Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[video=youtube;hyFvbTk0Dr4]http://www.youtube.com/watch?v=hyFvbTk0Dr4[/video]

jaledam , gamzem , megim , suan aklıma gelen sizlersiniz diğer kızlaer sizlere de gelsin bnm çok sevdiğim bir şarkı

juliamm canım benimm çok sağol bende çok beğendim şarkıyı

kızlarrrrrrrrrrr 2li testtimin sonuçları gayet iyi çıkmış düşük risk yazıyor
allahıma binlerce kere şükürler olsun elim ayagım kesildi birden
bunlaarı buraya yazmakta nasip oldu
darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaaaa

hilall canım benimm gözün aydınn
daha durr bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bu günleride gördüm diceksin inşallah

hilall canım benimm gözün aydınn
daha durr bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bu günleride gördüm diceksin inşallah

sagol cnm eminem valla bu günler bile bnm için hayaldi
o günleri tahmin bile edemiyorum inş.allah nasip ederde görürüm
aklıma geldikçe hep isimlerinizi anıyorum burda gebe kalmayan kalmıycak inanaıyorum

Selam güzeller,

Hilal sana yorum yapmıyorum ama ilgisizliğimden değil, sana iyi kötü yorum yapmamalıymışım gibi hissediyorum.
Totem yaptım senle ilgili sanırsam kız. Millet futbol maçına totem yapar bende sana

cnm bnm çok güldüm heebende aynı durumdaydım hala da inanamıyorum
inan daha kimseye söylemedim bile en yakın arkadaşlarım ile bilmiyor hep bi endişe
ama iyi düşünüyorum herşey iyi olcak

cnm bnm çok güldüm heebende aynı durumdaydım hala da inanamıyorum
inan daha kimseye söylemedim bile en yakın arkadaşlarım ile bilmiyor hep bi endişe
ama iyi düşünüyorum herşey iyi olcak

aslında neler diyesim varda sana senide sevindirik edecek ama yokkkkk bu sefer suscam, birde böyle deneyelim bakalım

maşallah size cnm rabbim tamamnına erdirsin sağlık sıhhatle gelsin meleğin

aslında neler diyesim varda sana senide sevindirik edecek ama yokkkkk bu sefer suscam, birde böyle deneyelim bakalım

olur tatlum böyle deneyelim ablamda bugün aramış diyoki isme karar verdiniz mi
dedim doğsunda tek derdimiz bu olsun
ama çok değiştim olgunlaştım son 2 yılda yaşadıklarımdan teslimiyet derler ya nep
ben hep öyle yaptım sanıyormuşum ama yok değilmiş şimdi gerçekten akışına bıraktım herşey allahtan

En güzeli hilalim, öbür türlü kendimizi boşu boşuna paralayıp duruyoruz, ama teslim olmak, teslim olmayı başarmak büyük bir rahatlama sebebi

selamm ben geldimmmmmhilalcim test sonuçlarına çoksewindimişşallah herşey çok güzel olucak senin ve bebeğin içinazracım ben kapı sütü alıyorum ve onunla ewde yoğurtmayalıyorum özellikle kızımçok sewiyor yoğurduoğlumun zaten maşşallahı var ne bulsa yiyiyor tam bi obursizebişey sorucam ben bebeğini yürütece koyan varmı bu konuda kafam çok karışık alsammı almasammı bilemedim:26:kimisi zararlı diyor ilerisi için kimisi aman koyver gitsin ne olucakki diyor

canım hayırlı uğurlu olsun, gerçkden hissettiklerini anlıyrum.

canım ben al gitsin dyenlerdenim

cnm ben almadım daha ama zararlı olduğu için değil daha küçük diye :26: yakında alıcam ama
seninkiler de küçük gibi en azından 1 ay daha bekle derim

canlarımmmmmmmmm hepinizi çok seviyorum ben gittim çatlak kremimi aldım
bide nemlendirici aldım musteledan çok fena cildim pul pul
hani diğer testtide yaptırcaz ya kandan bakılanı belki taksit yapma durumu olcakmış
bunada çok sevindim yrn hbr vercekler
inş.en kısa zamanda ülkemizde de yapılırda herkes faydalanır hem ücretleride düşer

kızlar ben dogurdum :)
5 gun once kavustum yavruma
sıze gec yazdım affedın hayat baya yogun :) kendıme hıc vakıt ayıramıyorum bırkac gundur
sezeryanım guzel gectı oglusu gormek harıkaydı
darısı ısteyen tum arkadaslarımın basına

canımmmm doğum yaptınn ne güzeeeeeeeeel
rabbim sağlıkla büyüdüğü günleri göstersin sizlere, analı babalı büyüsün kuzu ayyyyy nasıl bir duygudur kim bilir
tebrik ederim canım çok sevindim her şeyin sorunsuz olduğunaaa
oğluşunu da seni de öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…