bende çok beğendim tabi onlarda durduğu gibi bende dururmu bilmemmrbb
pufimm cnm cok gecmiş olsun inş. şifa olur Allah dermansız dert vermesin sıkma canını artık herseyin bi kolayı var
eminem bu modeller hoş bence dedeğişiklik iyidir
aksam cnm sıkılıyo dısarı cıkalım dedim markete gittikneymiş k.vadisine gec kalırmışız bende bi sürü abur cubur aldım
hatta pufimin gecen dediği krakerden vardı aaa pufimin dediğinden dedim iyice sıyırdın diyo interneti kesecekmiş
bi kessin de görim
daha cok kafayı yerim
zeynep hoşgeldin canımm aminn inşallahHayırlı cumalar Rabbim herkesin duasını kabul etsin inş.
muhabete doyum yok bugünn canımm
kuzum burdayım aslında canım sıkılıyor ama o kadar keyfim yokki yazmak gelmiyor içimden zaten kime ne yazıcamki
pufım neler hiisettiğini az çok tahmin ediyorum inşallah annen sağlığına en kısa zamanda kavuşur
inşallah canım, pazartesi sabah için izin aldım. yatılı yaptkdan sonra gelicem işe, sesim falan temelli kısıldı çok üzüldüm ama ne diyim bilmiyorumki :26:
annemde atrit vardı, iltihaplı romatizma. bir çok tedavi uygulanıyordu ama çözüm olmuyordu. Bugünde kontrolü vardı yatış vermişler.
toruna bakıyorum pazartesi geliyim demiş.
pazartesi gnü hastneye ytıck, çınrı düşünmüyorum mutlka bakılır yengem ananem flan bakaar, son çre kaynanama bırakırım 1-2 gün inşallah olumlu sonuç alırız, şuan öyle boşluğa düştümki anlatamam
hayırlı cumalar topıkimin güzelleri biz geldik PRENSESİM ve ben doktor amcamız kız geliyo dedi Allahıma şükürler olsun saglıklı sıhhatlı olsun inş kız anası oluyorum nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?