Ay çok güldüm Gamze ömürsün
ne gülüyon yalan mı kaç tane gördün sokağa çıkınca senin gibi
Bana benzeyen yok gerçekten esmer güzelleri var
biahare kritik yaparız tlfonda
kendi başına adım atmıyo derken ne demek istediğini anlayamadımBizim kilo 11+ boy 80
ferda benimkide örümceği tutup sürüyo ama kendi başına adım atmıyo bende şu ilk arabam mı ne ondan istedim hani tutp yürüyo sonra biniyo annem alalım dedi malum sığıntıyım aldırmadım
iyi olmana sevindim canımSelam kızlar
Biz bingöldeyiz besteyi yediler yediler :))) bestede halasına bayıldı hep onun kucağında durmak istiyo
Hergün bi akrabaya gidiyoruz sanırım beni sevdiler:)))
Ve bütün Bingöl ilkerin emel sayına benzeyen bi karısı olduğunu sanıyo :)))))))
geçmiş olsun canım yaagöğüslerm alev alev yanıo başlarda yoktu catlak falan sonradan acımaa başladı ya hem nasıl da bkıorm yanii kremler susam yagları
sudocrem sürdüm şimdi uyuo cunku uyanısaya kadar dursun sonra iice yıkkyp oyle emzrıorm ....
biraz daha ii gelıo sanki sudocrem ....
kendi başına adım atmıyo derken ne demek istediğini anlayamadım
tutmadan ya da tutunmadan mı adım atmıyo
örümceği sürüyormuş ya işte adım atarak değil mi anlamadım valla
ilk arabam saçma sapan bişey zaten boşa alma
yürüteci sürmesi gibi bişey bizde bi benzeri var hiç para verme bi işe yaramaz
iyi olmana sevindim canım
geçmiş olsun canım yaa
Selam kızlar
Biz bingöldeyiz besteyi yediler yediler :))) bestede halasına bayıldı hep onun kucağında durmak istiyo
Hergün bi akrabaya gidiyoruz sanırım beni sevdiler:)))
Ve bütün Bingöl ilkerin emel sayına benzeyen bi karısı olduğunu sanıyo :)))))))
Evet korktuğum gibi olmadı :))) tabi makyajıda ihmal etmiyorum.
kardesm bi ay işszlkten sonra yne işe grdi yarın başlıcakbugn azcık onnla çıktık bankaya flana oh yüzüm gozum açldı valla gunduzleri ece ii uyuo boyle kısa işlerde çıkıorm rahat dısarı anneme bırakp ....
bakalm gece ece hnmla neler yapcz her gece farklı cunku neyse bu gece annem olcak o olnca daha bi guvende hissedıorm kendimi kocişle olmuo valla sinir etti dun gece beni
kardeşine sevindim canım gözünüz aydın
o gündüz uykularının değerini bil valla ben artık uyku hem gece hem gündüz iple çeker oldum
yağmur duası gibi uyku duasına çıkacam artık
kocana niye kızdın yardımcı mı olmadı klasik türk babası modeli olarak
Selam kızlar pek giremiyorum bu ara,karnımın alt tarafında ara ara agrım oluyo doktor rahim büyüyor normal dedi ama bazen cıglık atasım geliyo yüregim hopluyo
neyse eşim bi tarafta ben bi tarafta yatıyoz yarında annem geliyo:)
zeynebim aşılaman hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın
canım erkekler öyle düşünmeden ilk aklına geleni söyleyiveriyorlar takmamaya çalış boşver o da öğrenecek bir bebeğe en iyi annesinin bakabildiğiniya bırak sacma sacma konşuo yok sütünde ne var senn bu çocuk boyle aglıo nie susturamıosn falan filan aslnda o da bşeyler yapmak istıo ama iice agladıgı zaman o da panik mi oluo morali mi bozluo artık blmıorm soyledgi sozu kulagı duymuo
demi buyuynce gunduz de kısa uyuo bunlar artık
ya ferdam o gece aglamaları mahvedıo beni kendimi çok çaresiz hssedıorm işte oyle kıvrannca onlar bi gecse ...
evet rahim büyüyordur ama o derece bağıracak kadar olmamıştı bendeSelam kızlar pek giremiyorum bu ara,karnımın alt tarafında ara ara agrım oluyo doktor rahim büyüyor normal dedi ama bazen cıglık atasım geliyo yüregim hopluyo
neyse eşim bi tarafta ben bi tarafta yatıyoz yarında annem geliyo:)
zeynebim aşılaman hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın
kendi başına adım atmıyo derken ne demek istediğini anlayamadım
tutmadan ya da tutunmadan mı adım atmıyo
örümceği sürüyormuş ya işte adım atarak değil mi anlamadım valla
ilk arabam saçma sapan bişey zaten boşa alma
yürüteci sürmesi gibi bişey bizde bi benzeri var hiç para verme bi işe yaramaz
iyi olmana sevindim canım
geçmiş olsun canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?