Tabiki sonucu hemen yazarım canım
Ayyy çok teşekkür ederimmmm, çok mutlu oldum
İnşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucağıma aldığım günleri de göstersin bana inşallah
sağol canım allah razı olsun sendennnnnnnn söylediklerinizi içecemmmgözün aydın canım hamileymişsin tebrikler
gaz içinde meggilim söylemiş bence gayet nokta atışı
kayısı erik ye rezene iç iyi gelir
megim gel öpeyim kız özledim seni de
Kızlar merhaba
Bu dün gece yaptığım testim. Bu arada bat 10 ya da 11Temmuz:26:
Ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 753690
aslında tam hamile kalamamakta deil benim sorunum biraz hikayem uzun yani ama dediğini yapıcam canım tutunmasına da yardımcı olur mu acaba bu sölediğin
BuralardayımAmin Deryacımm..
Buralarda ol
En geç pazartesi günü yazarım sonucu, çok teşekkür ederim, ben de seni tebrik ederim bu aradasağol canım allah razı olsun sendennnnnnnn söylediklerinizi içecemmm
canım bence sen hamilesinnn tebrik ederim seni kan sonucunu yazarsınnnnnnnnnnnnnn
herkese merhaba
Kızlar kübra nın fotoğraflarını hep cep tel yada dijital fotoğraf makinesi ile çektik o yüzden hepsi bilgisayarda ama ben gözümün önünde dursun istiyorum eski usul albüme koymak isityorum.Uzun zamandırda hiç fotoğraf bastırmadık nasıl oluyor bu şekilde flas disk e atıp götürsem fotoları fotoğrafçılar çıkarıyormu birde fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ona göre benzer pozları elerim yada uygunsa hepsini çıkarttırırım.
herkese merhaba
Kızlar kübra nın fotoğraflarını hep cep tel yada dijital fotoğraf makinesi ile çektik o yüzden hepsi bilgisayarda ama ben gözümün önünde dursun istiyorum eski usul albüme koymak isityorum.Uzun zamandırda hiç fotoğraf bastırmadık nasıl oluyor bu şekilde flas disk e atıp götürsem fotoları fotoğrafçılar çıkarıyormu birde fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ona göre benzer pozları elerim yada uygunsa hepsini çıkarttırırım.
günaydın
lovely flaşa at fotoğrafçılar çıkarıyor ama fıyatını bılmıyom esım cıkarttıgı ıcın
kızlar kan sonucumuz cıktı herseyı normal fazlası var eksıgı yok
boşa korktuk
herkese merhaba
günaydın
lovely flaşa at fotoğrafçılar çıkarıyor ama fıyatını bılmıyom esım cıkarttıgı ıcın
kızlar kan sonucumuz cıktı herseyı normal fazlası var eksıgı yok
boşa korktuk
Buralardayım
En geç pazartesi günü yazarım sonucu, çok teşekkür ederim, ben de seni tebrik ederim bu arada
evet bellekten ben de bastırmıştım foto, ne kadar çok bastırırsan o kadar ucuza geliyo fiyatı
canım flaş diske at fotoğrafçıa götür çıkarttıracağın fotoğraf sayısına göre fiyat veriyor. 30 kuruşdan başlıyor tanesi mesela 50 tane 100 tane çıkarırsan
Okudum biraz hikayeni canım..
İnşallah tutunucak bu sefer annesine sıkı sıkı
Tutunması için progestan hapını vajinal yoldan alsan iyi olur.. yumurtlama bittikten sonra başlanıyor.. Doktorunla konuş istersen..
Düşüklerinin sebebi olarak tam olarak ne dendi sana?
eşimde sperm yetersizliği vardı o yüzden olmadı bi süre bebeğimiz tabi biz öle olduğunu bilmioduk olmayınca dr gittiğimizde öğrendik ameliyat oldu bi süre sonra hamile kaldım ama düştü biraz korunduktan sonra tekrar hamile kaldım bu sefer tamam oldu dedim ama yine düştü biraz dr ihmali olduğunuda düşünüyorum böle olunca dr değiştirip testlerimi başka hastanede yaptırdım patoloji sonucunda bende ve bebekte bişey çıkmadı kan testlerimde falanda bişey çıkmadı (rahim filmi falan çok ayrıntılı testler yapılmadı)bende bişey çıkmayınca eşimden test istediler bu seferde sperm yapısı bozuk çıktı o yüzden olduğunu sölediler bi süre ilaç kullandı dr düzeldiğini söledi ve bıraktırdı 4aydırda korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım kalsamda yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum( herkesde artık bebek sorar oldu ne dicemi şaşırıyorum artık
eşimde sperm yetersizliği vardı o yüzden olmadı bi süre bebeğimiz tabi biz öle olduğunu bilmioduk olmayınca dr gittiğimizde öğrendik ameliyat oldu bi süre sonra hamile kaldım ama düştü biraz korunduktan sonra tekrar hamile kaldım bu sefer tamam oldu dedim ama yine düştü biraz dr ihmali olduğunuda düşünüyorum böle olunca dr değiştirip testlerimi başka hastanede yaptırdım patoloji sonucunda bende ve bebekte bişey çıkmadı kan testlerimde falanda bişey çıkmadı (rahim filmi falan çok ayrıntılı testler yapılmadı)bende bişey çıkmayınca eşimden test istediler bu seferde sperm yapısı bozuk çıktı o yüzden olduğunu sölediler bi süre ilaç kullandı dr düzeldiğini söledi ve bıraktırdı 4aydırda korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım kalsamda yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum( herkesde artık bebek sorar oldu ne dicemi şaşırıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?