Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında tam hamile kalamamakta deil benim sorunum biraz hikayem uzun yani ama dediğini yapıcam canım tutunmasına da yardımcı olur mu acaba bu sölediğin

Tabiki sonucu hemen yazarım canım
Ayyy çok teşekkür ederimmmm, çok mutlu oldum
İnşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucağıma aldığım günleri de göstersin bana inşallah

Amin Deryacımm..
Buralarda ol

gözün aydın canım hamileymişsin tebrikler
gaz içinde meggilim söylemiş bence gayet nokta atışı
kayısı erik ye rezene iç iyi gelir

megim gel öpeyim kız özledim seni de
sağol canım allah razı olsun sendennnnnnnn söylediklerinizi içecemmm
Kızlar merhaba
Bu dün gece yaptığım testim. Bu arada bat 10 ya da 11Temmuz:26:
Ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 753690

canım bence sen hamilesinnn tebrik ederim seni kan sonucunu yazarsınnnnnnnnnnnnnn

aslında tam hamile kalamamakta deil benim sorunum biraz hikayem uzun yani ama dediğini yapıcam canım tutunmasına da yardımcı olur mu acaba bu sölediğin

Okudum biraz hikayeni canım..
İnşallah tutunucak bu sefer annesine sıkı sıkı
Tutunması için progestan hapını vajinal yoldan alsan iyi olur.. yumurtlama bittikten sonra başlanıyor.. Doktorunla konuş istersen..
Düşüklerinin sebebi olarak tam olarak ne dendi sana?

herkese merhaba

Kızlar kübra nın fotoğraflarını hep cep tel yada dijital fotoğraf makinesi ile çektik o yüzden hepsi bilgisayarda ama ben gözümün önünde dursun istiyorum eski usul albüme koymak isityorum.Uzun zamandırda hiç fotoğraf bastırmadık nasıl oluyor bu şekilde flas disk e atıp götürsem fotoları fotoğrafçılar çıkarıyormu birde fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ona göre benzer pozları elerim yada uygunsa hepsini çıkarttırırım.

Son düzenleme:
günaydın
lovely flaşa at fotoğrafçılar çıkarıyor ama fıyatını bılmıyom esım cıkarttıgı ıcın

kızlar kan sonucumuz cıktı herseyı normal fazlası var eksıgı yok
boşa korktuk

Amin Deryacımm..
Buralarda ol
Buralardayım

sağol canım allah razı olsun sendennnnnnnn söylediklerinizi içecemmm

canım bence sen hamilesinnn tebrik ederim seni kan sonucunu yazarsınnnnnnnnnnnnnn
En geç pazartesi günü yazarım sonucu, çok teşekkür ederim, ben de seni tebrik ederim bu arada

evet bellekten ben de bastırmıştım foto, ne kadar çok bastırırsan o kadar ucuza geliyo fiyatı

Fotoğrafçı dediğin yöntemle yapıyor pisim.. Fiyatları da cüzzi diye biliyorum..

MaşallahhhhhhhhYağuşuhlu adamıma

Son düzenleme:
deryaw cnm tebrik ederim şimdiden

dhc3 cnm çok şükür bişey çıkmamış o doktoru gidip dövmek lazım şimdi
ne çektik be doktorlardan neeeeeeeee

bizimde hafta sonu kurs olcaktı kişi sayısına ulaşılmamış olmıycakmış
ne güzel bedava dogum kursu bulmuştum

Son düzenleyen: Moderatör:

canım flaş diske at fotoğrafçıa götür çıkarttıracağın fotoğraf sayısına göre fiyat veriyor. 30 kuruşdan başlıyor tanesi mesela 50 tane 100 tane çıkarırsan

bizimde haftaya yıldönümümüz bir umut dr izin verirde
çeşmeye fln bi yere kaçarız diye hayaller kuruyorum

selamlar herkese

dhc83 sonuç belliydi zaten de içiniz rahatlamıştır sizin şimdi hadi gözünüz aydın

deryaw tebrik ederim hamilesin anlaşılan

hilal bence artık sıkıntı olmaz ya izin verir doktor inş değişiklik olur size de

ben de kuzey canavarıyla oruç tutmaya çalışıyorum biraz zorluyor ama rabbim güç veriyor bakalım sonuna kadar böyle idare edebilecek miyim
ayrıca oğlum çok büyüdü artık ya
ve biz doğumgününden sonra o güzelim kıvır kıvır saçlarını kazıttık şimdi yeni yeni çıkıyolar
pc ye geçince foto da atarım dgünü fotoğraflarından falan

hilal özelden süre sınırına rakıldım burdan yazayım
vsd yi de biliyorum ama kuzeydeki asd idi
kapanacak inş ben de inanıyorum

canım flaş diske at fotoğrafçıa götür çıkarttıracağın fotoğraf sayısına göre fiyat veriyor. 30 kuruşdan başlıyor tanesi mesela 50 tane 100 tane çıkarırsan

Sağolun kızlar ayay süpermiş fiyatı hiç eleme yapmadan hepsini çıkarttırabilicem o zaman
Bilgisayar çöker diye korkuyorum fotolar ziyan olur yine eski usul kağıt fotoğraf uzun yıllar saklanıyor

Son düzenleme:

eşimde sperm yetersizliği vardı o yüzden olmadı bi süre bebeğimiz tabi biz öle olduğunu bilmioduk olmayınca dr gittiğimizde öğrendik ameliyat oldu bi süre sonra hamile kaldım ama düştü biraz korunduktan sonra tekrar hamile kaldım bu sefer tamam oldu dedim ama yine düştü biraz dr ihmali olduğunuda düşünüyorum böle olunca dr değiştirip testlerimi başka hastanede yaptırdım patoloji sonucunda bende ve bebekte bişey çıkmadı kan testlerimde falanda bişey çıkmadı (rahim filmi falan çok ayrıntılı testler yapılmadı)bende bişey çıkmayınca eşimden test istediler bu seferde sperm yapısı bozuk çıktı o yüzden olduğunu sölediler bi süre ilaç kullandı dr düzeldiğini söledi ve bıraktırdı 4aydırda korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım kalsamda yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ( herkesde artık bebek sorar oldu ne dicemi şaşırıyorum artık

cnm öncelikle hoşgeldin
yaşadıkların evt üzücü ama herşey bir tecrübe bende 2 düşük yaptım ve sonrasında bende çok detaylı incelemeler
sonucu kan pıhtılaşması problemim oldugunu öğrendim şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum ve düşüğe engel olmak için
hala progestan kullanıyorum bi ara iğnesinide kullandım çok şükür günler geçiyor hergün bir adım daha yaklaşıyorum
seniin içinde herşey güzel olcak öncelikle böyle düşün kendini hep telkin et kötüyü düşünme
bebğinle oynıycagın zamanlar hayal et inş.tez zamanda hayırlısıyla gebe kalcaksın
sonuçta gebe kalmanda bi problem yok bu bile ne büyük mucize

O bebek soranlara kızıyorum ben de çok :95:

Kuzum eşinin analizde bozuk çıkan yapısı düzeldiyse şayet sorun kalmamış demektir..
ne güzel bak gebe kalabiliyosun
İncir kürünü ve keçiboynuzu pekmezini ihmal etme sen

Son düzenleme:
oflum sanada slm

lovelym bende çok seviyorum gerçek fotograf
bende hep diyorum eşime bişey olsa bilgisayara yandık valla

sagol ferdam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…