Kızlar ben cok fenayım eşim cok kötü rahatsızlandı sabahtan beri hastanede koşturuyoruz apandist cıktı ameliyata alıncak birazdan,ben haplarımı almadım yemek yemedim,anne baba burda ama yaşlılar anlamıyorlar sigorta işlerinden mecburen ben koşturuyorum neyse eşim iyi olsunda
Kızlar ben cok fenayım eşim cok kötü rahatsızlandı sabahtan beri hastanede koşturuyoruz apandist cıktı ameliyata alıncak birazdan,ben haplarımı almadım yemek yemedim,anne baba burda ama yaşlılar anlamıyorlar sigorta işlerinden mecburen ben koşturuyorum neyse eşim iyi olsunda
ya siz beni neden sevmiyosunuz artık
neden merak etmiyosunuz
nerde bu kız , kocası mı dövdü kolunu mu incitti acaba? papağanıda mı hasta yoğum bakımda mı yatıyo üzüntüden mi gelemiyo? niye demiyosunuz
yok sana bişi demiyorm yeni geldin senvalla bana kızma kuşum,
kimin ne sıklıkla geldiğini çözemiyorum henüz
yok sana bişi demiyorm yeni geldin sen
yok yok dicem bişey
hosgeldin
neden merak etmiyosunuz
nerde bu kız , kocası mı dövdü kolunu mu incitti acaba? papağanıda mı hasta yoğum bakımda mı yatıyo üzüntüden mi gelemiyo? niye demiyosunuz
neden merak etmiyosunuz
buraya geldim uykum kaçar belki die daha çok uykumu getirdiniz
konuşsanıza beee
buraya geldim uykum kaçar belki die daha çok uykumu getirdiniz
konuşsanıza beee
emikkkkk gir yanına yat
Eki Görüntüle 676369
nabıyon emoş :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?