Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kizlar
doktor kontrolumuz vardi
suyumuz gecen haftakine gore iyiymis ve alarm gerektirmiyormus yakin zaman icinde
eger gecen hafta hastanede yattigim boyutta olsaymis bugun sezeryanim olacakmis ama simdi uzatmakta sakinca gormuyorum doktorum
gidebildigimiz yere kadar gidicez dedi
tansiyon yine 16-10 firlamis ama idrarda protein cikmadi neyseki..

bebisim cok gelisemiyor bu son gunlerde kiloyu takmiyorum ama karin cevresi 2 hafta gerilemis ( o neden oluyor bilmiyorum. balik hapi iciyorum ama ona degil bana yariyor. boyle bir problem yasayan var miydi kizlar ?

Kızlar bebeklerin uykusunda kaka yaparken ağlamaları normalmi uyurken ağlıyor hafiften bakıyorum sonra susuyor ara ara hep ağlıyor uykusunda bu kaka yaparken ağlama ne zaman geçiyor?Sanırım şuan karın kasları gelişmediği için ağlıyor ve zorlanıyor:44:

Bu arada kocamdan tık ses yok ya nasıl dayanıyo bilmem yani rüzgara demek istedim
yalnız karşılaştığımızda ilk işim suratına bi tokat patlatmak olcak

burdan birisini avatar güseli seçtim bennnn

yok yokkkkkkkkkkkk ya ben dayanamiyciiimmmm deliriyorum sanırımm gülmekten
gamze allah cezanı müstehakını vs vs vs

Son düzenleme:
bugün vesikalık çektirdimdi nasılım

Eki Görüntüle 680789

''Bu çekicilik, bu asalet hele o büyülü gözler.
Allah bütün güzellikleri bir arada vermiş.
Benden çok bahsettik. Sizler nasılsınız?''

imzasında da böyle yazıyorrrrr
Uykum tavan yapmıştı,açıldı gitti te allammm

bugün vesikalık çektirdimdi nasılım

Eki Görüntüle 680789

anam ne şirin bişi o bayıldım ben

iyi geceler herkese

lovelym her kakadamı ağlıyor mama veriyorsan mamasına azıcık saf zeytin yağı koy istersen kabızsa ağlar ,benim oğluş ağlamazdı kaka yaparken,olmazsa bir dr sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…