Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hani şu sigarayla ilgili kamu spotu varya damardan bişey çıkarıyorlar
ondan ötürü kusabilirim gerçi her an kusabilirimde

Ahhh meegggg neler kaçırıyosun bir bilsenn
Bizim kızlar cozuttu sana söyleyimm
+18

emine neymiş o meraktan çatlarım hee

tavuklum her daim desem yeridir sabah kalkınca,yemek yerken bitince,bişey içerken,
yataktan dogrulurken,gece 3 te vs vs ama allahtan kusma azaldı 14 te geçer die umut ediyorum
bende hareketlerini hissediceğim günü iple çekiyorum

ayy kuzumm geçiversin inşallah..yaa benm şööle oldu annemlerdeyiz sabah kahvaltı yaptık, tabi öncesinde bayagıdır açım..kahvaltının üstüne böle fındık ezme gibi bişi yedim..oyy anam içimde bişey var..kıpır kıpırr...Rabbim her türlü güzelliğiyle yaşatsın hamilelikleriizi..sağ sağlim de kucaklamayı nasip etsin..

bak şu emineye hem sosyal paylaşımlarda bulunuyo hem de merak ettiriyo..gerçi +18 miş benm yaşım tutmuyo
tabi tabiii yaşın tutmuyoo
Karnındaki bebekte yaşın tutmaadığındanmı oldu

yaa hilall ne sen sor ne ben söyleyimm Facen olaydı eyıydii

tecrübeli anneler
sizce mutlaka yatak odama da beşik almalı mıyım

ben bebeğim için oda yapıyorum kısmetse ay sonu gelecek. kendi odama beşik almak istemiyorum ama sizin fikrinizi almak istedim.

tabi tabiii yaşın tutmuyoo
Karnındaki bebekte yaşın tutmaadığındanmı oldu

yaa hilall ne sen sor ne ben söyleyimm Facen olaydı eyıydii

ne ilkokul ne ortakul arkadaşı sırf sizin yüzünüzden gircem face bee bu neyaa merak ediyorum
gerçi gene şarjım bitiyor çıkmak zorundayım ya bennn

meg böyle olsun istemezdim ama emine grup kurmuş facede herkesi davet ettti, burdan zor oluyor dedi,o yüzden ordayız ama bak ben burdayımda senide bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…