Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet çok üzülüyorum onu öyle görünce elimden geleni yapıyorum ama geçici olarak rahatlatıyor.
Kendi yediklerime dikkat ediyorum ayağımda patik var sırtımda hırka karnımıda atkıyla sarıyorum üşütmiyim diye.
Kimyon içiyorum rezene içiyorum başka karışık bitki çayı içiyorum.Hiç soğuk birşey yyi piçmiyorum salatalık domatesi bile sıcak suyla yıkayıp haşatı çıkınca yiyorum.

şuan internette bulduğum kolik cd sini dinletiyorum birazcık rahatladı gibi ama tam işe yaramadı tabi.Eşim eczanede nurse hayveys bulamamış neo baby aldemiştim oda yokmuş agulin almış oda bitkisel bir çaykaşığı verdim emdi şimdi uyumaya çalışıyor ama hemen etki etmez tabi.İnşallah çabuk atlatırız.

Kakasını yapamıyor çok zorlanıyor genelede ben altını açıyorum karnını ovalıyorum bacaklarını akarnına doğru katlayıp çekiyorum bu şekilde yapıyor.

canımm gülbeebeğim ALLAH kolaylık versinn inşallahhh
ve şarkınada ayıldımmm

günaydınlar olsun,
bugün çok keyifliyim enerji doluyum
akşam annem uyu sen çocuğu geç al demişti bende o arada evimi temizledim minnoşumun yanına gittim hemen. oyanştık falan ama ateşi yüksekti eve glince calpol verdim bide fitilinden gecede rezene anason karıştırıp kaynattım onu verdim. şükür bu gece iyiydi, sabahda keyifliydi. Bende o yüzden keyifli olabilirim az birazcık yada kocaman bir nedenide sarım ve lacivertim. acayip neşem var bugün
umarım hepinizde böyle enerji dolu olursunuz, bebişlerinizin gazı olmaz, yemek yer uslu çocuk olurlar

hayırlı cumalar topıkimin güzelleri biz geldik PRENSESİM ve ben doktor amcamız kız geliyo dedi Allahıma şükürler olsun saglıklı sıhhatlı olsun inş kız anası oluyorum nasipse

hayırlı cumalar topıkimin güzelleri biz geldik PRENSESİM ve ben doktor amcamız kız geliyo dedi Allahıma şükürler olsun saglıklı sıhhatlı olsun inş kız anası oluyorum nasipse

Ooo bir zilli fıstıkımız daha oluyor demek ne güzelll

kıslar meraba beni hatırlayan var mıııı

buraya yazamadım bayagıdır..çooook yogunnn ve stresliyim..

bebişim gelmeden halletmem gereken bisürüü iş var...ama arada girip okuyodum sizi :)

bebişleri gelenlerin hepsine hayırlı uğurlu olsun...

kıslar ben 4 aylık hamişim..bana da dua edin..

hiç ummadığım bi anda geldi..hala rüyada gibiyim..

sizi seviyorum..

puffy, meg, mrs who, ferda, ztar, hilal, vb hepinizi..

Tavuklumakarnam makarnalı tavukum çok sevindim gebeliğine canımm..
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

megimm ben vefasızına da mı havai fişek?utandırdın beni...

Ben de sana en güzelinden haberler diliyorum tatlımm..

Tabii ki havai fişek var..
Ama bi daha gitmek yok burdan

Amin tavuklummakarnam.. bizlerin de hakkında hayırlısı..

kız sen unutulurmusun, topiğe isminle bomba gibi düşmüştün

canım tebrik ederim bebişinin cinsiyeti bellimi, bide zaten bu bebikler hep ummadığımız anda geliyor

günaydııınn
ozim ve tavuklumakarna ikinizi de tebrik ediyorum kızlar

ben de bugün iyiyiym
dün 9da yattım uyudum eşim baktı kuzeye yedirdi içirdi uyuttu
dinlenmek iyi geldi bana da

Tabii ki havai fişek var..
Ama bi daha gitmek yok burdan

Amin tavuklummakarnam.. bizlerin de hakkında hayırlısı..

kız sen unutulurmusun, topiğe isminle bomba gibi düşmüştün

canım tebrik ederim bebişinin cinsiyeti bellimi, bide zaten bu bebikler hep ummadığımız anda geliyor

günaydııınn
ozim ve tavuklumakarna ikinizi de tebrik ediyorum kızlar

ben de bugün iyiyiym
dün 9da yattım uyudum eşim baktı kuzeye yedirdi içirdi uyuttu
dinlenmek iyi geldi bana da

kıslarr çok teşekkür ettim hepinize..

ferda, puffy ben de sizi tebrik ederim tekrardan..

en son ferdayı dğurtup gitmiştim gerçi herhalde:44:

meggim elimden geldiğince selam atarım yavruşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…