Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm telefondan giriyorum kotam doldu da
İlda benim ki lite way ferdanın dediği
çok rahat hem hafif
Sırt i da tam yatıyor istediğin gibi ayarlıyorsun tavsiye ederim yani

canım tebrik ederim gelininizi hatta iki kere tebrik ederimki 3.çocuğu yapabilmiş. cesaretinden dolayı ellerinden öpüyorum

vallaa bende okadar cesaretli olamazdım herhalde
maşallahı var gelinimizinn boş senemiz geçmiyoo

en büyük 6 ortanca 4 yaşında

çocuğu olan tek kısırda seni tanıdım.
bence emik kocan o kızı başkasından yapmış, sen kısırsan senden olmuş olamaz

o iş öyle değil iştee
şimdi doktorlar demiyomu korunmasız 1 yıl içinde bebek olmuyosa kısırlıktan söz edilir diye
ben korunmasız 7 yıl geçirdim kızımdan sonra o yüzdendirki ben 7 kere kısırım

ben sen o doktoru bi ara deki benim bir çocuğum var ama 7 yıldırda yok acaba kısırlıkdan bahsedilirken içinde benimde adım geçermi de

delirme gı
çocuğu olan kısır falan olmaz bikerem
senin hormon dengen şaşmış da ondan hamile kalamıyorsunio sana kısır diyen doktora kısır götüreyim de yesin afiyetle

o da olabilir
ama bizde bu akşam balık var bol salatayla

varya her akşam balık yiyebilirim o kadar seviyorum doğumdan beri, ama eşim mıymıntı bişey yemiyo. balığıda 2 parça alıp bırakıyo yarım saat sonra acıkıyo mecbur haftada 1 gün yapıyorum. en güzeli uskumru oluyor bu mevsimde

delirme gı
çocuğu olan kısır falan olmaz bikerem
senin hormon dengen şaşmış da ondan hamile kalamıyorsunio sana kısır diyen doktora kısır götüreyim de yesin afiyetle
valla bilmiyorum be ferdam kısır demem işin geyiği de neden gelmiyo bu çocuk onu anlamdım:26:
ben sen o doktoru bi ara deki benim bir çocuğum var ama 7 yıldırda yok acaba kısırlıkdan bahsedilirken içinde benimde adım geçermi de

tamm söyleyimmben geçen sefer polip i sordum hani rahim içinde oluşan küçük siğirler varmış acaba öyle bişeymi diye doktor birçok sebei olabilir dedi:26:

bakk albüme foto koyucamm şimdi

ben levrekçiyim yaa
balığı severim de senin kadar değil
haftada bir maksimum iki yiyoruz
o da tamamen kuzey içşn bu kadar düzenli
kuzeyin haftada iki defa balık yemesi lazım şimdi o yüzden düzenli en az haftada bir yiyoruz ona da veriyorum çünkü
8-9. aydan sonra siz de daha çok yersiniz belki bu bahaneyle

valla çok isabet olur yersek
çınarda seviyo zaten. Bizim orda balık ekmek yapan yer var ben orda yerken balığımdan çınarada veriyorum. bayıla bayıla yiyo. zaten çınara otururarak ne versen severek yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…