Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

+18leri kaçıran topiğimin nadide hatunları, bir bilseniz ne cevherler varmış bu topiğin bir grup sosyal ağ güzeli gacılarında aklınız şaşardı. Beni bile yoldan çıkardılar haaaaa.

Emik Nazlı hadi artık tüm gerçekleri itiraf edin, aslında herkesleri siz ayarttınız dimi??????

Kaçtımmm

madem itiraf ediliyor esra bizi +18 muhabbetler yapmak için çağırdı

allahımmm kuru iftiradan koruu
neyse b..k unu çıkarmyalımm en iyisi

tecrübeli anneler
sizce mutlaka yatak odama da beşik almalı mıyım

ben bebeğim için oda yapıyorum kısmetse ay sonu gelecek. kendi odama beşik almak istemiyorum ama sizin fikrinizi almak istedim.

cnm bende oda takımı kulanıyorum ayrıcada yatak odası için beşik aldım ama 6 aya kadar ancak kullandık şimdi küçük geliyor ona mecburen odasındakini yatak odasına götürdük.yani alma bence bebek odasına koycağın beşiği yatak odasına koy masraf yapma derim.alıcaksanda park yatak şeklinde bir beşik alırsın ilerde içindede oynar

hmm herkes face e mi gitmis, peki o zaman.. ben de tek basima takilirim buralarda
hos anlaticak bi seyim de yok.. bi tane benim kendi kendime actgm topik vardi ona gideyim bari

onun odasına aldığım yatak büyüyen yataklardan
o yüzden onu kendi odama geçirmem mümkün değil

şimdilik bişey almıyım o zaman
son anda fikrim değişirse dediğin gibi en iyisi park yatak

pöfff
onların da tipini hiç beğenmiyorum

günaydın bu arada
hayırlı cumalar herkese

yaa benm sayfada reklam olarak fatmagül nasıl kurtuldu die kıllı tüylü bi kadının fotosu çıkıyo..her seferde kusacak gibi oluyorum yaa..ben fatmagülden nasıl kurtulurum bilen var mı

günayyydıınnn
tavuluu kızzz kşmmiş o fatma güll
megimiz hala gelmemiş taşınmak kolaymı şimdi o tükkanı yerleştirip mis gibi yapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…