Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aynen bana da öyle söylediklerinden 8 ay sonra besteyi doğurdum :))) selam kızlar saat 16:16 kim beni düşünüyor :)

bhcg cnm yani kandaki hamilelik gosteren hormon bugun idrar testi yapmş poztfmş zaten o da dıo ilaçlar çok etkli olmuomş çok ayakta kalmıcakmssn yorulmucakmssn bunlar onemlymş ama hamilelkte zaten ister istemez dnlenıosn bence sorun olmucak vertigonuz cnm inş senden de tez zamanda ii hberler alrz

selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? kızlarr cvp lütfen

Günaydın
2 saattir mutfağı buzdolabını temizliyorum düzenliyorum,iş bitti de sonunda kahvaltı edebildik..

İyi pazarlar..

Herkese iyi pazarlar bnm kocam işte ama gelcek birazdan
19 mayıs ATatürkü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun
memleketimiz için herşey güzel olsun

aaaaaa söylemeyi unuttum ben sonunda 1 kilo aldım ne sevindim anlatmam

bugünde kımse olmazya yazayım yınede okursanız cvp verırsınız

oğlum cok kusuyorya ben hacısakır sabunla yıkıyordum ama hıc etkı etmıyor artık camasırları yıkansada kokuyor
sızler neyle yıkıyorsunuz
ben bızım deterjanla yıkamayı düşünüyorum buyudu artık olur dımı

Benim kızımda kusuyor ve kakada çıkıyor kıyafetlerine ben dalinin garanül sabununu ve yumuşatıcısını kullanıyorum koku olmuyor.

Benim kızımda kusuyor ve kakada çıkıyor kıyafetlerine ben dalinin garanül sabununu ve yumuşatıcısını kullanıyorum koku olmuyor.

canımmmm
basta evet olmuyorda benım oğlum artık bızım yedıklerımızden yedıgı ıcın normal ınsan kusmuğu gıbı oluyor ve kokuyor
yoksa kucukkenkı kusmuğu cıkarıyordu

canımmmm
basta evet olmuyorda benım oğlum artık bızım yedıklerımızden yedıgı ıcın normal ınsan kusmuğu gıbı oluyor ve kokuyor

Aslında yazarken oda aklıma geldi sizin bebişler büyüdü tabii ama yinede yazayım dedim

canımmmm

Ben de dalin granül kullanıyordum kesinlikle kusmuk ve kaka lekesini çıkarmıyor deryacım
Artık bizim deterjanla yıkıyorum ben hiç de bişey olmuyo

ben geldim, yeni gelebildim.. geçmişi okudum yeni gelen arkadaş hoşgelmiş, gerçi ben de yeniyim ama :) geçen sütüm yetiyor sağıyorum dedim ya bir gün sonra süt kesildi allahım çıkmaz oldu :) neler içtim neler mama aldım ama yedirmeden daha bugün geri geldi Allahtan tatile gitmiş tez döndü... aptamil 1 aldım her ihtimale karşı ... içmedi fazla tadını sevmedi galiba... 30 ml anca içirdim sonra gelmeye başladı yetti.. ben de dalin granül sıvı deterjan falan kullanıyorum kaka kusmuk lekesisini dediğiniz gibi çıkarmıyor ama bizim deterjanla yıkamaya da çekiniyorum bir şey olur diye aman zaten ne kadar giyebiliyor bir kıyafeti varsın lekeli olsun atleti faln öle zaten...

Ben de dalin granül kullanıyordum kesinlikle kusmuk ve kaka lekesini çıkarmıyor deryacım
Artık bizim deterjanla yıkıyorum ben hiç de bişey olmuyo
bende normal deterjanla yıkıcam olmadı ilave durulamada yaparım
lekeden gectım leke çıkmasında resmen yıkanmamış gıbı kokuyor eskıden böle degıldı 8 buçuk aylıktan sonra degıstı sanırım tam ınsan kusmuğu oldu artık
valla tıksınerek sılıyorum o çıkarında
sonrada söyleniyorum hamıleyken okadar kustun çocuk kusmuklu oldu

sutunun gelmesıne sevındım
senın bebegın kucuk galıba aptamıl 1 demıssınya ordan caktım
canım kucukkenkı lekeler falan başka buyuyunce daha farklı oluyor herseyı yedıklerı ıcın
az daha zaman gecsın görursun

birazdan ıcımden kaju ağacı çıkacak
sıkıntıdan yemeye verdım kendımı esımde nöbetcı

parka gıttık oğlumla az önce salıncaktan ınmıyor ağlamaya başladı
ıcınde kayıyor düşecek dıye durdurup duzeltıyorum hemen bağırmaya başlıyor nıye durdurdun dıye keyfe bak sonundada ındık ağlaya aglaya geldık
bıraz gıdınce unuttu Allahtan
sankı evde salıncağı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…