Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şunlara bak yaa bi anneye böyle seyler kafadan atılarak söylenir mi dr bozuntuları

Kuzi teşekkür ederim canım güzel sözlerin için

emoşum iyiyim de sıcaklarla başım fena dertte
klimasız duramıyorum tükanda :2: bakalım elektürük fatırası ne gelecek bu ay

sen nerelerdesin bakkim

Culyacanım gelmiş
evlendin mi kız?

evet hava sıcak klimasız durulmuyo ve şuan ben cadı kızımın yüzünnden battaniye örttüm ayaklarıma buz gibi oldu ev hala kapttırmıyo
ben 3 haftadır antepteydim megim pazartesi döndüm eve bunalımdayım sıkıldım ailemin yanından gelipte burda düştüğüm boşluk beni iyice asabileştirdi

akşam mönüde neler var hatunlar????

Mubarek gun bende hergun ne pişirsem diyr sasırıyorum bugun yayla çorbası karnıyarık pilav cacık un helvası inş hayırlısıyla yaparız iftarımızı gun gectıkce yemek yapmak zor geliyo bana yazık ama kocişimde oruçlu kıyamıyorum ramazan bereketı var sofra dolup tasıyo zaten iftar anında çok şükür

selamlar kızlarr

rosesçok sevindim canım yaaa demek ikizler haa
allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah tekrardan gözün aydın

dhc o doktorun bunamış olduğunu söylemiştim zaten öyle şey mi olur
sonuçlar da iyi çıkacak zaten şimdiden gözün aydın senin de

Emosum kacirmisim ama bende ozledim soyliyim

Kizlar ben ne yaptim bilin annemin israriyla dr a gittik onun dr uydu neyse bende bebegimi gorucem diye firsati kacirmasim kendi dr um once cikinti yok kiz galiba demisti sonra cikintiyi gorup aa erkek olabilir bu dedi nwysw bi aklimiz karisik eve gelmistok bu gittigimde 3 cizgi var bu kiz demek oluyor dedi simdi benim cocugumjn cinsiyeti ne sinir oldum boyle yanilmalar olmasaydi keske
Bu arada bu dr un ultrasobu cok degisikti bebegi kucuck gordum kendi dr umun ki cok guzel bebegimi ferah ferah gormustim yanilmus olsada degistirmicem

kızlar ovulasyon yaptım eve gelince, açıkçası 3 gibi tuvalete çıkmış 5 gibi de 1 bardak su içmiştim..

şu anda silik bir T var elimde.. hamilelik testi yapsam mı ?

kızlar ovulasyon yaptım eve gelince, açıkçası 3 gibi tuvalete çıkmış 5 gibi de 1 bardak su içmiştim..

Sanirim hamilelik donwminde ya da yumurtlama doneminde koyu cizgi olmasi gerekiyor kizlar daha iyi bilgi verirler inaallah hersey gonlunce olur

ovucan için 4 saat tutulcak çiş,son 2 saat de sıvı almamalı..
Seninki pek sağlıklı olmamış galiba..
gelmiyo dimi adetin hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…