Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tabi canım kilosu iyi doğdu 3270 doğdu sonra çok kilo almadı ama bünyesi bu zaten
gçnde 5-6 defa kaka yapıyor
adam ağızdan besle popodan al modunda
hani oyuncak bebekler vardıya biberonla beslerdik alttan çiş niyetine çıkarırdı valla aynen onlar gibi kuzey
doktor metabolizma hızlı kilo az alması normal diyor
ama maşallah zıpır cin gibi sağlıklı bi oğlum var
bence senin bıdık da 3 kilo üzeri doğacak ki altında vile doğsa hiç dert değil biliyosunki sağlıklı olması önemli
bana da hep küçük doğacak diyolardı ama son kontrolde 3300 demişti dr öyle de doğdu
ama ölçüm sonuçları her zaman sağlıklı değil biliyosun aşağısı yukarısı çıkabiliyor
bak duyguya 3400 falan diyolardı 4 kilo doğdu maşallah ece bebek
bir de ben bunun aile kalıtımıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
anne baba yapılıysa kilosu düşük de doğsa hızla kilo alıp yapılı bebek oluyor
bizde olduğu gibş anne baba normal hatta zayıfsa bebek de onlar gibi oluyor

kedı kopek kapıları cok ıyıymıs bılmıyordum hıc
ben bebegım 1 yasına geldıkten sonra alıcam yanıma kedımı bıraz daha annemlere emanet aslında turkıyeye donunce alabılsem cok daha ıyı olacak ama annemler ıcın artık zor olmaya basladı bakmak :44: bu ıyı fıkır rahat olur
sana danısacak cok sey var aslında

haklısın canım
ben o kadar ıyı beslendım, bebegıme besın akısı ıyı ama kapasıtesı bu kadar dedı doktorum da bu kadar alıyor genetık cok onemlı
esım baya kucuk dogmus zaten yapılı da degıldır ona benzeyecegını sanıyorum ben de
oclumlere cok guvenmıyorum zaten baya yanılma oluyor ben 2 bucuk kıloyu duydum ay sımdı sallanmıyorum daha rahatladım

tabii evrim her zaman

bak işte bu şekilde,

Son düzenleyen: Moderatör:
selammm canlar ohh kopyu bi muhabbet var sanrsam ne guzel ben de ozledm muhabbetlernizii
bugun resmen uykunun canını çıkardk ece uyudu uyandı emdi yne uyuduk beşe kadar falan boyle
eşim dıo daltonlar gibiyiz
ece beşkte en küçk o ortanca ben onn yannda en sonda da babamz
gaz dvm edıo ama sanrm biraz daha başa çıkmayı ogrendk krizle daha kısa suruo eskisnden çok şükür bu gunler de gececek hayırlısyla ....

Son düzenleme:
duygum maşallah bızdığına da sana da kuzummm

Merhaba... herkese iyi akşamlar
Önceleri KK' da Gebelik vs. hiç uğramadığım topiklerdi ama ebeveyn olmaya karar verdiğimiz şu günlerde adeta her ayrıntıya göz gezdiriyorum :) Henüz hamiş değilim ama iki gün önce eşimle doktora gittik. Gebelik öncesi yapılması gereken tetkikleri yaptırdım, sonuçları haftaya inş. Folik asit kullanımına da başladım. Bu süreç daha başlamadan heyecanı sardı bizi

Ben bugüne dek hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim. Kızamık, kabakulak, su çiçeği vs... çocuklukta yapılan aşılar yeterli oluyor mu acaba? Bulaşıcı hastalık geçirmeyenler gebelikte geçirme riski oluyormuş gibi birşey duymuştum ama doğru mu bilemiyorum.
utopya06 kızamıktan söz etmişken aklıma geldi, bir fikri olan var mı bu konuda?

duygucum kabartılar duruyor ama kızamık değilmişim şükür

cnm tetanoz aşısı yapıolar hamillegnde eger olmamşsan bi de hamilelgn ilk aylarnda ya da kalmadan once bazı testler yapıolar rubella die bşeye bakıolar bu kızamkçık gecirp gecrmemkle ilgli ...

cnm tetanoz aşısı yapıolar hamillegnde eger olmamşsan bi de hamilelgn ilk aylarnda ya da kalmadan once bazı testler yapıolar rubella die bşeye bakıolar bu kızamkçık gecirp gecrmemkle ilgli ...

doktorum bana aşılarını olmuştun değil mi okul zamanlarında vs diye sordu ben de oldum deyince tamam o zaman sorun yok sen yine de gebe kaldıktan sonra bulaşıcı hastalık geçiren çocukların yanında durmazsın dedi... yine de aklımda şüphe kaldığı için sormak istedim teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…