Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

göğüslerm alev alev yanıo başlarda yoktu catlak falan sonradan acımaa başladı ya hem nasıl da bkıorm yanii kremler susam yagları
sudocrem sürdüm şimdi uyuo cunku uyanısaya kadar dursun sonra iice yıkkyp oyle emzrıorm ....
biraz daha ii gelıo sanki sudocrem ....

zeynep çok sevndm cnm aşılamana sonu bebşli olsun inşş heyecanla beklıorm ii hberlerini

kendi başına adım atmıyo derken ne demek istediğini anlayamadım
tutmadan ya da tutunmadan mı adım atmıyo
örümceği sürüyormuş ya işte adım atarak değil mi anlamadım valla
ilk arabam saçma sapan bişey zaten boşa alma
yürüteci sürmesi gibi bişey bizde bi benzeri var hiç para verme bi işe yaramaz

iyi olmana sevindim canım

geçmiş olsun canım yaa

saol cnm ece de saolsn oyle bi emıo ki sanrsn memeyi kaçrıolar yani hırsla emıo cadı başta bi içimm gdıo ama sonra emdkçe acısı biraz biraz gecıo bugun biraz daha kötü oldu toparlıcam artık bakalm sudocremle falan ....

dedikti sana dimi

İyi be tamam yazmayın bişey

Ben evime gitmek istiyorum artık offf

kardesm bi ay işszlkten sonra yne işe grdi yarın başlıcak bugn azcık onnla çıktık bankaya flana oh yüzüm gozum açldı valla gunduzleri ece ii uyuo boyle kısa işlerde çıkıorm rahat dısarı anneme bırakp ....
bakalm gece ece hnmla neler yapcz her gece farklı cunku neyse bu gece annem olcak o olnca daha bi guvende hissedıorm kendimi kocişle olmuo valla sinir etti dun gece beni

kardeşine sevindim canım gözünüz aydın
o gündüz uykularının değerini bil valla ben artık uyku hem gece hem gündüz iple çeker oldum
yağmur duası gibi uyku duasına çıkacam artık
kocana niye kızdın yardımcı mı olmadı klasik türk babası modeli olarak

ya bırak sacma sacma konşuo yok sütünde ne var senn bu çocuk boyle aglıo nie susturamıosn falan filan aslnda o da bşeyler yapmak istıo ama iice agladıgı zaman o da panik mi oluo morali mi bozluo artık blmıorm soyledgi sozu kulagı duymuo
demi buyuynce gunduz de kısa uyuo bunlar artık
ya ferdam o gece aglamaları mahvedıo beni kendimi çok çaresiz hssedıorm işte oyle kıvrannca onlar bi gecse ...

Selam kızlar pek giremiyorum bu ara,karnımın alt tarafında ara ara agrım oluyo doktor rahim büyüyor normal dedi ama bazen cıglık atasım geliyo yüregim hopluyo
neyse eşim bi tarafta ben bi tarafta yatıyoz yarında annem geliyo:)

zeynebim aşılaman hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın

hilalim çok geçmş olsn eşine bugun ancak okdm geçmişi rahm buyudgu içindr cnm o bence de bazen bnm de bıcak saplantısı gibi bi agrım oluodu ....
annenin gelmesne de çok sevndm cnm...

canım erkekler öyle düşünmeden ilk aklına geleni söyleyiveriyorlar takmamaya çalış boşver o da öğrenecek bir bebeğe en iyi annesinin bakabildiğini
ağlamalar da geçecek yerini farklı sorunlara bırakacak
sorun hiç bitmiyor ama sen kaşarlanıyorsun biyerden sonra
ece de alışacak sen de alışacaksın azcık sabır
evet rahim büyüyordur ama o derece bağıracak kadar olmamıştı bende
annenin olması çok iyi olmuş

yürüteci adım atarak sürüyo içinde değilken kendi başına ama dikeltip bırakıyorum direk gibi bekliyo adım atmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…