Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benden de slmmm
ayyy ben bir doluyumki sormayın sebebinide bilmiyorum gece 1,30 kadar oturdum tabi eşimde uyumadı onada cattım agladım fln ayyy böyle gel gitler yaşıyorum dengesiz bi tip oldum ben :|

Mervee bence cok dogru bi karar bütün uzmanlar bebekken öneriyor ztn 2 yaşına kadar hafıza etme cok azmış ondan hatırlamıycak canıda yanmıycak merak etme
tabi anne olarak endişen normal bende olsam bende tırsardım
eşinn ilgilensin bu araştırma dr işleri fln sen sakin durmaya çalış

hilalcim cinsiyeti belli oldu mu senin bebişinn

Yok jeki belli olmadı henüz haftaya dr kontrolü bu ara yok
ama bizim doktorunda hiç söyliycegini sanmıyorum ketum adam nolcak

tavuklum ya bana hiç olmazdı böyle neden aglamaya başladım neden patladım onu bile hatırlamıyorum,sonrada bebegim üzülcek die agladım
bi süreç işte geccek biliyorum

ama sölesin yaaa...bebiş de belli etsin de sölesin...merak ederiz bizz:26::26:

Gamzenin ve Rüzgarın haklarında hayırlısı olsun inşallah..

gamze ıcın hayırlısı budur ınsallah

içim daralıyor sıze bısey sormaya geldım
sımdı kapıcının karısı geldı bakıcı getırdı
eylukde baslıcamya
kadın arkadaşımın cocugunada bakmış
onuda aradım tavsıye edıyor fıyat fazla söyler ama ıyı bakar guvenebılırsın dedı
yaaa ben bırakıp gıdemeyecegım galıba
acaba dyorum ay esımın ay benım annemmı baksakı??tabı bakmaları ıcın gelıp bızde kalmaları lazım conku farklı ıllerdeler
kimseye bırakamıcam ben bu cocugu
ağlayasım geldı
sız olsanız cümbür cemaat yasamayı ıstermıydınız bebegınının hatrına

yaa bu soru tam benm sorum......:18::18::18:CEVAP LÜTFENN

1 ler cıkmamıs furkan bozduda
1 ay annem 1 ay kayınvalıdem demek ıstedım

yaa bu soru tam benm sorum......:18::18::18:CEVAP LÜTFENN

sendemı benım durumumdasın
annemle kayınvalıdem dünden razı
ıkısde cok ıstıyor
tabı babalarda gelcek
sırayla bakalım dıyorlar
ama ozamanda esımle basbasa kalamıcaz hıc
sımdı benım esım haftasonları benı ve oğlunu alıpta çıkmaz anasıgıle ayıp olur dıye cümbür cemaat
aman katlanırım nolccakkı dıyorum cocugum ıcın sonuçta kımse onlar gıbıde bakamaz

sonrada dıyorum yok bakıcı baksın
ama kıyamıyorum yavrumaya kızarsa yeme sorunu var zaten
bağırırsa yemeyınceyada uyumayınca
fenalaşıyorum galıba

Şimdi bu yeni tükana taşındıktan sonra,bundan 10 gün kadar önce,dip arka taraf duvarı ıslanmaya,ardından pamuklanmaya başladı.. Ki taşınmadan önce badana boya yaptırmıştık.. neyse....
Hemen tesisatçı geldi,kırdı,yıktı geçti
beklendi,sonra sıvandı,sonra boyandı.. İşlemlerin aralarında 2şer gün var
C.tesi farkettik ki, duvar gene sararmışş Kusmuş deniyormuş.. Bir kat daha boya atılması gerekiyor..
Efendime söyleyeyim,
Benimki bugün zımpara yapayım kabaran kısımları sonra boyayayım ben dedi..
başladı işe.. ama arka tarafta olduğundan takip de edemiyorum.. sonra motor sesi gelmeye,ardından toz bulutu olmaya başladı tüm tükanın içi
meğer canavar denen aletle zımparalayacakmışmış!
allahım bende astım var,her yer toz duman..Neffret ederim tozdan..
çıktım kapı önüne ama sinirden kuduruyorum..:95:
havalandırdık tabi,tozları aldı,sildi vs..
söylendim söylendim söylendim söylendim söylendim söy.....................................................................
sustu sustu sustu sonra uzatma tamam dedi
bende senin ismini değiştiriyorum,bundan sonra senin ismin ''Gary'' dedim!!!

son 1 saattir geri aşağı geri yukarı yapıyorum..

Son düzenleme:

Ferda da eylülde başlayacak dimi..
deryacım ben kendi anamın gelip kalmasını isterdim de kaynanayı istemezdim belli sebeplerden dolayı..
hak geçer meçer denilecek olursa da,bakıcı tutmak daha mantıklı galiba..
referansı da iyiymiş hem..
bize de bakıcılar bakmıştı zamanında.. biliyosun benim anam da öğretmen..

Son düzenleme:

evet cnm şimdiden düşünüyorum..ben de 1 yaşına kadar (hemen hemen) kendim bakcam kısmetse ama sonra?aynı durum..bizimkiler de saolsun istiyolar ama annelerin nazı filan nasıl olur bilemedim..ama benm şu anki kararım güven konusu yanında bunun ufak sorun olduğu madme onlar fedakarlık yapıyor, biz de görmicez duymıycaz...tabi önümde benm bayagı zaman var her an fikrim değişebilir

kızz üzme adamı beee...:13:elinden geldiğince iş yapıyor gariban..onun aklına bile gelmemiştir toz moz iş yapacak da senden iltifat kapacak

kızz üzme adamı beee...:13:elinden geldiğince iş yapıyor gariban..onun aklına bile gelmemiştir toz moz iş yapacak da senden iltifat kapacak

ben çok planlı programlıyımdır..
Düşünmek gerekir bişeye kalkışmadan önce..
sinir oluyorum plansızlığına Gary'nin..

ya bende daha bebiş yok ama ben bile düşünüyorum...kv bana cok yakın yürüme mesafesi ama annem 2 araçla bi saatte geleilir..o da cok zor...yani kv bakacak....keşke bende bi yıl kadar kendim bakabilsem ama zor...özel sektör de o kadar izin mümkün değil....bu arada benim haklarım neler bu konuda kızlar?var mı böyle bi hakkım?özeldeyim ya...ayy hiçbişi bilmiyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…