Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sorun senin kokuna alışmış olması lovelim anne kokusu gibi varmı 40 tane yatakta değiştirsen o yine senin kucağını ister

aaa kuzey yürümeye başladımı ben sadece senin desteğinle yürüyo diye biliyorum tıpkı benimki gibi

Slm kızlar nasılsınız şimdi hastaneden geldim aşılamam yapıldı herşey cok güzel gecti 3saate yakın hastanede yattım inş. Rabbim emeklerimi boşa çıkartmaz

sorun senin kokuna alışmış olması lovelim anne kokusu gibi varmı 40 tane yatakta değiştirsen o yine senin kucağını ister

Aslında kucağa alışmasın diye her ağladıpında almıyorum karnı açsa doyurup yatağına koyuyyorum ufak tefek ağlamaya almıyorum ama çığılığı basınca mecbur alıyorum yinede bugün yaptı böyle tek elle yazıyorum dşğer kolumda omuzunda uyuyor kuzun

Son düzenleme:

prensescim boyunuzu ölçüyolar mı musabın boyu kaç

sağol canım

belki senin kokunu istiyodur
musab ilk 4 ay neredeyse hep kucağımda uyurdu yada benim yatağımda
sonraları beşiğine alıştı

canım aşılaman hayırlı olsun inşllah bu ay hayırlısıyla gelsin miniğin
Cok sagol tatlım inş. hakkımda hayırlısını nasip etsin Rabbim sen nasılsın cnm kübra nasıl
zeynepcim herşeyin iyi gitmesine sevindim..allah gönlüne göre versinn..
Aminn cnm inş. sonucta güzel olur
hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim cnm

evet tatlım 2 gün önce 74 cm di

patates mercimek filan neden ertesi gün verilmiyo ferdam :26:
yazdım msjla canım

canım kucağında olmak istiyordur çok normal

aaa kuzey yürümeye başladımı ben sadece senin desteğinle yürüyo diye biliyorum tıpkı benimki gibi
hayır tabi ki ama kendisi tutunarak yürüyor ondan bahsediyorum

ilk 3 ay alışkanlık kazanmıyor bebekler bilgin olsun o yüzden çok kasma

prenses alıntı yapmamışım heralde maşallah canım musaba
bizm kilomuz da 8600 falandı canım

maşallah canım size de

Bizim kilo 11+ boy 80

ferda benimkide örümceği tutup sürüyo ama kendi başına adım atmıyo bende şu ilk arabam mı ne ondan istedim hani tutp yürüyo sonra biniyo annem alalım dedi malum sığıntıyım aldırmadım

Selam kızlar
Biz bingöldeyiz besteyi yediler yediler :))) bestede halasına bayıldı hep onun kucağında durmak istiyo
Hergün bi akrabaya gidiyoruz sanırım beni sevdiler:)))
Ve bütün Bingöl ilkerin emel sayına benzeyen bi karısı olduğunu sanıyo :)))))))

Son düzenleme:

emel sayın olmasın o bingöllüler senin gibi hatun görmüşler mi ki
bence şuan hepsi
ulen ilker durdun durdun turnayı gözünden vurdun iç sesiylen uyuyolardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…