hemde her daim disko disko disko 300 5000 300 500 dımtıs dımtıs
walla sen bilirsin, bekleme konusunda bişey diyemiyorumEvet canım 6 gün gecikti.. Ay bilmiyorum ki, çok sabırsızım ben bu konuda hemen öğrenecem illa bir şeyi.. Sizle konuşmak rahatlatıyor beni, teşekkür ederim.
akşam eve giderken test alsam mı diyorum sonra da az daha bekle diyorumçok sabırsızım ben çookk
Nalçaakkkkk seniiii
Ohhh ooohhhh yandaaannnn
:86:delü
Evet canım 6 gün gecikti.. Ay bilmiyorum ki, çok sabırsızım ben bu konuda hemen öğrenecem illa bir şeyi.. Sizle konuşmak rahatlatıyor beni, teşekkür ederim.
akşam eve giderken test alsam mı diyorum sonra da az daha bekle diyorumçok sabırsızım ben çookk
ne façe bokum var ne heçttekim ben mi oldum alçak
ne çektim beeeeeeeeeeeeee
yok geçmişi okuyordum ondan anca geldim zati gelene kadar
bilgisayarın şarjı azaldı
ayy kızlar teşekkürler hepinize zaman çabuk geçsin sağlıkla inşlh bebeklerimin kokusunu duyar gibiyim çok seviyorum onları kuzularım benim
doktor işte talimatlarda bulundu ikiz gebeliklerde çok dikkat etmek gerek dedi beslenmene çok dikkat et et falan filan
hatta ilk önce tek gördü sonra dediki: hatta bitane daha var dedi ikiz dedi şaşkınlığımızı ve sevincimi görseydini gülmekten karnım kalkıp indi doktor rahat dur acıık dedi çok güzeldi herşey rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve hepimizin inşlhh bebeklerimizi alallım kucaklarımızaa
Aminnn bende zaman hemen gecsin istiyorum insan ne kadar cok seviyor dimi bende asigim bebegime
Annesi soyle 12. Haftaya gel inanamicaksin oyle bildigin kucuk bi bebek oluyor ama 10. Haftada bile iyice anlasiliyor ben hala 2 haftada bir gidiyor hep bi bahane buluyorum gormek icin
çok farklı bir duygu tarifsiz Allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu
bu ayın 23 ünde kalp atışı için gelin dedi randovü verdi onuda duysam Allahın izniyle
ay ne güzelllllllllll.... hep ikiz bebek hayal etmişimdir.... çoooookkk tebrik ederim. ikisi de sağlıkla gelsin dünyaya..... amiiiiinnn...kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
rabbim 2 tane bağışladı bana Allahın izniyle kucağımada alırım inşlh
kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
rabbim 2 tane bağışladı bana Allahın izniyle kucağımada alırım inşlh
Senide tebrik ederim bebegim gozun aydin gecmissin sinavi hava sartlari gayet guzel sansina direkaiyonuda geciceksinaaaaaaaaaaaaayyyysüper ya maşallah cifte mutlulıuk
bi kız bi erkek olsun bizim olsun
tabi bu aynı zamanda cifte yorgunluk demek
Hilalin dediği gibi 1 tane ovucanla da sağlama yapabilirsin aslında..
eğer gebelik oluşmuşsa,(ovucanın ölçtüğü LH hormonu da yüksek çıktığı için),ovucanda tam ve kopkoyu 2. çizgi görürsen de gebesin demektir..
Senide tebrik ederim bebegim gozun aydin gecmissin sinavi hava sartlari gayet guzel sansina direkaiyonuda geciceksin
Bende araba kullaniuorum gercekten ihtiyac hele bebekten sonra bu kocalarin keyfi benlenmez
ayy kızlar teşekkürler hepinize zaman çabuk geçsin sağlıkla inşlh bebeklerimin kokusunu duyar gibiyim çok seviyorum onları kuzularım benim
doktor işte talimatlarda bulundu ikiz gebeliklerde çok dikkat etmek gerek dedi beslenmene çok dikkat et et falan filan
hatta ilk önce tek gördü sonra dediki: hatta bitane daha var dedi ikiz dedi şaşkınlığımızı ve sevincimi görseydini gülmekten karnım kalkıp indi doktor rahat dur acıık dedi çok güzeldi herşey rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve hepimizin inşlhh bebeklerimizi alallım kucaklarımızaa
dr dan geldik oğlumu uyuttum
burdakı doktorumuz o profun kafayı yemıs olduğunu söyledı vaktı gelmıs bunamış heralde dedı
bıngıldak 18 aya hatta 2 yasına kadar kapanır sakın 10 damla verme kıloya göre verılmezkı dedı
hem o teshısı koymak ıcın kan almamış bıle dedı
el grafısının cekılmesı gerek dedı
cokmu aradınız nerden buldunuz o dr u dedı bıze
bırsuru tahlıl ıstedı bende ne zamandır ıstıyordum kan tahlılılın yapılmasını ıyı oldu cok ağladı kuzum ama gerekıyordu
troıdıne kadar ıstedı
el grafısıde ıstedı ıcımızde kalması dıye
yarın cıkcak sonuçlar
ınsallah yolundadır hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?