Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende çok beğendim tabi onlarda durduğu gibi bende dururmu bilmem
kocana söylee sen interneti kesersen kk arkadalarımda seni:104::104::104:töğbe töğbee :18::18:
Hayırlı cumalar Rabbim herkesin duasını kabul etsin inş.
zeynep hoşgeldin canımm aminn inşallah
sanada hayırlı cumalar

pufım neler hiisettiğini az çok tahmin ediyorum inşallah annen sağlığına en kısa zamanda kavuşur

inşallah canım, pazartesi sabah için izin aldım. yatılı yaptkdan sonra gelicem işe, sesim falan temelli kısıldı çok üzüldüm ama ne diyim bilmiyorumki :26:

inşallah canım, pazartesi sabah için izin aldım. yatılı yaptkdan sonra gelicem işe, sesim falan temelli kısıldı çok üzüldüm ama ne diyim bilmiyorumki :26:

pufym sende kendimi görüyorum hemen kendini bırakıyosun moral kötüyken ne konuşa biliyosun nede gülebiliyosun:26:
annenin seni üzgün görmesini istemezsin değilmi şimdi o kafasından atar atar tutar ama sen onu rahatlatman lazım pufiym
eşim hastanede yatarken doktor bana diyo hazırlıklı olun diye ben eşime gidip diyorum iyiyye doğru gidiyomuş hepsi geçecekmiş diye
orada ona moral vermek için söylediğim yalan çok şükür bana pozitif olarak döndü rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın

Slm kızlar
ozimmmm cnm bnm coook tebrik ederim maşallah prensese
tavukmakarna senide tebrik ederim
pufim annene geçmiş olsun

bizde dün ve bugün kısa süreli dışarı cıktık bana pantalon ve sütyen bakmaya 1 kilo aldım ama herşey sıkmaya başladı hatta bugün karnım bile cıkmış,ama hiç bişey bulamadım yazın idare ederimde etek elbise fln şu mevsimde beli lastikli keten pantalon bulamadım

cnm şuan anneni en iyi ben anlarım bendede ra var benimkide şuan atak yaptı ilaçla bastırıyoruz,emzirdiğim içinde ana ilaçlarımı alamıyorum. rabbim şifa versin çok zor bi hastalık.bende kendimden geçtim ağrılara alıştım ama bakmak zorunda olduğum yavrum var allah kimseye muhtaç etmesin bizi.üzüldüm puffim en azından hastanede gözeim altında daha çabuk atlatır içini ferah tut annene moral ver cnm

puffyim Allah şifa versin tez zamanda iileşsin inşş annecign herşey yolnda grcek inşş sapsaglıklı çıkcak hastaneden dualarm sizinle ....

Kizlar selam
Pufidik cok gecmis olsun uzuldum
Hilalcim o dediginden kotonda var keten gibi kumasti sanirim koyu krem rengi beli lastik rahat bisedi hamis akadsimla gitmistik koton a onun hosuna gitmisti
Emine degisikkik iyidir bencede
Biz bugun tekrar spermiogram baktirdik hatta kagitta kruger gibi biseyde yaziordu sanucu bana mail attilar gayet iyi gorunuyor anladigimkadariyla
Yarin 3.30 da dr randevumuz var bakalim ne dicek ben artikbebis istiyorum yaa hamileleri gordukce kendime cok uzuluyorum

Ozim sen asilamanin tuttugu ay ozel bieseyler yaptin mi dinlenmek vs gibi ve hangi ilaci kullanmistim ben zaten gefen aylarda ictigim klomenin eykisiyle 5 tane birden yumurtluyorum :) ne zaman gecer bu etkisi iyi temennilerin icinde tsekkur ederim ama 2. Yada 3. De tutuyor en iui ihtimal 1.de tutan yokheralde

kızlarrrrrrr

kendım rezene cayı icmeye ne zaman baslıyım ?
dogumdan once baslasam mı daha mı iyi?
humana cayını sezeryandna hemen sonra mı ıcmeye baslasam:44:

Günaydınnn

pufim geçmiş olsun anneciğine şifa dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…