Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben yazarım sonucu tamam cnm allah kabul etsin yasinini öptüm
canım özel hastane ya direk gidicez doktorum orda zaten akşam 8 gibi gideriz akşam daha güzel oluyor sesssiz oluyor hem

Canım bende kan hapına daha geç başlamıştım diye hatırlıyorum sanırım 4. aydan sonraydı.
pericim canım benim benimde aklıma geliyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı görücez akşama
birde sen vitamin olarak folbiol mu içiyorsun
Ben ilk 4 ay sadece folbiol içtim diye hatırlıyorum sonra elevite sonrada kan hapına başlamıştım. illk aylar sadacee folbiol ve birde kanamalarım olduğu için progestan içiyordum

ya kızlar siz deyince kafama takıldı şimdi ben gebeyken kan ilacımı yarı içtim yarı içmedim bu sorun çıkarır mı ki ilerde bebeğe??

Bencede anne için veriyorlar o ilacı ama içmesende br sorun olacaksa hamileyken olurdu bu zamandan sonra birşey olmaz.Ama hamileyken bile kan hapını hiç kullanmayanlar var takma kafana

Rosemmmm nerdesin gel hadi

Tesekkur ederim Lovelym demekki her dr un tedavisi farkli saglik ocagi bosuna karisiyor

slmmmm vınn ım bitti gelemedim neyseki yenilendi
şöyle bi özet geceyim aklımda kalanları

deryacım cnm tek bir dr la yetinme bence de değildir canını sıkma bende hiç vermez oldum d3 ü :26: unutıyorum içime kurt düştü şimdi :26:
rosesss cnm cooook sevindim sonunda seninde yüzün güldü kucagına aldğın günleri de gör inşalllaaaaaah

perimm o vitaminleri dr bizim için veriyo bebek zaten ihtiyacı olan herseyi senden alıyo biz kendi eksiğimizi kapatmak için içmeliyiz

meggimm balım aman tikkat sen bize lazımsın

hımmm bu kadar

he bi de ben ehliyet sınavımdan gectim sırada direksiyon sınavı var

kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
rabbim 2 tane bağışladı bana Allahın izniyle kucağımada alırım inşlh

kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm

Canimmm cok mutlu oldum cifte tebrik ederim senii super bi haber bu masllah bebeklerine Allah bagislasin anali babali buyutun insallah
Gecen gun soyluyordun istiyordun Rabbim kanil etmis cok duygulandim

Ay inanmıyorum maşallah çok güzel yaa Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin herkeze söleme hemen nazara gelmeyın allah korusun biraz gecsin ole solersınız ben 3 ay bıtene kadar ailem hariç kimseye demedim Allaha emanet meleklerin maşallahh

tamam teşekkür ederim bir de bunu deneyelim bakalım :))

Rabbim nazardan saklasın tez zamanda bize de bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah..

tebrik ediyorum

Bence başka doktora götürün, profesör olması onun iyi bir doktor olduğu anlamına gelmez maalesef. Heleki bu yaklaşımı çok çirkin. Dünyanın en iyi doktoru bile olsa bu davranış bütün iyiliklerini sıfırlar bence. Üzme kendini, başka doktora götürün ufaklığı. Çok geçmiş olsun

oyyy maşallahh ne güzellll Rabbim bana da senin gibi ikiz nasip eder inşallahhh
İnşallah hayırlısıyla ikisini de kucağına alırsın

günaydın demedım sanırm bugun
gunaydınnnnnn

roses canım ne güzel ıkızlerın olacak
allah sağlıkla doğurmayı ve buyutmeyı nasıp etsın
sen sımdıden bol bol bol bol uyu canım depola

Arkadaşlar bu arada ben adet oldum sandım ama 2 gündür sadece kahverengi bir akıntım var o da çok az miktarda, kendimi silince geliyor.. Normalde şu anda çok yoğun olması gerekirdi..

acaba hala hamile olma ihtimalim var mı bugün 36. günüm :26: ( bir umut ... )

tamam teşekkür ederim bir de bunu deneyelim bakalım :))

Rica ederim canım
He bir de unutmadan,sabahki ilk idrarla da yapılmayacak ovucan

Afferim Merveme,tebrikler
Direksiyon sınavında da heyecanlanmazsan eğer,zaten çok kolay..Havada karada yaparsın sen

Alllaaaaahhhhhh ne müthiş bişey bu rosum bebeğim ya,süpper
Maşallah sana ve bebelerine

Son düzenleme:
Yani normal adetin yaklaşık 6 gün mü gecikmiş oldu?
İstersen biraz daha bekle belki adetinin devamı gelir, ya da gelmezse o zaman bi test yaparsın

O yerleşme kanaması da olabilir bak :26:Az bir lekelenme şeklindeyse..
Bence umut var..
Direk kana gidebilirsin..(hcg bakılacak kanda)

Yani normal adetin yaklaşık 6 gün mü gecikmiş oldu?
İstersen biraz daha bekle belki adetinin devamı gelir, ya da gelmezse o zaman bi test yaparsın

Evet canım 6 gün gecikti.. Ay bilmiyorum ki, çok sabırsızım ben bu konuda hemen öğrenecem illa bir şeyi.. Sizle konuşmak rahatlatıyor beni, teşekkür ederim.
akşam eve giderken test alsam mı diyorum sonra da az daha bekle diyorum çok sabırsızım ben çookk

Hilal bizi aldatıyo musun kız

Son düzenleme:
oooooooooooh ne güzel haberller gördüm geçmişte
öncelikle roses cnm tekrar tebrik ederim,ohhh ne güzel topik gene coştu
valla gerekiyordu böyle bi patlama bize daha şimdiden hepsini bir araya toplayıp
ısırmak istiyorum bu bebeleri

merve cnm tebrik ederim dont panic bunuda geçiceksin

ferda tatilden dönmüşsün hoşgeldin bizimde kardiyologda
delik problemi çıktı sizde de vardı sonradan kapandı dimi
bende dr kapancak bişey dedi die takmıyorum artık

minikçicek arkadaşım evde ovulasyon testtti varsa onlada öğrenebilirsin ben hep
önce onu yaptım sonra gebelik aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…