[video=youtube;hyFvbTk0Dr4]http://www.youtube.com/watch?v=hyFvbTk0Dr4[/video]
jaledam , gamzem , megim , suan aklıma gelen sizlersiniz diğer kızlaer sizlere de gelsin bnm çok sevdiğim bir şarkı
kızlarrrrrrrrrrr 2li testtimin sonuçları gayet iyi çıkmış düşük risk yazıyor
allahıma binlerce kere şükürler olsun elim ayagım kesildi birden
bunlaarı buraya yazmakta nasip oldu
darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaaaa
hilall canım benimm gözün aydınn
daha durr bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bu günleride gördüm diceksin inşallah
Selam güzeller,
Hilal sana yorum yapmıyorum ama ilgisizliğimden değil, sana iyi kötü yorum yapmamalıymışım gibi hissediyorum.
Totem yaptım senle ilgili sanırsam kız. Millet futbol maçına totem yapar bende sana
cnm bnm çok güldüm heebende aynı durumdaydım hala da inanamıyorum
inan daha kimseye söylemedim bile en yakın arkadaşlarım ile bilmiyor hep bi endişe
ama iyi düşünüyorum herşey iyi olcak
aslında neler diyesim varda sana senide sevindirik edecek ama yokkkkk bu sefer suscam, birde böyle deneyelim bakalım
olur tatlum böyle deneyelimablamda bugün aramış diyoki isme karar verdiniz mi
dedim doğsunda tek derdimiz bu olsun
ama çok değiştim olgunlaştım son 2 yılda yaşadıklarımdan teslimiyet derler ya nep
ben hep öyle yaptım sanıyormuşum ama yok değilmiş şimdi gerçekten akışına bıraktım herşey allahtan
selamm ben geldimmmmmhilalcim test sonuçlarına çoksewindimişşallah herşey çok güzel olucak senin ve bebeğin için azracım ben kapı sütü alıyorum ve onunla ewde yoğurtmayalıyorum özellikle kızımçok sewiyor yoğurdu oğlumun zaten maşşallahı var ne bulsa yiyiyor tam bi obur sizebişey sorucam ben bebeğini yürütece koyan varmı bu konuda kafam çok karışık alsammı almasammı bilemedim:26:kimisi zararlı diyor ilerisi için kimisi aman koyver gitsin ne olucakki diyor
cnm niye yüz vermiyim bilgisayar açık kalmış oğluşun yemeğiydi uyuma faslıydı anca geldimMoon bana yüz vermiyor sanki
selamm ben geldimmmmmhilalcim test sonuçlarına çoksewindimişşallah herşey çok güzel olucak senin ve bebeğin için azracım ben kapı sütü alıyorum ve onunla ewde yoğurtmayalıyorum özellikle kızımçok sewiyor yoğurdu oğlumun zaten maşşallahı var ne bulsa yiyiyor tam bi obur sizebişey sorucam ben bebeğini yürütece koyan varmı bu konuda kafam çok karışık alsammı almasammı bilemedim:26:kimisi zararlı diyor ilerisi için kimisi aman koyver gitsin ne olucakki diyor
canımmmm doğum yaptınn ne güzeeeeeeeeelkızlar ben dogurdum :)
5 gun once kavustum yavruma
sıze gec yazdım affedın hayat baya yogun :) kendıme hıc vakıt ayıramıyorum bırkac gundur
sezeryanım guzel gectı oglusu gormek harıkaydı
darısı ısteyen tum arkadaslarımın basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?