kocam msj atmış ona para ödeyecekmişim hey yarebbim yakında bana nafaka davası açarsa şaşırmam
Kızlar gelip gidip yeni birşey soruyorum ama inşallah herşey zamnla yoluna girecek.
Benim hemoreid sorunum var ne kullanbilirim evde kortos krem var dr hamileyken vermişti birde bepanthene ve hametan var bunlardan biri işime yararmı?
Şimdilik susam yağı kullandım bir çare olur belki diye en azıdnan zarasız birşey.
Birde benim kızımda dr hafif sadece yüzünde sarılık var demişti bunu nasıl anlarım ben bakıyorum vücudu pembe ama yüzü ve gözleri bana sarı geliyor.
Sık sık emziriyorum pazarteside sağlık ocağından çağırdılar birden ilerlermi diye tedirgin oluyorum.
ateşim 38,6 olunca hastaneye gittik
acile yatırdılar serum tahliller falan
kanımda enfeksiyon çıktı
ant ve ateş düşürücü verdiler
geldim yattım iyi gibiydim ama şimdi yine ateşim yükseliyor
iyi olmam lazım ya eşim yarınngidecek işe bugün gitmedi sağolsun ama yarın iyi olmalıyım
Bepanthene sürdüm şimdilik artık pazartesi sorar yazdırırım.Evet bende bilmediğim birşey olduğundan korkuyorum ama çok şükür iyi görünüyor sadece yüzü hala sarı gibi.İnşallah sağlık ocağına gidince içim rahat edecek hayırlısıyla.hemoroid konusunu bilmiyorum
sarılık öyle hemen ilerlemez çok ilerlerse anlarsın
ben de tedirgin olmuştum ama sağlık ocağı anlar zaten ptesi baksınlar
Çok geçmiş olsun inşlalah ir an önce toparlarsın.ateşim 38,6 olunca hastaneye gittik
kanımda enfeksiyon çıktı
iyi olmam lazım ya eşim yarınngidecek işe bugün gitmedi sağolsun ama yarın iyi olmalıyım
ateşim 38,6 olunca hastaneye gittik
kanımda enfeksiyon çıktı
Kızlar hepiniz sagolun atlattık çok şükür ama ne gündü
eşimi öyle acı içinde kıvranırken görmek ve çaresizlik çok fena birde dr migde delinmesi olabilir dedi korktuk hmn başka doktora gittik,bu arada kayınvalidemler dün gece görümceme gitti apar topar gıda zehirlenmesi oldu bebekle evde tek başına bayılmak üzereymiş bütün gece hastanedelerdi ordan sabahta biz
ztn kayınvalidem panik atak hastası cokda evhamlı ben kimi sakinleştircegimi şaşırdım
ayyy neyse cok sükür geçti eşim ayılınca beni ilk görünce ne desin
yemek yedin mi?nie ayaktasın sen:)tam manyak
eşimi öyle acı içinde kıvranırken görmek ve çaresizlik çok fena birde dr migde delinmesi olabilir dedi korktuk hmn başka doktora gittik,bu arada kayınvalidemler dün gece görümceme gitti apar topar gıda zehirlenmesi oldu bebekle evde tek başına bayılmak üzereymiş bütün gece hastanedelerdi ordan sabahta biz
ztn kayınvalidem panik atak hastası cokda evhamlı ben kimi sakinleştircegimi şaşırdım
mrb arkadaslarrrr
Kızlar gelip gidip yeni birşey soruyorum ama inşallah herşey zamnla yoluna girecek.
Benim hemoreid sorunum var ne kullanbilirim evde kortos krem var dr hamileyken vermişti birde bepanthene ve hametan var bunlardan biri işime yararmı?
Şimdilik susam yağı kullandım bir çare olur belki diye en azıdnan zarasız birşey.
Birde benim kızımda dr hafif sadece yüzünde sarılık var demişti bunu nasıl anlarım ben bakıyorum vücudu pembe ama yüzü ve gözleri bana sarı geliyor.
Sık sık emziriyorum pazarteside sağlık ocağından çağırdılar birden ilerlermi diye tedirgin oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?