaneye gderken ya da birleri misafrlere geldgnde once lansinoh aldm o daha pahalı
kraft daha emici ve 150 tanesi 23 90 o baya bi gder o bana
gayet normal, canını sıkma, çok kafana takıldıysa aile hekimine bile göstersen olur, bu arada bebeğin hayırlı olsun arkadaşım, sen bana mesaj atınca ilk günlerime gitmiştim, o sarı kısmı görünce bende tedirgin olmuştum hatırlıyorum :) zaman nasılda hızlı geçmiş, 5buçuk aylık oldu kızım, bigün okula başlıcak o zmanda böyle hayıflanıcam zamanın hızlı akışına tabii ömrümüz varsa. sana tavsiyem bol bol kameraya çek, foto çek ilk günlerinde, sonra çok özlüyo insan. hergününü çekmediğime, video biriktirmediğime çok pişmanım o günlerden.
Canım ALlah razı olsun gece gece tedirgin oldum etrafında kızarıklık yok akıntıda yok sadece ayrılan kısmın içi sarı ve kurumamış henüz.
Peki enfeksiyon olsa ağlarmı çok şuan uyuyor.Birde sabah kontrol edip duruma göre götüreyimmi yoksa sence şuan götürmem gerekirmi?
Mahşallah kızına benimde kızım var Allah evladını sana bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
enfeksiyon olsa ilk anlayacağın şey bebeğin ateşlenir, enfeksiyonlu bölgede kızarır. bence bikaç gün takip edebilirsin, ateşlenmiyosa enfeksiyon olma ihtimali pek yoktur.öyle kolay kolay enfeksiyon olmuyo göbek, kendi kendine temizleme özelliği var, benim hastanemde hiçbişey sürdürtmediler, kendi kendinin bakımı yapılıyo vücut tarafından diye. o koyu sarı normal göbek koparkenki bi görüntü. öyle öyle kuruyup düşüveriyo, sen ellememeye ve su değdirmemeye gayret et
duan için Allah razı olsun. inş hayırlı evlat olurlar.
Günaydin kizlar
günaydın hatunlar
görümcemi gönderdim,musabı uyuttum geldim
musab 2 gündür yine uyumuyor,uyutmuyor
vee yine mızır mızır
parol verdim uyudu
yeni bir diş çıkardı
diş çıktıktan sonra da huysuzluk yapar mı?
Günaydin kizlar
günaydın canım, nasılsın bir gelişme varmı
canım merhaba, sanırım zaman zaman huysuzlukları oluyormuş ben henüz o evreye gelemedim
Günaydınnn
Nasılmış fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?