zmnla büyür cnm ekstra bişeye gerek yok
ay ne komik olmuş yaa
iyi olmana sevindim canım
canım göğüs ucu çıkarıcılar var küçücük pompa gibi
ben ondan kullandım ilk zamanlar
ama zamanla uçlar büyüyor bebekte alışıyor merak etme
anamm herkes yine hunileri takınmış bende geleyim bari hunimi alıp
Eki Görüntüle 678006 Eki Görüntüle 678005
hatırlıyormusunuz bir ara hunili delüler ilan etmiştik kendimizi geceleri hunisini kapan geliyordu.
Ben o pompadan alayım o zaman bugün.inşlalah büyür alıyor ama birazcık zorlnıyoruz tuturana kadar ama tutunca sorun yok.
Plastik göğüs ucu denedim ama onuda sevmedim çok mecbur kalmadıkça kullanmam.
Ferdam yine birşey sorucam ben sanaBen dr un verdiği munurolu içtim idrar yolarındaki yanmam geçti ama idrar yaparken alt karın bölgesinde hafif bir ağrı var bu sezeryan olduğu içinmidir ameliyat yeri yada içerden rahimmi ağrıyordur yoksa enfeksiyondanmıdır senin doğom sonrası alt karın bölgesinde böyle ağrılar oluyormuydu.
Dr un verdiği diğer antibiyotiği içmek istemedim şimdilik mecbur kalmazsam içmiyim diyorum.,
Şuan bolbol su içiyorum bu şekilde belki tamemen atlatırım enfeksiyonu.
canım bence acele etme bebeğin küçük dahakızlar herkese selam
bız doktordan geldık 2 gun once de kontroldeydık
amnıyon sıvımız az ama doktorum bebegımı almıyor daha dursun dıyor
dayanabıldıgı kadar dayanmalı anne karnında kalmalı dıyor
3 gune bır kontrol olacak
nst ıyı gıdıyor
sızce korkulcak durum var mı ? 2 haftaya kadar uzatmak ıstıyor sezeryan tarıhını ama benım ıcım ıcımı yıyor
bır an once olsun ıstıyorum
Ferdam korkuyorum bebeğe yan etkisi olur diye o yüzden dedim bekliyim bir gün daha pazartesi sağlık ocağındaki dr a ve bebek hemşiresinede danışayım olmazsa daha hafif bir ilaç alırım.bende öyle bir ağrı olmadı
idrar yollarındandır o
bence ant kullan canım
canım bence acele etme bebeğin küçük daha
anne karnındaki gelişimin yerini hiçbişey tutmaz 38+lara kadar durabiliyorsa dursun 3 günde bir de kontrol varmış zaten
sen de tetikte ol hareket azalırsa falan hemen damla doktora
Ferdam korkuyorum bebeğe yan etkisi olur diye o yüzden dedim bekliyim bir gün daha pazartesi sağlık ocağındaki dr a ve bebek hemşiresinede danışayım olmazsa daha hafif bir ilaç alırım.
kızlar herkese selam
bız doktordan geldık 2 gun once de kontroldeydık
amnıyon sıvımız az ama doktorum bebegımı almıyor daha dursun dıyor
dayanabıldıgı kadar dayanmalı anne karnında kalmalı dıyor
3 gune bır kontrol olacak
nst ıyı gıdıyor
sızce korkulcak durum var mı ? 2 haftaya kadar uzatmak ıstıyor sezeryan tarıhını ama benım ıcım ıcımı yıyor
bır an once olsun ıstıyorum
canım bence acele etme bebeğin küçük daha
anne karnındaki gelişimin yerini hiçbişey tutmaz 38+lara kadar durabiliyorsa dursun 3 günde bir de kontrol varmış zaten
sen de tetikte ol hareket azalırsa falan hemen damla doktora
tedirgin olmakta haklısın ama doktor da bu denli büyük bir risk almaz kendisi için dimi..
bebişin hareketlerini kontrol et evrim.. zaten kontroller iyice sık olmuş.. bu iyi..
herşey yolunda çok şükür..
yok kuzum
ama ben kendi sonucumu çıkardım
bişeyşm yok turp gibiyim
kulakların manisa ne gıı :26::44: safmıyım ne
emine ve meg süüüperr ötesi espileriniz bizi bizden aldıdevamını dilemiyoz :101::101:
tesekkur ederım ferdacım megcım
doktorum soyle dıyor, bugun kalp atıslarına bakıldı ve cok ıyı, sonra suyuma bakıldı. bu nst sonuclarına gore bebege bırsye olma rıskı bınde 7 cok az 4 gun ıcınde bırsye olmaz.zaten 3 gun sonra senı yenıden gorucem dedi. ben de ama rısk var dedımo da her zaman rısk vardır dogursak kuveze alsak da ıyı degıl.anne karnı en ıyı kuvezdır dedı. ben de sıze guvenıyorum dedım ve rahat olacagıma soz verdım. dedıgınız gıbı hareketlerıne ıyıce bakayım ben o cok onemlı su an. zaten cok sukru hareketlı de.bol da su ıcıyorum dınlenıyorum. umarım hersye yolunda gıder. bana tarıh vermıyor ama 2 hafta tutmak ıstıyor kesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?