daha alışamadım yokluğuna megim ya
resimlerine bakarak duruyorum
çok haklısın ama:26:
ama sen onun için çalışıyosun ya annesi
evet sadece onun için çalışıyorum ama ne biliyim. Bazen çok yorgun düşüyorum istediğim kadar ilgilenemiyorum o zaman dahada çok üzülüp özlüyorum. sanırım 1-2 haftaya alışıcam
dalga geçme kız gerçekten çok hastaoyy sevsinler seninn sitemini bee canım didom
ama haklısın vallaa tam dayaklığız biz
ayrıca yoğun bakımda yatan papağanına geçmiş olsun der acil şifalar dilerimm
oy benim didommmmm
nasılsın nerelerdesin? denizcik iyi dimi?
alışırsın pufimm..
sonuçta anneannesi bakıyor yabancı da değil.. için rahat etsin..
dalga geçme kız gerçekten çok hasta
sabaha çıkarsa iyi dedi doktor
vakit bulamıyorum megim gelmeye
iş yerindede açmak istemiyorum gelip gidip bakıyolar rahatsız oluyorum
denizcik 3. dişi fırtlatıcak alttan sanırım onunla uğraşıyoruz
sürekli elimizden tutup yürümek istiyo
bel filan kalmadı ailenin hiç bi ferdınde
annem benden güzel bakıyor, ben o kadar saatli düzenli yedirmiyodum bile. Herşeyi dakik ve annem sürekli öğretme çabasıyla. hiç gözüm arkada değil
denizcik,güzeller güzeli kızmaşallahhhh fıstığa
biliyorum senin yoğunluğunu ama olmuyo böyle didom,ben çok özlüyorum seni
papağan hasta he :26: ay yazık yaallah şifa versin
bende özlüyorm valla aklım burdada gelemiyorum deniz bırakmıyo pc yi zate uyanık olduğu an
çok moralim bozuldu valla ağlıyorum dün geceden beri
ben sen şaka yapıyosun zannettim:26:dalga geçme kız gerçekten çok hasta
sabaha çıkarsa iyi dedi doktor
Lovelyim ben sab simplex ve lefax kullandim birde fitil yazmisti ebem bitkisel rezene kimyon karisimi birseymis ama fitil ise yaramadi en cok sab simplex ve lefax isimi gordu
Sağol azram.mulipanın karışık bir bitki çayı var onu içiyorum birde bitkisel bir damla almış eşim hem sütte artırıyormuş onları kullnıyorum.Bol bol rezene cayi ic
Sende rahat cikarirsin hem gazini
Hemde küboşumuzun karnina da iyi gelir.
Birde damlayi duzenli kullan ki ise yarasin canim bazen ben kiza vermesem de kendim aliyordum sab simplexi sutten geciyor nasil olsa diye.
Kızlar ben cok fenayım eşim cok kötü rahatsızlandı sabahtan beri hastanede koşturuyoruz apandist cıktı ameliyata alıncak birazdan,ben haplarımı almadım yemek yemedim,anne baba burda ama yaşlılar anlamıyorlar sigorta işlerinden mecburen ben koşturuyorum neyse eşim iyi olsunda
Depresyon, derin bir üzüntü hali içinde olup, sıkıntı, ağlamalar, uyku bozukluğu, fiziksel durgunluk, hiçbir şeyden zevk alamama, unutkanlık, konsantrasyon güçlüğü gibi belirtilerden oluşan bir tablodur. Depresyondaki kişi; kendi hayatı, gelecek, diğer kişiler ve olaylar ile ilgili olumsuz kavramları zihninde geliştirmeye yatkındır. Bir olaydan genelleme yaparak her şeyin olumsuz ve kötü gittiğine dair çıkarımlarda bulunabilir.
Depresyonla beraber; iş performansında düşme, algılama sorunları, eşyaların yerini unutma, yeni bilgileri daha önceki performansından düşük şekilde öğrenebilme ve odaklanamama gibi sorunlar sıklıkla görülmektedir.
alıntıdır.
bunların hepsi bende mevcut
evet canım yatırdılar resmen hastaneye yoğun bakımaveteriner mi dedi ağır durumu diye?
ben sen şaka yapıyosun zannettim:26:
üzgünüm inşallah iyi olur
ben her bahar halim bu aslında megim geçen sende pufidik tiyolar verdiydimevsim değişiklikleri de depresyon hali yapıyor.. niyeyse artık
ama depresyonu depersin sen emoşummmmgüçlüsün ve sağlığın yerinde çok şükür.. ailen var..
aaaaaabeni tarif ediyoo
hele hele unutkanlık
emiri beşiğe yatırıyorum sonra cocuğu ana kucağının içinde arıyorum ödüm kopuyo kalktı gitti diye:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?