bulamaz ki..
evlilik de ona göre değil..
zaafları olan,özgür yaşayan ve cesur biri..
sense bugün ayrılsan,bikaç sene sonra gözünün içine bakacak,sana tapan biri çıkacaktır karşına..
bu güzellik,bu hanımlık her kadında yok azram.. değerini bil kendinin..
Sorumsuz iste cocuk daha da azdirdi onu
Eskiden daha farkliydi el ele gezerdik onun icin hep yuzde yuz guvendim yapmaz dedim megerse o kariyla da gorusuyormus beni avutmak icin iyi davranmis bana ya da kendi vicdanini rahatlatmak icin.
Ben arsiz ve saygisizim megim sen bilmiyon
Benden kotusu yok su dunya da!
Megim onceleri tel hep ortadaydi ilgilenmezdi bile telle elimin altindaydi
2009 da yeni ise girmisti o zaman sifreleme cikti kocam degisti biz her yere beraber giderdik sabah aksam filim izlerdik vesaire.
Sonra kadin da 2009 da tanistik deyincce taslar yerine oturdu.
Bosa demiyorum megim ben salagim salakkk
Ben kadar salak nadir bulunur
Hic dusunemedim dusunmedim
Yapmaz dedim yapmaz geberisice alasini yapti boynuzu takti hemde en guzelinden
Daha yalvarmaya bile yuz buluyor kendine bir kac gun kafami toplayim kuzenimi cagircam megim kiza baksin bende islemlerle ugrasacam.avukat bulucam falan.
GÜLBEBEKİMMMMM nasılsım kuzummm
puffymmmmmmmmmmmmmmm aşkitoommmmmm kuzuuummmmm kahvaltıyıı gördüm yazdığınıı görmedimm okula gittim sonrada geçmişi okuyunca farkettim özürdilerimmmm canım arkadaşım benimmmmmmmmmmtabi kahvaltıyı gördün, bende aylardır girmiyorum ya. gözden uzak gönülden ırak misali sen bana bişey yazma
Emoşum canımm aminn kuzumm...O gelen hangi adamsaa salakmıdır nedir tavrı bana garip geldi patlat iki taneeegülbebeğimm hayırlı olsun canımm güle güle kullanın kazasız belasız inşallahh
slmm
umud cnm sagol iyi diyelim iyi olsun sürekli kusma hali
tez zamanda senide bulsun
ozim cnm seninde karaciğer enzimleri yüksek çıkmışmıydı?
azram valla allah yardımcın olsun
Saol hilalim
Umudum iyiyiz sen nasilsin?
Haklisin megim bundan sonra geri atmak istemiyorum hayirlisi herseyin rabbime dua ediyorum hep cikis yolu gostersin butun kullarina icinde bana da
slmm
umud cnm sagol iyi diyelim iyi olsun sürekli kusma hali
tez zamanda senide bulsun
ozim cnm seninde karaciğer enzimleri yüksek çıkmışmıydı?
azram valla allah yardımcın olsun
meganm nber naslsnz cnm bnm kubra nasl
sekiz gibi bizm yne sancımz tutar gibi oldı aklm çıktı ne masajlar yapıorz karı koca bi gör gazını çıkardı bi beş dk sonra ay kuş gib rahatladm sonra yne emdi uyuo şimdidamlayı kullanıorm cnm bi kaç gun sonra belli olur iice işe yarayp yaramadıgı o yaramazsa kmyon ozlu bi krem varmş o iimş çok ondan alcam
bu arada annem dun burdaydı bugun gtti kadın da yorluo zaten bahar aleriji coşuo tam zamanı gunduz gelcek artık ama dun gibi olursa arıcam gelcek hemen evler yakn allahtan dun çok kotuydu ya bakalm inşşş fayda goruruz damldan bu arada devitten degl gibi bu bak bugun de tutuodu az kalsn yarın da vermicem oburgun başlıcam devite ben içimcem ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?