ben kan hapını 4-5 ay kullandım vitamini de aklıma geldikçe kullandımBepanthene sürdüm şimdilik artık pazartesi sorar yazdırırım.Evet bende bilmediğim birşey olduğundan korkuyorum ama çok şükür iyi görünüyor sadece yüzü hala sarı gibi.İnşallah sağlık ocağına gidince içim rahat edecek hayırlısıyla.
Birde hastaneden verilen kağıtlarda gebelikte içilen kan hapı ve vitamine 3 ay daha devam edilmeli yazıyor.Dr a sordum devam etmene gerk yok dedi.İnternettede anne sütünün kalitesini arttırdığı için deavm edilmeli yazıyor sen içtinmi doğumdan sonra kan hapını ve vitamini.Birde takviye olarak bitkisel çaylar dışında başka ilaç kullandınmı?
Çok geçmiş olsun inşlalah ir an önce toparlarsın.
ay hilalcim çok çok geçmiş olsun canımKızlar hepiniz sagolun atlattık çok şükür ama ne gündü
eşimi öyle acı içinde kıvranırken görmek ve çaresizlik çok fena birde dr migde delinmesi olabilir dedi korktuk hmn başka doktora gittik,bu arada kayınvalidemler dün gece görümceme gitti apar topar gıda zehirlenmesi oldu bebekle evde tek başına bayılmak üzereymiş bütün gece hastanedelerdi ordan sabahta biz
ztn kayınvalidem panik atak hastası cokda evhamlı ben kimi sakinleştircegimi şaşırdım
ayyy neyse cok sükür geçti eşim ayılınca beni ilk görünce ne desin
yemek yedin mi?nie ayaktasın sen:)tam manyak
Kızlar benim her sabah uyandığımda sağ elimin serçe ve yüzük parmağı uyuşuk oluyor bu normalmi doğum sonrası bu durumu yaşayan oldumu?
Birde belim çok ağrıyor bebeğin altını değiştirirken yada beşikten alırken eğiliyorum ya kalkarken iki büklüm kalıyorum belim tutuluyor ama sonra açılıyor genel anestezi ile oldu doğum bu ağrı normalmi doğumla ilgilimi acaba dr a gitmelimiyim yoksa zamanla düzelecek şeylermi sizler yaşadınızmı?
Son olarakta idrara çıkınca ypamkta zorlanıyorum yanma oluyor ve aynı anda karnıma ağrı giriyor şuan antibiyotik kullnıyorum zaten göğüslerim için enfeksiyon olsa bunada etki ederdi sanırım dimi buda doğum sonrası yaşanan geçici birşeymi yoksa dr a gitmelimiyim?
Artık kızıma mama vermiyorum çok şükür emiyor.artık emdiği için dr a gitsem ben gelene kadar tekrar mama vermek zorunda kalacak annem onuda götürsem çok küçük hastanelerde huzursuz olmasın dedim ondan soruyorum doğum sonrası yaşanabilir geçici şeylermiki acaba.
kizlar ben adet oldum..
hilalimm çok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınızKızlar hepiniz sagolun atlattık çok şükür ama ne gündü
eşimi öyle acı içinde kıvranırken görmek ve çaresizlik çok fena birde dr migde delinmesi olabilir dedi korktuk hmn başka doktora gittik,bu arada kayınvalidemler dün gece görümceme gitti apar topar gıda zehirlenmesi oldu bebekle evde tek başına bayılmak üzereymiş bütün gece hastanedelerdi ordan sabahta biz
ztn kayınvalidem panik atak hastası cokda evhamlı ben kimi sakinleştircegimi şaşırdım
ayyy neyse cok sükür geçti eşim ayılınca beni ilk görünce ne desin
yemek yedin mi?nie ayaktasın sen:)tam manyak
Kızlar benim her sabah uyandığımda sağ elimin serçe ve yüzük parmağı uyuşuk oluyor bu normalmi doğum sonrası bu durumu yaşayan oldumu?
Birde belim çok ağrıyor bebeğin altını değiştirirken yada beşikten alırken eğiliyorum ya kalkarken iki büklüm kalıyorum belim tutuluyor ama sonra açılıyor genel anestezi ile oldu doğum bu ağrı normalmi doğumla ilgilimi acaba dr a gitmelimiyim yoksa zamanla düzelecek şeylermi sizler yaşadınızmı?
Son olarakta idrara çıkınca ypamkta zorlanıyorum yanma oluyor ve aynı anda karnıma ağrı giriyor şuan antibiyotik kullnıyorum zaten göğüslerim için enfeksiyon olsa bunada etki ederdi sanırım dimi buda doğum sonrası yaşanan geçici birşeymi yoksa dr a gitmelimiyim?
Artık kızıma mama vermiyorum çok şükür emiyor.artık emdiği için dr a gitsem ben gelene kadar tekrar mama vermek zorunda kalacak annem onuda götürsem çok küçük hastanelerde huzursuz olmasın dedim ondan soruyorum doğum sonrası yaşanabilir geçici şeylermiki acaba.
utopya sana birkaç şey sorabilir miyim
doktorum bana hiç kan hapı vermedi
sadecee demir hapı kullanıyorum
ilgisiz mi nedir anlamadım.
kaçıncı aydan itibaren kan hapı kullanılıyor genelde
sağlık ocağındaki doktor kanımın düşük olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?