O zaman baktirma zaten gerek kalmicak insallah
Bende inanamamistim tets yanlis demistim ama geercektende kopkuyuydu benimkide
Ben anneler gununde sende ramazanin ilk gununde ogrendik bak hayirli ugurlu bebeklerimiz masallah
Kacta dr randevunuz mutlaka yaz buraya olur mu
Ben simdi musade istiyorum bebegimin bugunki Yasinini okiyim icime huzur dogsun
Ayrica bence haftasiyla cok uyumlu bi deger korkma mutlu ol
Korkma uzulme bence simdi kizlarda yazar o anne icin veriliyor dogumdu hamilelikti kan kaybindan yani hem bebegin turp gibi masallah ne korkuyorsun kiz
Canım bende kan hapına daha geç başlamıştım diye hatırlıyorum sanırım 4. aydan sonraydı.Bu arada demir ilaacina ne zaman baslanmali saglik ocagi cok biliyor ya dr neden vermedi dedi dr a mi kiziyim onlara mi sasirdim kan degerim bu gidisimde vericektir dedim
Allahim banada tum isteyenlerede kucagimiza almayi nasib et acilarini gosterme onlara gelicek olan bize gelsin bizlere bagisla yavrularimizi aminnn
Ben ilk 4 ay sadece folbiol içtim diye hatırlıyorum sonra elevite sonrada kan hapına başlamıştım. illk aylar sadacee folbiol ve birde kanamalarım olduğu için progestan içiyordumpericim canım benim benimde aklıma geliyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı görücez akşama
birde sen vitamin olarak folbiol mu içiyorsun
ya kızlar siz deyince kafama takıldı şimdi ben gebeyken kan ilacımı yarı içtim yarı içmedim bu sorun çıkarır mı ki ilerde bebeğe??
kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
rabbim 2 tane bağışladı bana Allahın izniyle kucağımada alırım inşlh
kızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
Bence ilk kez kullanacak olduğundan dolayı ve de yumurtlama erken ya da geç de olabiliyor olduğundan dolayı ve de her ay da değişkenlik gösterebiliyor olduğundan dolayı;
adetinin bitmesinden itibaren (bu ay) 5. gün başla bakalım..
bu ay bir fikir edinilmiş olunur aşağı yukarı..
sonrasında diğer ay haftasında ya da 10. gün başlarsın misal..
kulanmadan önce 4 saat çiş tutulacak
son 2 saat de sıvı almamaya çalışılacak
(idrar seyrelmesin diye)
Bence başka doktora götürün, profesör olması onun iyi bir doktor olduğu anlamına gelmez maalesef. Heleki bu yaklaşımı çok çirkin. Dünyanın en iyi doktoru bile olsa bu davranış bütün iyiliklerini sıfırlar bence. Üzme kendini, başka doktora götürün ufaklığı. Çok geçmiş olsunkaçak gelmışşşş
hosgelmısss
valla ferda pazartesı gunu götürdük 2 gundur sınır hastası olduk esımle
adam prof olmasa dıyoruz ama yaslı bır profosor cok sey görüp gecırmıstır dıyoruzda ben çocuğumun hasta oldugunada ınanmıyorum açıkçası
oyyy maşallahh ne güzellllkızlar bebeklerim dicem artık 2 tane sağlıklı bebek göründü keseleriyle beraber inanamıyorumm
tamam teşekkür ederimbir de bunu deneyelim bakalım :))
slmmmm vınn ım bitti gelemedimneyseki yenilendi
şöyle bi özet geceyim aklımda kalanları
deryacım cnm tek bir dr la yetinme bence de değildir canını sıkma bende hiç vermez oldum d3 ü :26: unutıyorum içime kurt düştü şimdi :26:
rosesss cnm cooook sevindim sonunda seninde yüzün güldü kucagına aldğın günleri de gör inşalllaaaaaah
perimm o vitaminleri dr bizim için veriyo bebek zaten ihtiyacı olan herseyi senden alıyo biz kendi eksiğimizi kapatmak için içmeliyiz
meggimm balım aman tikkat sen bize lazımsın
hımmm bu kadar
he bi de ben ehliyet sınavımdan gectim sırada direksiyon sınavı var
Yani normal adetin yaklaşık 6 gün mü gecikmiş oldu?Arkadaşlar bu arada ben adet oldum sandım ama 2 gündür sadece kahverengi bir akıntım var o da çok az miktarda, kendimi silince geliyor.. Normalde şu anda çok yoğun olması gerekirdi..
acaba hala hamile olma ihtimalim var mı bugün 36. günüm :26: ( bir umut ... )
Arkadaşlar bu arada ben adet oldum sandım ama 2 gündür sadece kahverengi bir akıntım var o da çok az miktarda, kendimi silince geliyor.. Normalde şu anda çok yoğun olması gerekirdi..
acaba hala hamile olma ihtimalim var mı bugün 36. günüm :26: ( bir umut ... )
Yani normal adetin yaklaşık 6 gün mü gecikmiş oldu?
İstersen biraz daha bekle belki adetinin devamı gelir, ya da gelmezse o zaman bi test yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?