Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

walla sen bilirsin, bekleme konusunda bişey diyemiyorum
ama acaba acaba diyeceğine kafanda bi fikir oluşur test yaparsan. Belki de megin dediği gibi yerleşme kanamasıdır

Hilalin dediği gibi 1 tane ovucanla da sağlama yapabilirsin aslında..
eğer gebelik oluşmuşsa,(ovucanın ölçtüğü LH hormonu da yüksek çıktığı için),ovucanda tam ve kopkoyu 2. çizgi görürsen de gebesin demektir..

ne façe bokum var ne heçttekim ben mi oldum alçak
ne çektim beeeeeeeeeeeeee
yok geçmişi okuyordum ondan anca geldim zati gelene kadar
bilgisayarın şarjı azaldı

Ne çektin be Hilalim oyyyy

Zaten o façebok var ya o façebokkk

ayy kızlar teşekkürler hepinize zaman çabuk geçsin sağlıkla inşlh bebeklerimin kokusunu duyar gibiyim çok seviyorum onları kuzularım benim
doktor işte talimatlarda bulundu ikiz gebeliklerde çok dikkat etmek gerek dedi beslenmene çok dikkat et et falan filan
hatta ilk önce tek gördü sonra dediki: hatta bitane daha var dedi ikiz dedi şaşkınlığımızı ve sevincimi görseydini gülmekten karnım kalkıp indi doktor rahat dur acıık dedi çok güzeldi herşey rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve hepimizin inşlhh bebeklerimizi alallım kucaklarımızaa

Aminnn bende zaman hemen gecsin istiyorum insan ne kadar cok seviyor dimi bende asigim bebegime
Annesi soyle 12. Haftaya gel inanamicaksin oyle bildigin kucuk bi bebek oluyor ama 10. Haftada bile iyice anlasiliyor ben hala 2 haftada bir gidiyor hep bi bahane buluyorum gormek icin

çok farklı bir duygu tarifsiz Allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu
bu ayın 23 ünde kalp atışı için gelin dedi randovü verdi onuda duysam Allahın izniyle

çok farklı bir duygu tarifsiz Allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu
bu ayın 23 ünde kalp atışı için gelin dedi randovü verdi onuda duysam Allahın izniyle

Canim duyucaksin tabii guzel dusun zaten o kalp pit pit cok hizli seninkilerin kalbi pitir pitir hiphizli atar
Bende haftaya persembe yada cuma dayanamayip gidixem tabi kontrole hem cinsiyetini ogrenirim
Bugunde cikip kendime kitap almak istiyorum bebek kitabi birde biraz giysiye ihtiyacin var erkenden cikti benim gobek

Allah yavrularimizi bize bagislasin isteyenlerede en kisa zamanda tattirsin:

kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
rabbim 2 tane bağışladı bana Allahın izniyle kucağımada alırım inşlh
ay ne güzelllllllllll.... hep ikiz bebek hayal etmişimdir.... çoooookkk tebrik ederim. ikisi de sağlıkla gelsin dünyaya..... amiiiiinnn...

kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
rabbim 2 tane bağışladı bana Allahın izniyle kucağımada alırım inşlh

aaaaaaaaaaaaayyyy süper ya maşallah cifte mutlulıuk
bi kız bi erkek olsun bizim olsun
tabi bu aynı zamanda cifte yorgunluk demek

aaaaaaaaaaaaayyyy süper ya maşallah cifte mutlulıuk
bi kız bi erkek olsun bizim olsun
tabi bu aynı zamanda cifte yorgunluk demek
Senide tebrik ederim bebegim gozun aydin gecmissin sinavi hava sartlari gayet guzel sansina direkaiyonuda geciceksin
Bende araba kullaniuorum gercekten ihtiyac hele bebekten sonra bu kocalarin keyfi benlenmez

hımm.. eve gidince denerim 1 tanesini, inşallah olur ya.. çok istiyorum hayırlısını ve sağlıklısını rabbim nasip eder..

kızlar yaparım eğer koyu ise çizgilerim fotoğraflar yüklerim buraya

Senide tebrik ederim bebegim gozun aydin gecmissin sinavi hava sartlari gayet guzel sansina direkaiyonuda geciceksin
Bende araba kullaniuorum gercekten ihtiyac hele bebekten sonra bu kocalarin keyfi benlenmez

saol cnm
yeni sistemde akan trafiğe sokuyolarmış iki araba arasına park falan biraz stresliyim :18: ama coook zevkli ya dersleri iple cekiyorm

bende biraz emir de dert yanayım
ya coook yaramaz oldu cook
süpürge acıkken bile uyuyan cocuk gitti nefes alıp vermemden uyanan bi cadı geldi
günde 1 kere zorla uyuyo
sıcaktanmıdır nedir
yerinde bi dk durmuyo
sürekli ilgi oyun istiyo
yanından 1 sn ayrılamıyorum
gece 100 kere uyanıyo
ve ben dayanamıyorum artık pes etmek istiyorm ama geri dönüşü olmayan bi yoldayım
offf off şimdilik yeter bu kadar

canım ben tahimn etmiştim değerinin çok yüksek olduğundan aklıama geldi ama belki değildir diye birşey demek istemidm çok sevindim

Kızlar benden tavsiye bebeişlerinizi doğunca mutlaka penye battaniye ile kolları içeride olcak şekilde ne çok sıkı ne çok gevşek kundaklayın.Ben yapmadım çok pişman oldum şuan 3.5 aylık oldu gazı olduğunda kundaklıyorum sakinleşiyor biraz.ilk aylardan kundaklasam belkide bu kadar çok gazlı ve huzursuz olmazdı.

dr dan geldik oğlumu uyuttum
burdakı doktorumuz o profun kafayı yemıs olduğunu söyledı vaktı gelmıs bunamış heralde dedı
bıngıldak 18 aya hatta 2 yasına kadar kapanır sakın 10 damla verme kıloya göre verılmezkı dedı
hem o teshısı koymak ıcın kan almamış bıle dedı
el grafısının cekılmesı gerek dedı
cokmu aradınız nerden buldunuz o dr u dedı bıze
bırsuru tahlıl ıstedı bende ne zamandır ıstıyordum kan tahlılılın yapılmasını ıyı oldu cok ağladı kuzum ama gerekıyordu
troıdıne kadar ıstedı
el grafısıde ıstedı ıcımızde kalması dıye
yarın cıkcak sonuçlar
ınsallah yolundadır hersey

Deryacım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Pis o doktor,bunamış zaar nasıl da üzdü seni kaç gündür :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…