canım erkekler öyle düşünmeden ilk aklına geleni söyleyiveriyorlar takmamaya çalış boşver o da öğrenecek bir bebeğe en iyi annesinin bakabildiğini
ağlamalar da geçecek yerini farklı sorunlara bırakacak
sorun hiç bitmiyor ama sen kaşarlanıyorsun biyerden sonra
ece de alışacak sen de alışacaksın azcık sabır
evet rahim büyüyordur ama o derece bağıracak kadar olmamıştı bende
annenin olması çok iyi olmuş
yürüteci adım atarak sürüyo içinde değilken kendi başına ama dikeltip bırakıyorum direk gibi bekliyo adım atmıyo
zeynep çok sevndm cnm aşılamana sonu bebşli olsun inşş heyecanla beklıorm ii hberlerini
Selam kızlar pek giremiyorum bu ara,karnımın alt tarafında ara ara agrım oluyo doktor rahim büyüyor normal dedi ama bazen cıglık atasım geliyo yüregim hopluyo
neyse eşim bi tarafta ben bi tarafta yatıyoz yarında annem geliyo:)
zeynebim aşılaman hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın
Cok sagol tatlım inş. bu son olur Rabbim yüzümü güldürür
okumadım aslında ama şimdi gördüm
aşılama olmuşsun heralde
rabbim güldürsün yüzünü inşallah
Zeynebimm canım benim,bu aşılamayla Allah inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla mis kokulunu göndermiştir sana..
tebrik ederim. inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz. Rabbim tüm isteyenlere bekletmeden nasip etsin inşallahEvet cnm bugün aşılama oldum aminnn inş.isteyen herkese nasip etsin Rabbim
günaydın kızlar
zaten hastaydım dün, çınarında sanırım üst dişleri çıkmaya çalışıyor,o kadar huysuzki.
bütün gece uyumadık desem yeridir. Ben çınara kızdım annem banasabaha kadar sürdü gitti yani.
hem hala çok hastayım hem hala uykusuzum
offf şu dişlerden nedir çektiğimizgünaydın kızlar
zaten hastaydım dün, çınarında sanırım üst dişleri çıkmaya çalışıyor,o kadar huysuzki.
bütün gece uyumadık desem yeridir. Ben çınara kızdım annem banasabaha kadar sürdü gitti yani.
hem hala çok hastayım hem hala uykusuzum
günaydın kızlar. Pufidik canım geçmiş olsun.. Inşallah çabuk atlatırsiniz
offf şu dişlerden nedir çektiğimiz
gerçi ben 10 ay olacak nerdeyse hep uykusuzum
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?