Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kendı kendıme konuşuyorum
sayfaları ılerleteyım
salonumun ve yatak odamın camına kuşlar yuva yaptı
mermerı çamur ıcınde havalandırmak ıcın bıle açamıyorum o derece pıs suanda
yuvayı bozmakda olmaz
yumurta varmıkı ıcınde acaba dogsalarda uçup gıtseler bende bozup sılcem camı leş gıbı oldu
annem dıyor sakın dokunma cam sılcem dıye kus yuvasına
nereye dokunuyon dedım cam bızım degıl onların oldu bır görün nasıl ustalıkla yaptılar 3 gun uğraştılar resmen
nasıl bozayım

ay yok bozma yazık bizde de vardı kuşlar bozmadım eylül gibi göç ettiler bozdum yıkadım daha gelmediler... sen de öyle yaparsın... çok pis oluyor yoksa

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Son düzenleme:
selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ?akıntım bugun cogaldı beyaz sanki adet oldum sanıp vcye gidioum ama beyaz akıntı oluyor adetime 4 gün kaldı . kızlarr cvp lütfen

canım tabıkı olabılır de olmayabılır de
bu belırtılere gore yorum yapmak cok zor
o yuzden en guzelı bunlara takılmamak cunku en onemlı belırtı adet gecıkmesı net belırtı oluyor cogu zaman
ve de adete yakın belkı yerlesme kanaması olabılıyor-bazı gebelerde-o da belırtı ama dıger belırtıler cogu zaman yanıltıcı
gonlune gore olsun

hıc dusunmemıstım ama dalın gercekten cıkarmıyor
bızım de kalıyor bazen kaka lekesı beyazlarda

Herkese günaydınnnn...nasılsınız?

inş canım benim....3 sene önce 19 mayısta annem gibi gördüğüm bi komsumuz vefat etmişti....4 gün önce rüyamda gördüm onu....hayattayken evinin önündeki incirden toplayıp getirirdi bana.....rüyamda daincir toplamış bana getirmişti....anneme ve anneanneme anlattım ayrı ayrı....ikisi de çocuk dedi....incir çocuğa ve kısmete yorulurmuş....hadi hayırlısı

iiyim cnm işteym sen nasılsın..yoğun bi hafta sonu geçirdim..ama güzeldi..gezmek tozmak v.s....

bende iyiyim canım...başladık yine işe

haftasonu bende yoğundum dinlenemedim...cumartesi işten cık eve git kv ve kayınlar gelecekti....yemeğe giriştim hemen....pazar da sabah mutfağı temzledimmm..buzdolabını falan.....sonra annemlere gttik....bi dinlenemedim yani....

günaydınnnnnnnnnn
oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bugün cerrahla görüşmeye gidicez cook korkuyorumm umarım canımız cok yanmaz cabucak iyileşiriz :26::18: keşke beni sünnet etseler de oğluma dokunmasalar ama büyüynce canı yanmasın aklında kalmasın istedik ve cabuk iyileşir ümidiyle gec bile kaldık ama

Günaydınnn

Bakalım öpücüklerimi kaç kişi alacak :44:
Issız topik nolcak

Çabucak atlatırsınız inşallah Mervem
Koca adama nazar değmesin Ucundan accıkkk

Son düzenleme:
koca adam küçücük kalacak megimmm inş. korktuğum gibi olmaz

Yahu fazla fazla fazlası var zaten oğlanın maşallahhhhh
Bişey olmaz endişelenme kız :26:
Sünnet o kadar farkettiriyor mu ki?

everycm ben granul sabunla once sıcak suda bekletp biraz çitileyp oyle atıorm makineye o zaman hiçbşey kalmıo kaka lekesi falan ....
nasl gdıo bebşle gunler kuzum ?

oyle deneyelim bir de canim sagol tavsiyen icin

cok guzelll cok keyifli. zor oldugu anlar var ama keyif almaya bakiyorum. ilk zamanlar alt degistirm ust degistirme cok problemdi bebegim altini actigim anda avaz avaz bagiriyordu. simdi oyuna ceviriyoruz bu isleri bile. eglence haline getirmeye alisiyorum o zaman o da daha sakin :) kiyafetlerini giydirirken korkuyordum aman birsye olacak diye icim gidiyordu simdi rahatim. alistik baya birbirimize. gaz sancimiz kotu ama belli saatlerde yokluyor ve genelde kendi cikarabiliyor o uyurken bile ozluyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…