annemde atrit vardı, iltihaplı romatizma. bir çok tedavi uygulanıyordu ama çözüm olmuyordu. Bugünde kontrolü vardı yatış vermişler.
toruna bakıyorum pazartesi geliyim demiş.
pazartesi gnü hastneye ytıck, çınrı düşünmüyorum mutlka bakılır yengem ananem flan bakaar, son çre kaynanama bırakırım 1-2 gün inşallah olumlu sonuç alırız, şuan öyle boşluğa düştümki anlatamam
Kızlar öğretsinler de sende gebelik tikırı yap davıklım
annemde atrit vardı, iltihaplı romatizma. bir çok tedavi uygulanıyordu ama çözüm olmuyordu. Bugünde kontrolü vardı yatış vermişler.
toruna bakıyorum pazartesi geliyim demiş.
pazartesi gnü hastneye ytıck, çınrı düşünmüyorum mutlka bakılır yengem ananem flan bakaar, son çre kaynanama bırakırım 1-2 gün inşallah olumlu sonuç alırız, şuan öyle boşluğa düştümki anlatamam
geçmiş olsun cnm da yatırıp ne yapacaklar ameliyat filan oluyo mu romatizmada yoksa başka tedavi mi yapcaklar?
tavuklu makarna
canımm bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah hayırlı uğurlu olsun
saol emineee...dua edin de sağlıkla gelsin..
ben bugün yada yarın yine saçımı kestiricemm
yine küt ama daha farklı Eki Görüntüle 683696 Eki Görüntüle 683697
bu modeleere yakın bişey istiyorumsizce nasıl:26:
aaa sen benii hatırlıyosunn
dularım sizinle canım benim
sanırım gözlem altına alıcaklar, çünkü ellerinde falan şişen yerler oluor. vücudunda falan aniden şişme morarma falan oluyor, sanırım gözlem altında olucak, inşallah çözüm olsunda ama karışık duygular içindeyim
sanırım gözlem altına alıcaklar, çünkü ellerinde falan şişen yerler oluor. vücudunda falan aniden şişme morarma falan oluyor, sanırım gözlem altında olucak, inşallah çözüm olsunda ama karışık duygular içindeyim
aslına bakarsan benim saçlarımda dalgalıı ama tek kurtarıcım düzleştirme aletisaçın uygunsa ii gider, bana hiç olmas bööle şeyler saçlarım çok dalgalı çünkü papaz gibi olurum vala..
tabiikine daha hamileliğin unutkanlık devresine girmedim galiba
endişe etme pufim hem doktor kontrolünde olması daha iyi antibiyotik tedavisi felan uygulayacaklardır:26: rabbim tez zamanda şifa versin inşallahhh
annemdeki 30 senedir şiddetli devam eden türü canım. öyle ilaçlar falan çözüm olmuyor. en son iğne yapıyordum koldan bacakdan falan ki nerdeyse son çare oydu. onlar bile hafifletmedi. ne yapılıcak merak içindeyim. hayatta herşeyden önemli benim için, onun canının yandığını düşününce bile içim acıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?