evet çok fena emekleyerek koşturuyo resmen ben arkasından gidincede benden kaçıyo
ay ben süperim ya enerjim tavan benim de
kızamık falan değilim ya böyle kızamık mı olur
hava da misss
mutfağı toplayıp kuzeye yoğurt mayaladım öğlen için tavuklu yoğurt çorbası akşam için etli sebze püresi hazırladım oğluma
uyansın meyvesini yedirip yemeklerini de yanıma alıp atıcam kendimi dışarı
yüzümdeki kırmızılıklar ve ben gezmek istiyoruz
kızamık olmadığıma eminim artık yaa o yüzden gönül rahatlığıyla insan içine çıkıcam hem açık hava bişey olmaz
oğluşuma güzel bir gün geçirtelim o da çok bunaldı benimle hastane hastane gezmekten kaç gündür
didoşum ya çok üzüldüm ama ömrü o kadarcıkmış
allah daha büyük dertler vermesin
yemaağmı yeadım gealdım beyaaaa:125::125::125:
Kızalr benim göğüs uçlarım çok küçük o yüzden bebeğim memyi alırken biraz zorlanıyor ve çok sinirleniyor acaba göğüs uçları zamanla büyürmü emdikçe yada büyütmek için yapabileceğim birşey varmıki?bu eczanelerde satılan el pompalarından alıp emzirmeden önce kullnasma işe yararmı acaba
ohhh yarasın :26: yaramasın :26: :44:
ne düşünüyosun beee
şivemimi beğenmedin yoksa yemek yememimi
zmnla büyür cnm ekstra bişeye gerek yok
yok kız yarasa mı yaramasa mı diye tereddüt ettim
löp löp et olsun diyim de gör
canım tebrik ederim almış kızını kucağına bende merak ediyordum seni
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
töğbe de töğbeeeee:18::18:
ben san diyim öyle ihtiyacın var seninn
kız merve bir foto koysana albüma bakalım
hülyammm
nasılsın canım yakışıklı oğlunn nasıll
yakışıklı dedimde biliyomusun benim kızımda çok güzel
hülya canım kaan dogmus sımdı duydum
allah uzun ömür versın
sağlıkla buyut oğlunu
canım sebzeleri çeşitlendirebilirsşnsaol ferda sorarım sağlık ocağına
burda 2 ay önce salgın var dıye askerıyede butun askerlerı aşıladılar esımı bıle esım astsubayya benım
ama 6.aykı asıya gıdınce bısey demedıler bana
ben yınede sorarım tekrar teşekkürler
ferda bıde bende oglusuma bıseyler yapıyorum yedırıyorumda sankı hep aynı seylerı yıyor gıbı geliyor
su etlı sebze puresı ıle tavuklu yoğurt çorbasının tarıfını yazsana nasıl yapıyorsun
ıstahsız oğlum belkı yer
ay ne komik olmuş yaaCanım çok sevindim iyi olmana bende bugün daha iyyim çok şükür.Dün sana birsürü şey sordum ya gece uykumun arasında ferda diye seni sayıklıyormuşum eşim uyandırmuştıda gece sütüm geldimi bebeğe ne verdiniz ferda ne dedi diyormuşum.
canım göğüs ucu çıkarıcılar var küçücük pompa gibiKızalr benim göğüs uçlarım çok küçük o yüzden bebeğim memyi alırken biraz zorlanıyor ve çok sinirleniyor acaba göğüs uçları zamanla büyürmü emdikçe yada büyütmek için yapabileceğim birşey varmıki?bu eczanelerde satılan el pompalarından alıp emzirmeden önce kullnasma işe yararmı acaba
canım tebrik ederim almış kızını kucağına bende merak ediyordum seni
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
iyim canım çok şükür
oğlumda iyi uyuyoama pişik yaptım oğlumu çok üzülüyorum o yüzden iyi bakamadım diye
kızının güzelliğinden şüphem yok canım ama senin kız benim oğlanı beklemez
iyim canım çok şükür
oğlumda iyi uyuyoama pişik yaptım oğlumu çok üzülüyorum o yüzden iyi bakamadım diye
kızının güzelliğinden şüphem yok canım ama senin kız benim oğlanı beklemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?