hadii ben çağırdım diyelimm sen niye geldinn söyleseneee
+18leri kaçıran topiğimin nadide hatunları, bir bilseniz ne cevherler varmış bu topiğin bir grup sosyal ağ güzeli gacılarında aklınız şaşardı. Beni bile yoldan çıkardılar haaaaa.
Emik Nazlı hadi artık tüm gerçekleri itiraf edin, aslında herkesleri siz ayarttınız dimi??????
Kaçtımmm
madem itiraf ediliyor esra bizi +18 muhabbetler yapmak için çağırdı
+18leri kaçıran topiğimin nadide hatunları, bir bilseniz ne cevherler varmış bu topiğin bir grup sosyal ağ güzeli gacılarında aklınız şaşardı. Beni bile yoldan çıkardılar haaaaa.
Emik Nazlı hadi artık tüm gerçekleri itiraf edin, aslında herkesleri siz ayarttınız dimi??????
Kaçtımmm
tecrübeli anneler
sizce mutlaka yatak odama da beşik almalı mıyım
ben bebeğim için oda yapıyorum kısmetse ay sonu gelecek. kendi odama beşik almak istemiyorum ama sizin fikrinizi almak istedim.
cnm bende oda takımı kulanıyorum ayrıcada yatak odası için beşik aldım ama 6 aya kadar ancak kullandık şimdi küçük geliyor ona mecburen odasındakini yatak odasına götürdük.yani alma bence bebek odasına koycağın beşiği yatak odasına koy masraf yapma derim.alıcaksanda park yatak şeklinde bir beşik alırsın ilerde içindede oynar
günayyydıınnn
tavuluu kızzz kşmmiş o fatma güll
megimiz hala gelmemiş taşınmak kolaymışimdi o tükkanı yerleştirip mis gibi yapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?