siz ööle diyosunuz benim eşimde aynen şööle diyo :
"ben 2. çocuk istiyorum,tercihim senden olsun " diyip sırıtıyoodelii yaaaa sinir etmek için elinden geleni yapıyo
(bu bi karikatürde yazıyodu oradan kopyalıyo benim herif)
espiri olduğunu bildiğim için sadece kolunu ısırıyorum
yoksa bayılıyo bana biliyorum :127: :115:
ilda bende o eğer 2. çocuğu isterse istediği kişiden yapabileceğini yada benim yapıp doğumdan itibaren tam zamanlı bir bakıcı ile anlaşabilceğini söylüyorum
hepimizinkini canımmmmmALLAH mutluluğunuzu daim etsin ildammmm
Ben ondan simdiden sikayetciyim zatenilda hafifinden bir puset şart o zaman
chicco liteway alabilirsin hafif ve konforlu
benim araba hafif rahat oluyor baya
kuzeye kalsa 7/24 dışarda kalabilir dert değilsokak çocuğu resmen ben de her fırsatta çıkıyorum o yüzden
bugün de çıkacaktım ama sağolsun kocam bebek arabasını çıkarmamış arabanın bagajından unutmuş yani
bizde ikinci çocuk muhabbetini ben açıyorum genelde
ikinci çocuk da yapsak mı diye
kocam da bi taneyle kafayı yedin ikinci de nolursun bilmem diyor
pericim inşallah senin de bıdığın olunca sen de hiç durmadan şikayet edeceksin
ilda hafifinden bir puset şart o zaman
chicco liteway alabilirsin hafif ve konforlu
benim araba hafif rahat oluyor baya
kuzeye kalsa 7/24 dışarda kalabilir dert değilsokak çocuğu resmen ben de her fırsatta çıkıyorum o yüzden
bugün de çıkacaktım ama sağolsun kocam bebek arabasını çıkarmamış arabanın bagajından unutmuş yani
bizde ikinci çocuk muhabbetini ben açıyorum genelde
ikinci çocuk da yapsak mı diye
kocam da bi taneyle kafayı yedin ikinci de nolursun bilmem diyor
pericim inşallah senin de bıdığın olunca sen de hiç durmadan şikayet edeceksin
iyiyim kuzu sıkıntılardayım daraldım evde durmaktan sen nasılsın catlakım emoşummelisammnasılsınn
Herkese merhabaaa
Kızım uyurken yemek yiyicemde yemeğim ısınana kadar bir bakayım dedim.
Biz iyiyiz çok şükür her gün biraz daha alışıyoruz ama hepinizin neden okadar uyu uyu dediğini şimdi anlıyorum
kıslar iki gündür evdeyim acayip bunaldım ya cok soguk dısarısı ben soguk dinlemem yine cıkardım da kargoo benı bagladı bebişe gardrop aldık netten onu bekliyorum umarım bugun gelirde yarında evde pineklemem ay cok sıkıcı ya yaaaaaaaaaaaaaa butun gün evde durmak.
perim asılamayamı karar verdin hakkında hayırlısı canım insallah yakında guzel haberlerini alırız kuzum. bende 17 ayın üstüne olmustu kuzum sabırla bekle cano ben cok duydum ole asılamaya tupe karar veripte o ay tedaviye baslamadan hamıle kalanı. kafanı rahatlatmaya calış olmazsanada sunu yaptıtırız de relax ol kuzu.
pufftık ilalda nasılsınız kızlar
kıs emoşşşşşşşşşşş
ferdam sen nasılsın kuzu.
iyiyim kuzu sıkıntılardayım daraldım evde durmaktan sen nasılsın catlakım emoşum
anlasılan gece uykusu pek yok bebişinın ya siz bole yazdsıkca gözüm korkuyo benım ya.
sutün geliyo demı gaz problemı falan yok insallah
ben basronları seviyorumpeki ferda bu kötü müsence
CHİCCO SNAPPY BASTON PUSET
bakınıyorumdaaa
şimdii şööle
benim kız yazın paso dışarda olacak inşallahh
kışın ister istemez ev gezmeleri avm ağırlıkta oluyo
ee seneyede 2 yaşında olacak inşallah
çok çok hafif bişi beni idare eder mi dedim
ama işin içinden çıkamadım
çok şükür canım bildiğin gibikıslar iki gündür evdeyim acayip bunaldım ya cok soguk dısarısı ben soguk dinlemem yine cıkardım da kargoo benı bagladı bebişe gardrop aldık netten onu bekliyorum umarım bugun gelirde yarında evde pineklemem ay cok sıkıcı ya yaaaaaaaaaaaaaa butun gün evde durmak.
perim asılamayamı karar verdin hakkında hayırlısı canım insallah yakında guzel haberlerini alırız kuzum. bende 17 ayın üstüne olmustu kuzum sabırla bekle cano ben cok duydum ole asılamaya tupe karar veripte o ay tedaviye baslamadan hamıle kalanı. kafanı rahatlatmaya calış olmazsanada sunu yaptıtırız de relax ol kuzu.
pufftık ilalda nasılsınız kızlar
kıs emoşşşşşşşşşşş
ferdam sen nasılsın kuzu.
ben unu beğenmedimKRAFT 301 ATLANTA ÇİFT YÖNLÜ
bu daha mantıklı geldi sanırım :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?