Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar merhaba
hastanede yattim 2 gun doguracaktim az kalsin :)
bebis makat gelisi inmis asagiya nasil dogacaksa oyle :) sancim vardi serumla yok oldu.
ya benim ciddi problemim var suyum azaldi cok ciddi oranda
basina gelen var miydi boyle sey
radyolojide incelendi bebegim saglikli cok sukur kalp atislari iyi
doktorum once 7 gun icinde sezeryan yapicam dedi, simdi de kalp atislari iyi haftada 2 gun kontrol altinda tutucam ciddi durum olursa dogurtacagim ama sureyi uzatmaya calisiyorum 2 hafta kadar suyu yetsin istiyorum dedi
aklim cok karistiiiii

Ferdacim tylol hot icsen emzirirken iciliyor diye biliyorum ama Kuzete uyku yapar biraz
o da içilmiyo canım

benim de suyum azdı 32. haftadan itibaren her hafta kontrole gittim
zamanla biraz arttı idare ettibeni
seni de idare eder inş

Canim gecmis olsun Ferdanin suyu azalmisti ama cok ciddi oranda degildi diye hatirliyorum o o zaman bol bol su icmisti sende likir likir ic insallah saglikla gelicek yavrun uzme sakin kendini kontrollerine hergun git bence ben olsam oyle yapardim

o da içilmiyo canım

seni de idare eder inş
Kuzenimin esi icmisti bak ordan kaldi aklimda emzirme donemindeydi acaba cok mu kotuydude dr vermisti bilmem yoksa bebegini dusunen bi anneydi oda hatta Duru ya bile uyku yapti demisti
Ama seni yaniltmak istemem cok pardon

bebeğinin hareketlerini kontrol et hep evrim..
plesantanın olduğu bölümdeyse ciddi olan azalma,plesanta kireçlenir diye biliyorum.. bebek daha az beslenir bu durumda..
bol bol su iç.. sık kontrole git..
sağlıkla alıcaksın kucağına meleğini inşallah canım..

Ben cikiyorum kizlar cunku hala yataktayim kalksam iyi olucak pof ekmektebyok gidip alicagima cipsle kola yerim sonrada niye zayiflayamiyorum diye aglarim

Kızalr ben bir gaz için ilaç bulundurmak istiyorum her ihtimale karşı ama en iyisi hangisidir bir arkadaşım nurse harveys tavsiye etti onu alıcam ilave başka ne alabilirim bir marka daha olsun isityorum.Birde gaz ilacına en erken ne zaman başlanır?nasıl kullanılır her gazı olduğunda mı yoksa gazı olsun olmasın her gün kullanabilirmiyim tedbir amaçlı.

o da içilmiyo canım

seni de idare eder inş

Canim gecmis olsun Ferdanin suyu azalmisti ama cok ciddi oranda degildi diye hatirliyorum o o zaman bol bol su icmisti sende likir likir ic insallah saglikla gelicek yavrun uzme sakin kendini kontrollerine hergun git bence ben olsam oyle yapardim

sagolun kizlar , bebeginin sirtinin oldugu bolumde hic su yokmus nerdeyse plasenta konusunda kontrol ediyor surekli besin akisini doktorum megcim besin akisi iyi ama kilosu cok iyi degil 2.600 oldu minicik diyor doktorum ama bence gayet iyi saglikli olsun yeter benim kilo takintim yok, beslensin yeter. benim baya ciddi azalma var ferdacim ben de bol su iciyorum serum taktilar ama hic degismiyor:44: surekli kontrole gidicem baska yolu yok. hastenede yatamam doguma kadar hem cok masrafli oluyor hem de bunaliyorum evde daha rahatim ama herhalde haftada iki kontrol yeterlidir bize . doktorum surekli hareketlerine bakacaksin dedi. onun haricinde haftada iki kere kalp atisina bakilinca herhalde normal gider. aksi durum olursa da hemen sezeryan yapacak. cok karisti aklim cunku ilk basta bana en gec 1 hafta icinde sezeryanin var dedi simdi de uzatmak istiyorum sureyi dedi :44: bebegim ters duruyor ya o yuzden mecburen sezeryan

Son düzenleme:

canim bana da bir yakinim israrla nurse harveysi onerdi
bitkisel surup diye
cok ise yariyormus bebegi ictigi anda susuyormus rahatliyormus
onunki 4 aylikken veriyordu ama en erken ne zaman iciliyor bilmiyorum

Puffyim gelisme var mi diye sormussun
Surekli ariyor surekli mesajlar atiyor
Yok ozledim yalvaririm virt zirt.
Iyi geceler gunaydin
Ben cvp dahi vermiyorum iyi oluyor ona.
Lovelyim ben hickirik icin 3 ayliktan itibaren bir iki damla limon suyu veriyordum ama taze limon aninda pat kesiyor hickirigini
Suan versen belki iyi gelmez ama emzirmek de geciriyor dedigin gibi.
Hickirik cok normal gaz da yapar hickirik kendi kontrolinde yuz ustu yatir sirtini sivazla cikarir gazini ben ilk zamanlar oyle yaptim sonra buyudukce ceviriyordum kizi sirtini sivazlama bile gerek kalmiyordu ustten alttan pat pat cikariyordu.

Lovelyim ben sab simplex ve lefax kullandim birde fitil yazmisti ebem bitkisel rezene kimyon karisimi birseymis ama fitil ise yaramadi en cok sab simplex ve lefax isimi gordu

Bol bol rezene cayi ic
Sende rahat cikarirsin hem gazini
Hemde küboşumuzun karnina da iyi gelir.
Birde damlayi duzenli kullan ki ise yarasin canim bazen ben kiza vermesem de kendim aliyordum sab simplexi sutten geciyor nasil olsa diye.

peki nasılsın nasıl hissediyosun azram?

Bilmiyorum megim inan ki daha halen kendim bile idrak edemiyorum.
Sanki hicbirsey olmamis gibi acaba normal mi boyle hissetmem.
Sanki bir baskasi yasiyor bunlari psikolojik destege ihtiyacim var sanirim.

Kizlar lise mezunlari turkiye de halen kpps memurluk sinavlarina girebiliyor mu?
Atanma sansi nasil?
Atanmak icin fullemem lazim degil mi galiba sorulari?
Ferdam bir bilgin var mi bu konu da?

Ben ne yapicam ya kiz olmasa ceker giderdim anamin yanina tek kendimi dusunemem bu durumda kizima burda sartlar imkanlar daha iyi.off offf allahim sen bana dayanma gucu ver yol goster
Bu adam adam olmaz.ben bunu goruyorum biraz olsun isik gorsem yok yok kafayi yiyecegim ben yaa iyi falan degilim ben.numarama yapacak halim yok bir haftadir yaslandim ya omuzlarim coktu kabullenemiyorum halen idrak etmek istemiyorum.nasil yapar ya nasil gider evde cocugu varken ben varken aglamak zirlamakla olmuyor bu isler gucumu toplayip hadi bismillah deyip islere girismem lazim ben guclu falan degilim ezik ve salagin tekiyim gurur bile yok bende hakkediyorum ben bunlari (((((
Ben ezmesine musaade ediyorum.kalbimi kirmasina izin veriyorum ben once kendime deger vermeliyim sevmeliyim ki ona gorw deger bulayim.

azram
sen zannettiğinden çok daha güçlü bir kızsın..
soğukkanlılığını koruyup,sağlam kararlar verebiliyorsun..
güçsüz falan değilsin..
dün yazmıştın ya,hani kuzenini çağıracaktın,uzaklaştırma olayı için avukatınla görüşecektin....
onun üzerine yoğunlaş istersen..

azraam kendini toparlaman uzun zaman alacak evet:26: ama bunları nesen nede başka bir kadın haketmez kendine haksızlık ederrek dahada içine kapanırsın
zaman bırak bakılım herşeyi inşallah hakkından ne hayırlı ise o olur

Kizlar lise mezunlari turkiye de halen kpps memurluk sinavlarina girebiliyor mu?
Atanma sansi nasil?
Atanmak icin fullemem lazim degil mi galiba sorulari?
Ferdam bir bilgin var mi bu konu da?

azracım lise mezunları kpps memurluk sınavına giriyorlar..canım başvuru eylül ayında..sınav iki yıda bir yapılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…