Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Adamın biri pencereden aşağı atlamış ölmüş,

arkasından başka biri atlamış ölmemiş neden:26:
Çünkü: Ölenle ölünmezmiş:2::2:

Nefes kesen bir roman yazdım. Tüm okurlarım öldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
zmnla büyür cnm ekstra bişeye gerek yok

Ben o pompadan alayım o zaman bugün.inşlalah büyür alıyor ama birazcık zorlnıyoruz tuturana kadar ama tutunca sorun yok.
Plastik göğüs ucu denedim ama onuda sevmedim çok mecbur kalmadıkça kullanmam.

Ferdam yine birşey sorucam ben sanaBen dr un verdiği munurolu içtim idrar yolarındaki yanmam geçti ama idrar yaparken alt karın bölgesinde hafif bir ağrı var bu sezeryan olduğu içinmidir ameliyat yeri yada içerden rahimmi ağrıyordur yoksa enfeksiyondanmıdır senin doğom sonrası alt karın bölgesinde böyle ağrılar oluyormuydu.

Dr un verdiği diğer antibiyotiği içmek istemedim şimdilik mecbur kalmazsam içmiyim diyorum.,
Şuan bolbol su içiyorum bu şekilde belki tamemen atlatırım enfeksiyonu.

Anamm herkes yine hunileri takınmış bende geleyim bari hunimi alıp

Hatırlıyormusunuz bir ara hunili delüler ilan etmiştik kendimizi geceleri hunisini kapan geliyordu.

kızlar herkese selam
bız doktordan geldık 2 gun once de kontroldeydık
amnıyon sıvımız az ama doktorum bebegımı almıyor daha dursun dıyor
dayanabıldıgı kadar dayanmalı anne karnında kalmalı dıyor
3 gune bır kontrol olacak
nst ıyı gıdıyor
sızce korkulcak durum var mı ? 2 haftaya kadar uzatmak ıstıyor sezeryan tarıhını ama benım ıcım ıcımı yıyor
bır an once olsun ıstıyorum

bende öyle bir ağrı olmadı
idrar yollarındandır o
bence ant kullan canım
canım bence acele etme bebeğin küçük daha
anne karnındaki gelişimin yerini hiçbişey tutmaz 38+lara kadar durabiliyorsa dursun 3 günde bir de kontrol varmış zaten
sen de tetikte ol hareket azalırsa falan hemen damla doktora

Ferdam korkuyorum bebeğe yan etkisi olur diye o yüzden dedim bekliyim bir gün daha pazartesi sağlık ocağındaki dr a ve bebek hemşiresinede danışayım olmazsa daha hafif bir ilaç alırım.

Ferdam korkuyorum bebeğe yan etkisi olur diye o yüzden dedim bekliyim bir gün daha pazartesi sağlık ocağındaki dr a ve bebek hemşiresinede danışayım olmazsa daha hafif bir ilaç alırım.

sağlık ocağındaki dr ve hemşireye daha çok mu güveniyorsun ki uzmandan
neticede emzirdiğini biliyorlar ona göre vermişlerdir
biçok ant emzirirken kullanılabiliyor artık

ve meg ve emine esprileriniz beni benden aldı valla

ferdam tahlil sonucun belli oldu mu?

tedirgin olmakta haklısın ama doktor da bu denli büyük bir risk almaz kendisi için dimi..
bebişin hareketlerini kontrol et evrim.. zaten kontroller iyice sık olmuş.. bu iyi..
herşey yolunda çok şükür..

tedirgin olmakta haklısın ama doktor da bu denli büyük bir risk almaz kendisi için dimi..
bebişin hareketlerini kontrol et evrim.. zaten kontroller iyice sık olmuş.. bu iyi..
herşey yolunda çok şükür..

tesekkur ederım ferdacım megcım
doktorum soyle dıyor, bugun kalp atıslarına bakıldı ve cok ıyı, sonra suyuma bakıldı. bu nst sonuclarına gore bebege bırsye olma rıskı bınde 7 cok az 4 gun ıcınde bırsye olmaz.zaten 3 gun sonra senı yenıden gorucem dedi. ben de ama rısk var dedım o da her zaman rısk vardır dogursak kuveze alsak da ıyı degıl.anne karnı en ıyı kuvezdır dedı. ben de sıze guvenıyorum dedım ve rahat olacagıma soz verdım. dedıgınız gıbı hareketlerıne ıyıce bakayım ben o cok onemlı su an. zaten cok sukru hareketlı de.bol da su ıcıyorum dınlenıyorum. umarım hersye yolunda gıder. bana tarıh vermıyor ama 2 hafta tutmak ıstıyor kesın

kulakların manisa ne gıı :26::44: safmıyım ne

emine ve meg süüüperr ötesi espileriniz bizi bizden aldı devamını dilemiyoz :101::101:

yok kuzum
ama ben kendi sonucumu çıkardım
bişeyşm yok turp gibiyim

tümevarım işi çözdü yani dimi
çok sevindim iyi olduğuna ferdamm

kulakların manisa ne gıı :26::44: safmıyım ne

emine ve meg süüüperr ötesi espileriniz bizi bizden aldı devamını dilemiyoz :101::101:

kız

gözün aydın kulakların manisa

canım şimdi doğarsa büyük ihtimal küveze girer
doktoruna katılıyorum anne karnı en iyi küvez
gerekirse hergün git kontrole ama erken doğurmak içşn diretme
ama aklında bebeğinde olsun neticede riskli bir durum
ben de benzer durumdaydım tabi seninki kadar riskli değildi ama benim dr da 38e kadar dursa iti olur diyordu hep 38 5 te doğurdum

ve kızlar sonucum çıktı
negatif
ben biliyodum zaten dedim adama da

ferdaaa
basını agrıttım ama
hatırlıyor musun senın su kacıncı haftada azalır gıbı oldu
ve sezeryanın ne zaman oldu
sen nasıl yol ızlemıstın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…