iyiyim kuzummmm çok şükür..
ancak hep beraber azramıza üzülüyoruz işte..
allah onun için en hayırlısını versin inşallahhh...
pamuk maviş oğluşun nasıl
kevsercim gece gündüz kavramı yok bebeklerde doğal olarak..
ay ne zor bir süreçtir yarabbim.. allah kolaylık versin hepinize..
kızlar yazar şimdi sana..
oflummm fotoları bekliyorummm:98:
kevsercim gece gündüz kavramı yok bebeklerde doğal olarak..
ay ne zor bir süreçtir yarabbim.. allah kolaylık versin hepinize..
kızlar yazar şimdi sana..
oflummm fotoları bekliyorummm:98:
canım valla gece 1 de yatsa allaha şükredecem önceden 3 oolmadan yatmıyordu 4 de yatmıyordu şimdi 6 olmadna yatmıyor çıldırıcamm gerçektenn
canım yattığı odanın kapısının dibine loş ışık koy, normal ışık kapalı olsun. Hiç konuşma mutlaka anlıycaktır.
bide bol bol gülersiniz buna benim sıpa kolikdi ya biz yığınla müziklerle uyutuyoduk ama uyumuyodu. 7 aydır tek uyuduğu şarkı orhan gencebay daha ne olsun
yani gece bile kapatınca onu uyanıyo arabeskçimidir nedir. bide sende dene istersen kısık sesle. Ben çınara eski telimi verdim içinde o müzik var, hat olmadığı içinde radyasyon olmuyor
koydum bileeeeeeee yorumları bekliyoruz hanımlarrrrrrrrrrrr dün çekildi o fotolar
sorma megim ya bunuda şükrediyorum sağlıklı hiç bi sorun yok kızımın en kötüsü bu olsun ama uykusuzluk gerçekten çok zor
doğru söylüyorsun cnm ışık kapatıyım canım inan ilgilenmiyorum gülmüyorum yüzünü bi bakıyorum gülücükler atıyor cadı kızım gel de gülme gözlerimin içine bakıyor gülüyüm diye
maşallah boncuğaaaa
çok şükür canımsağlıklı olsunlar da analar katlanır dimi [/evet canım allahım dileyip isteyen herkeze nasip etsinnn
canım valla gece 1 de yatsa allaha şükredecem önceden 3 oolmadan yatmıyordu 4 de yatmıyordu şimdi 6 olmadna yatmıyor çıldırıcamm gerçektenn
Bende isik goremiyorum bir tek iyi yani ailesine karsi hep savundu arka cikti ama onuda uzaklastirmak icin yapti bence kendinden.simdi de annesigilin dirlik huzur vermeyecegini bildigi icin boyle davraniyor.sevseydi beni gectim kizi icin yine yapmazdi gitmezdi o kadina..
Kevser aksamlari bir rutin yap pijama giydirme masaj yap ninni soyleme isiklari sondur vs.ama hergun ayni seyleri yapman lazim ki anlasin uyku zamani geldi.ben oyle yaptim 3 aydan sonra.alisti zamanla.
evet canım allahım dileyip isteyen herkeze nasip etsinnn
azram seni sevmiyor demek değil ama bu..
bu tamamen bencilce yapılmış vicdansızca bir eylem..
sen evinde sevdiği kadınsın,diğeri eğlencelik..
ne olursa olsun çok uzun sürmüş eğlence olayı
Megim yine tamam dedim ama halen tersi durumlar davranilmasi buna artik dur demenin zamani geldi.
Ben gibi salak ve onu herseyiyle seven birini bulsun goreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?