aynen megaım dediğin gibi bizimkide ama şu ana kadar çektik halada var ama dediğim gibi 3 gndr fark etti gibi ama 3 ayına kadar çekersin deidkleri doğru inş senin minoş kızın çekmez hemencik geçer onları öyle ıkınırken zorlanırken görmek çok zor içim dayanmıyo benim oğlan bir ara yüzü gözü döktü ıkınıp zorlanmadan kıpkırmızı oldu yediklerine dikkat ediyomusun ben başta hiç birşey yemiyodum artık yiyorum vallaha yesemde aynı yemsemde hatta yediğimde daha da rahat vallaha sen o ilacı dene bakalım birde esra erolun tarifi var kimyon ama seninki daha minik olurmu bilmem sonuçta bu aldıracağında kimyon özü bir çay kaşığı kimyonu bir çay kaşık şekerle yarım fincan suda kaynat süzdür bir çay kaşığı ver üzeirnede emizr inş işe yarar ama dediğim gibi seninkine olurmu bilemem canım kakasını normal zorlanmadan yapabliyomu peki kuzum:26:
Öpüldünüz
Şekerler
Kafam karmakarışık delirebilirim her an.Bir yandan eşya toplamam lazım bir yandan aöf sınavım 11 tane derse çalışıcam okula gidiyorum veletlerim var.Tayin nereye çıkacak henüz belli değil çıkarsa eşyalarım satılacak mı kalacak mı oda belli değil ama ben hala popomu kaldıramıyorum ağırlık var üstümde yani bknz:Aşağısı
Yüzüm, gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum
İçip sabaha kadar bayılmak istiyorum
Caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
Müsaadenle bu gece dağılmak istiyorum
hayırlı cumalar topıkimin güzelleri biz geldik PRENSESİM ve ben doktor amcamız kız geliyo dedi Allahıma şükürler olsun saglıklı sıhhatlı olsun inş kız anası oluyorum nasipse
canım tebrik ederim, prensesine ve sana uzun bir hayat diliyorum
hayırlı cumalar topıkimin güzelleri biz geldik PRENSESİM ve ben doktor amcamız kız geliyo dedi Allahıma şükürler olsun saglıklı sıhhatlı olsun inş kız anası oluyorum nasipse
megimm ben vefasızına da mı havai fişek?utandırdın beni...
Ben de sana en güzelinden haberler diliyorum tatlımm..
kıslar meraba beni hatırlayan var mıııı
buraya yazamadım bayagıdır..çooook yogunnn ve stresliyim..
bebişim gelmeden halletmem gereken bisürüü iş var...ama arada girip okuyodum sizi :)
bebişleri gelenlerin hepsine hayırlı uğurlu olsun...
kıslar ben 4 aylık hamişim..bana da dua edin..
hiç ummadığım bi anda geldi..hala rüyada gibiyim..
sizi seviyorum..
puffy, meg, mrs who, ferda, ztar, hilal, vb hepinizi..
Tabii ki havai fişek var..
Ama bi daha gitmek yok burdan
Amin tavuklummakarnam.. bizlerin de hakkında hayırlısı..
kız sen unutulurmusun, topiğe isminle bomba gibi düşmüştün
canım tebrik ederim bebişinin cinsiyeti bellimi, bide zaten bu bebikler hep ummadığımız anda geliyor
günaydııınn
ozim ve tavuklumakarna ikinizi de tebrik ediyorum kızlar
ben de bugün iyiyiym
dün 9da yattım uyudum eşim baktı kuzeye yedirdi içirdi uyuttu
dinlenmek iyi geldi bana da
kız sen unutulurmusun, topiğe isminle bomba gibi düşmüştün
canım tebrik ederim bebişinin cinsiyeti bellimi, bide zaten bu bebikler hep ummadığımız anda geliyor
kıslarr çok teşekkür ettim hepinize..
ferda, puffy ben de sizi tebrik ederim tekrardan..
en son ferdayı dğurtup gitmiştim gerçi herhalde:44:
meggim elimden geldiğince selam atarım yavruşum..
oğlum 10 aylık oldu kız
amma uzak kalmışsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?