kızlar kızımın bir sorunu var sanırım ama anlayamıyorum emiyor uyuyor ytağına koyunca uyanıyor
karnı tok altı temiz kucağımda uyuyor ama yatağında uyumuyor 3 ayrı beşik denedik ana dizi ana kucağı ve karyolası hiçbirini beğenmiyor bugün şuan kucağımda yine babasıda bugün işe başladı oda diyor beni özlemiştir :)
nereye bırakayım kızım emeklemiyo kendi özgür iradesiyle
sanki ben emekletmiyom he
yerde durmuyo kalkıp yürüyo
prenses çok olursa ertesi gün de verebilirsin içinde mercimek patates fln yoksa
benim elim alıştı artık tek öğünlük yapıyorum
sorun senin kokuna alışmış olması lovelim anne kokusu gibi varmı40 tane yatakta değiştirsen o yine senin kucağını ister
ben de musab a küçük tencere aldım ama hala fazla yapıyorum
hıı ben musaba bu kadar yediremem
zaten küçük kase versem yer bazen onda bile öğürüyor
ben de 15 gündür zeytin veriyorum ama tadını pek sevmedi
afiyet olsun kuzey beyimize
2 gün önce 7900 dü canım
siz kaç kilosunuz
off çok üzüldüm
Allah rahmet etsin
sağol canımsağol cnm seninde
sağol bitanem sanada geçmiş olsun
puffycm eskiden ölümden korkmazdım ben ölsem eşim evlenir,gider diye düşünürdüm
şimdi ise çok korkuyorum oğluma ne olur diyet allah sabır versin dayanma gücü versin arkadaşınada eşlerimizide başımızdan eksik etmesin
kızlar kızımın bir sorunu var sanırım ama anlayamıyorum emiyor uyuyor ytağına koyunca uyanıyor
karnı tok altı temiz kucağımda uyuyor ama yatağında uyumuyor 3 ayrı beşik denedik ana dizi ana kucağı ve karyolası hiçbirini beğenmiyor bugün şuan kucağımda yine babasıda bugün işe başladı oda diyor beni özlemiştir :)
Slm kızlar nasılsınız şimdi hastaneden geldim aşılamam yapıldı herşey cok güzel gecti 3saate yakın hastanede yattım inş. Rabbim emeklerimi boşa çıkartmaz
sağol canım
belki senin kokunu istiyodur
musab ilk 4 ay neredeyse hep kucağımda uyurdu yada benim yatağımda
sonraları beşiğine alıştı
Slm kızlar nasılsınız şimdi hastaneden geldim aşılamam yapıldı herşey cok güzel gecti 3saate yakın hastanede yattım inş. Rabbim emeklerimi boşa çıkartmaz
hayırlı olsun canımSlm kızlar nasılsınız şimdi hastaneden geldim aşılamam yapıldı herşey cok güzel gecti 3saate yakın hastanede yattım inş. Rabbim emeklerimi boşa çıkartmaz
prensescim boyunuzu ölçüyolar mı musabın boyu kaç
acaba bizim yatağın yanına takılan minik beşiklerdenmi alsam
Cok sagol tatlım inş. hakkımda hayırlısını nasip etsin Rabbim sen nasılsın cnm kübra nasılcanım aşılaman hayırlı olsun inşllah bu ay hayırlısıyla gelsin miniğin
Aminn cnm inş. sonucta güzel olurzeynepcim herşeyin iyi gitmesine sevindim..allah gönlüne göre versinn..
hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim cnm
evet tatlım 2 gün önce 74 cm di
hayırlı olsun canım
evet tatlım 2 gün önce 74 cm di
rüzgar 80 cm ölçtüm kendim ama hala dra gitmedik
yazdım msjla canımpatates mercimek filan neden ertesi gün verilmiyo ferdam :26:
canım kucağında olmak istiyordur çok normalkızlar kızımın bir sorunu var sanırım ama anlayamıyorum emiyor uyuyor ytağına koyunca uyanıyor
hayır tabi ki ama kendisi tutunarak yürüyor ondan bahsediyorumaaa kuzey yürümeye başladımı ben sadece senin desteğinle yürüyo diye biliyorum tıpkı benimki gibi
ilk 3 ay alışkanlık kazanmıyor bebekler bilgin olsun o yüzden çok kasmaAslında kucağa alışmasın diye her ağladıpında almıyorum karnı açsa doyurup yatağına koyuyyorum ufak tefek ağlamaya almıyorum ama çığılığı basınca mecbur alıyorum yinede bugün yaptı böyle tek elle yazıyorum dşğer kolumda omuzunda uyuyor kuzun
yazdım msjla canım
canım kucağında olmak istiyordur çok normal
hayır tabi ki ama kendisi tutunarak yürüyor ondan bahsediyorum
ilk 3 ay alışkanlık kazanmıyor bebekler bilgin olsun o yüzden çok kasma
prenses alıntı yapmamışım heralde maşallah canım musaba
bizm kilomuz da 8600 falandı canım
Selam kızlar
Biz bingöldeyiz besteyi yediler yediler :))) bestede halasına bayıldı hep onun kucağında durmak istiyo
Hergün bi akrabaya gidiyoruz sanırım beni sevdiler:)))
Ve bütün Bingöl ilkerin emel dayına benzeyen bi karısı olduğunu sanıyo :)))))))
emel sayın olmasın o bingöllüler senin gibi hatun görmüşler mi ki
bence şuan hepsi
ulen ilker durdun durdun turnayı gözünden vurdun iç sesiylen uyuyolardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?