kendı kendıme konuşuyorum
sayfaları ılerleteyım
salonumun ve yatak odamın camına kuşlar yuva yaptı
mermerı çamur ıcınde havalandırmak ıcın bıle açamıyorum o derece pıs suanda
yuvayı bozmakda olmaz
yumurta varmıkı ıcınde acaba dogsalarda uçup gıtseler bende bozup sılcem camı leş gıbı oldu
annem dıyor sakın dokunma cam sılcem dıye kus yuvasına
nereye dokunuyon dedım cam bızım degıl onların oldu bır görün nasıl ustalıkla yaptılar 3 gun uğraştılar resmen
nasıl bozayım
selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? kızlarr cvp lütfen
bende normal deterjanla yıkıcam olmadı ilave durulamada yaparım
lekeden gectım leke çıkmasında resmen yıkanmamış gıbı kokuyor eskıden böle degıldı 8 buçuk aylıktan sonra degıstı sanırım tam ınsan kusmuğu oldu artık
valla tıksınerek sılıyorum o çıkarında
sonrada söyleniyorum hamıleyken okadar kustun çocuk kusmuklu oldu
hıc dusunmemıstım ama dalın gercekten cıkarmıyor
bızım de kalıyor bazen kaka lekesı beyazlarda
bhcg cnm yani kandaki hamilelik gosteren hormon bugun idrar testi yapmş poztfmş zaten o da dıo ilaçlar çok etkli olmuomş çok ayakta kalmıcakmssn yorulmucakmssn bunlar onemlymş ama hamilelkte zaten ister istemez dnlenıosn bence sorun olmucak vertigonuz cnm inş senden de tez zamanda ii hberler alrz
günaydın tavuklu nbrsin canım
iiyim cnm işteym sen nasılsın..yoğun bi hafta sonu geçirdim..ama güzeldi..gezmek tozmak v.s....
günaydınnnnnnnnnn
oğlumu sünnet ettirmeye karar verdikbugün cerrahla görüşmeye gidicez cook korkuyorumm umarım canımız cok yanmaz cabucak iyileşiriz :26::18: keşke beni sünnet etseler de oğluma dokunmasalar ama büyüynce canı yanmasın aklında kalmasın istedik ve cabuk iyileşir ümidiyle gec bile kaldık ama
koca adam küçücük kalacak megimmminş. korktuğum gibi olmaz
everycm ben granul sabunla once sıcak suda bekletp biraz çitileyp oyle atıorm makineye o zaman hiçbşey kalmıo kaka lekesi falan ....
nasl gdıo bebşle gunler kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?