Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınnnnnnnnnn
everymm cnm hayırlı uğıurlu olsun
kızlar ya ben oğlumla avm ye gitmek istiyorum da tek başıma becerebilirmiyim :26: taksiye in bin :44: arabasıyla malum kucakta
Gunaydin canim
Yaparsin canim biraz telas olur ama
Ha cesaret cik git

Megimmmm ne desem bilemedim simdi haklisin cogu yok belirli kisiler burdayiz ama topik hep aktif az muhabbet cok muhabbet ama birileri hep var,uzulme can arkadasim

günaydınnnnnnnnnn
everymm cnm hayırlı uğıurlu olsun
kızlar ya ben oğlumla avm ye gitmek istiyorum da tek başıma becerebilirmiyim :26: taksiye in bin :44: arabasıyla malum kucakta
git kızzz
tabi daha üşenme evresi var

daha yatağı bile toplamadım nereye akayım azramm be üstünü giy emiri giydir taksiyi cağırr ooo vazgectim gitmiyom

git canım havan degişirr

Kizlar selam malum spora gidiyorum once bi selam veriyim dedim
Valla megim kizlma hic o listeye girmek nasip olmadi geliyorum okuyorum yazicak biseyim yok hep can sikintisi bu konuda
Ama ben en cok Roses i merak ediyorum gelmiyor acaba nasil gidiyor hamileligi
Masterim sen sasirdin mi al bebegini cik gez havala guzel valla bebegim olsa nasil gezerdim koy pusetin arabsinida al ohh ne bekliyorsun anlamadim cik cabuk

sende göreceksin cnm o listeye girdiğini kucagına aldıgını ben cook inanıyorum Rabbim senin sabrını sınıyo imtihandasın daha cook dua atmeni istiyoo sabrın sonu selamet

evi toplayım önce de cıkabilirsem cıkıcam cnm
,

Prensesim hosgeldin
Bende spor yapmak istiyorum ya ama halim yok

megg ben burdayım..

yaa senn bu arkadaşların bebelere karışınca varsa yoksa bebenin yemeği kusması çorabı bilmem ne

ben de bebelere karışıyım daha çok sarar herhalde inşş

şaka bi yana bu arada bugün işte diilim.. yoğunluktan giremiom bea..

yarın cinsiyet öğrenebiliris bu arada bakalımm

selam kızlar herkes nerelerde böyleeemervem kalk git walla biz kızçemle hergün gezicek bi kapı buluyoruz kendimize mesala bugün pazara gidicez:1boşver yatağı yorganı hemen acele tarafından giyin çocuğuda giydir ohhh 0:hem ewde oturmak ta bi yere kadar megimm ben burdayım walla malum anaca yetişiyorum ama inan hep kalbim sizle zuzumayrıca bu sosyal medyada nerden çıktı ya benim bilgisayar kafayı yediği için giremiyorum format atılması gerekiyormuş:26:

merhabalarrr
kimsecikler yok ama olsun selamımı vereyim

azram menü aynı sayılır bende tavuklu şehriye yapıcam azıcıkta limon sıkıcam oh mis paşama afiyet olsun seninde prensesine

masterim bende seni çok iyi anlıyorum tek başına çıkmak zor oluyor bende slşng almaya karar verdim en azından yakın mesafelere gidiyiim diye kanguru dönemi bitti havalar güzel çocuların güneş te görmesi lazım

slm
everyim dogurmuş çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi
evlat olsun inş.
benide dr 1 ay sonra çagırdı 1 ay ne yaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün kanda verdik prenetal test için 3 haftaya çıkcak sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…