Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

demi zamanala alışıcaz haklsn cnm sabrın sonu selamet gerçekten olsn herşeye ragmen o sevmli suratına baknca herşeyi unutuorm zaten kuzumn
saoll ferdamm

yürüteci adım atarak sürüyo içinde değilken kendi başına ama dikeltip bırakıyorum direk gibi bekliyo adım atmıyo

e zaten senin o dediğini yapınca yürümüş olmuyor mu ya
valla ben anlayamadım doğru mu anlıyorum
sen yürüsün mü diyorsun bilemedim ki

Cok sagol tatlım inş. bu son olur Rabbim yüzümü güldürür

naber kizlar
ben yarin yine kontrole gidiyorum cok heyecanliyim
umarim iyi haberler alabilirim suyumuz ciddi boyutta azalmamistir
son gunler ne zor geciyormus insanda biraz bikkinlik gibi bir his oluyor, gecmeli gunler diyorum hep. bir de belirsizlik yoruyor ama saglikla bebegimden bahsedecegim gunler yakin umarim

gecmek bilmeyen bir gribim var:44: 8. gun oldu hala devam ediyor tikanik burnum tamamen. bir an once toparlanmam lazim

Zeynebimm canım benim,bu aşılamayla Allah inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla mis kokulunu göndermiştir sana..

Zeynebimm canım benim,bu aşılamayla Allah inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla mis kokulunu göndermiştir sana..

Canımm inş. dedigin gibi olmuştur bende bu sefer cok ümitliyim inş. pozitif sonuclanır kendimi cokta kaptırmak istemiyorum olmazsa yıkılırım yine

günaydın kızlar
zaten hastaydım dün, çınarında sanırım üst dişleri çıkmaya çalışıyor,o kadar huysuzki.
bütün gece uyumadık desem yeridir. Ben çınara kızdım annem bana sabaha kadar sürdü gitti yani.
hem hala çok hastayım hem hala uykusuzum

günaydın kızlar. Pufidik canım geçmiş olsun.. Inşallah çabuk atlatırsiniz

offf şu dişlerden nedir çektiğimiz
gerçi ben 10 ay olacak nerdeyse hep uykusuzum
günaydın kızlar. Pufidik canım geçmiş olsun.. Inşallah çabuk atlatırsiniz

günaydın canım

offf şu dişlerden nedir çektiğimiz
gerçi ben 10 ay olacak nerdeyse hep uykusuzum

günaydın canım

hani emin olmak için internetten baktım. her ay ortalama 1 diş çıkarmış 6 aydan sonra. Çınar ilk dişi çıkaralı 1,5 ay oldu. ikinci dişinede 1 ay oldu. sanırım gerçekden sebebi diş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…