Merhaba arkadaşlar burda banada yer varmi:26:
Benim 6 buçuk aylık oğlum var ellerinizden öper
canım hoşgeldinnnnnn
Hosbulduk canım inşallah hamilesindir
arkadşlar adetime 4 kala hastaneye gittim doktorum rahimin kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi kan testi yaptık ama neğatif çıktııı...adet olmasan gel tekrar test yapalım dedi ve 4 gün adetim geçti sizce geç döllenme olmuşmu kafam çok karışikkkkkkkkk
Merhaba canım...6 ay boyunca betaserc diye bi ilaç kullandım son vertigoya yakalandığımda....ama KBB dr una gittim snra
bırak dedi sadece basın döndüğünde iç dedi o da..bıraktım ara ara bas dönmelerim oluyo ama içmiyorum yine de....bebek olursa zaten içemem yada bi dr a danışılır o vakit....dr a gittim gebelik öncesi kontroller için...bi hastalığın var mı dedi...boyun düzleşmesi dedim sadece....vertigo hiç aklıma gelmediinş bi daha olmaz
u 36 çıkan değer ne değeri anlamadım canım...daha cahilim bu konuda...bat ve satı da dün öğrendim
bugünde kımse olmazya yazayım yınede okursanız cvp verırsınız
oğlum cok kusuyorya ben hacısakır sabunla yıkıyordum ama hıc etkı etmıyor artık camasırları yıkansada kokuyor
sızler neyle yıkıyorsunuz
ben bızım deterjanla yıkamayı düşünüyorum buyudu artık olur dımı
Benim kızımda kusuyor ve kakada çıkıyor kıyafetlerine ben dalinin garanül sabununu ve yumuşatıcısını kullanıyorum koku olmuyor.
canımmmm
basta evet olmuyorda benım oğlum artık bızım yedıklerımızden yedıgı ıcın normal ınsan kusmuğu gıbı oluyor ve kokuyor
yoksa kucukkenkı kusmuğu cıkarıyordu
canımmmm
basta evet olmuyorda benım oğlum artık bızım yedıklerımızden yedıgı ıcın normal ınsan kusmuğu gıbı oluyor ve kokuyor
yoksa kucukkenkı kusmuğu cıkarıyordu
bende normal deterjanla yıkıcam olmadı ilave durulamada yaparımBen de dalin granül kullanıyordum kesinlikle kusmuk ve kaka lekesini çıkarmıyor deryacım
Artık bizim deterjanla yıkıyorum ben hiç de bişey olmuyo
ben geldim, yeni gelebildim.. geçmişi okudum yeni gelen arkadaş hoşgelmiş, gerçi ben de yeniyim ama :) geçen sütüm yetiyor sağıyorum dedim ya bir gün sonra süt kesildi allahım çıkmaz oldu :) neler içtim neler mama aldım ama yedirmeden daha bugün geri geldi Allahtan tatile gitmiş tez döndü... aptamil 1 aldım her ihtimale karşı ... içmedi fazla tadını sevmedi galiba... 30 ml anca içirdim sonra gelmeye başladı yetti.. ben de dalin granül sıvı deterjan falan kullanıyorum kaka kusmuk lekesisini dediğiniz gibi çıkarmıyor ama bizim deterjanla yıkamaya da çekiniyorum bir şey olur diye aman zaten ne kadar giyebiliyor bir kıyafeti varsın lekeli olsun atleti faln öle zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?