slm kızlar siz hamileyken hebatitB Aşısı olan varmıı? doktorum hebatitB aşısı olmamı söylediiiiiiiii
cnm öncelikle hoşgeldin
yaşadıkların evt üzücü ama herşey bir tecrübe bende 2 düşük yaptım ve sonrasında bende çok detaylı incelemeler
sonucu kan pıhtılaşması problemim oldugunu öğrendim şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum ve düşüğe engel olmak için
hala progestan kullanıyorum bi ara iğnesinide kullandım çok şükür günler geçiyor hergün bir adım daha yaklaşıyorum
seniin içinde herşey güzel olcak öncelikle böyle düşün kendini hep telkin et kötüyü düşünme
bebğinle oynıycagın zamanlar hayal et inş.tez zamanda hayırlısıyla gebe kalcaksın
sonuçta gebe kalmanda bi problem yok bu bile ne büyük mucize
çok teşekkür ederimderyaw cnm tebrik ederim şimdiden
dhc3 cnm çok şükür bişey çıkmamış o doktoru gidip dövmek lazım şimdi
ne çektik be doktorlardan neeeeeeeee
bizimde hafta sonu kurs olcaktı kişi sayısına ulaşılmamış olmıycakmış
ne güzel bedava dogum kursu bulmuştum
çok teşekkür ederim, sanırım hamileyimselamlar herkese
dhc83 sonuç belliydi zaten de içiniz rahatlamıştır sizin şimdi hadi gözünüz aydın
deryaw tebrik ederim hamilesin anlaşılan
hilal bence artık sıkıntı olmaz ya izin verir doktor inş değişiklik olur size de
ben de kuzey canavarıyla oruç tutmaya çalışıyorum biraz zorluyor ama rabbim güç veriyor bakalım sonuna kadar böyle idare edebilecek miyim
ayrıca oğlum çok büyüdü artık ya
ve biz doğumgününden sonra o güzelim kıvır kıvır saçlarını kazıttıkşimdi yeni yeni çıkıyolar
pc ye geçince foto da atarım dgünü fotoğraflarından falan
O bebek soranlara kızıyorum ben de çok :95:
Kuzum eşinin analizde bozuk çıkan yapısı düzeldiyse şayet sorun kalmamış demektir..
ne güzel bak gebe kalabiliyosun
İncir kürünü ve keçiboynuzu pekmezini ihmal etme sen
bende kızıyorum hemde çok oluyoda sanki biz yapmıyoruz
eşime sürekli dediğin gibi zaten pekmezinide kaynatıp suyunuda içiriyorum ama ben bişey kullanmadım bi taaaa ilk hamile kalmak istedigimde folikasit vermişti dr
Kuru incir yumurta geliştiriyor..
dediğim şekilde yersen her gün faydasını göreceğine inanıyorum..
folikasidi zaten kullanmalısın gebelik düşünüyor olduğun için..
ben o zamnalar bi sene falan kullandım sonra dr ooo çok kullanmışsın 6ay yeterdi bırak artık kullanma dedi bıraktım zaten hamilede kalmıştım sonra dr değiştirdim zaten ama o da kullan falan demedi adamakıllı dr da denk gelmedi şansıma ist gezdim nerdeyse
sende var mı canım bu arada bebeiş falan?
Folikasid gebeyken de içiliyo şekercim,aklında olsun..
yok henüz bizde de
merhaba kızlar...
sbry seni çok iyi anlıyorum benim de senelerce olmadı bak şimdi 5.5 aylık bebeğim var ... tüp bebek :) allaha şükür ki senin tüm sorunların halledilebilecek şeyler... seni çok iyi anlıyorum... sabır... bunu söylemek zor biliyorum ama başka çare yok... olacakkk...
kızlar ben birşey okudum bugün ya: tüp bebekle dünyaya gelen çocuklar babada annede ne sorun varsa alıyormuş baba kısırsa mesela büyüyünce o da ancak normal olmayan yollarla çocuk dünyaya getirebiliyormuş... bunu bir dr söylemiş.... çoğu dr. da onaylamış.. neyse hayırlısı ilginç geldi..
ya ben ne soracaktım... :) kuzey kaç gündür ara ara yeşil kaka yapıyor. geçen yeşil ve sıvıydı dr.lara götürdük kan tahlili gaita tahlili idrar tahlili yapıldı sadece normal ishal dendi ilaçla geçti. şimdiki sıvı değildi zaten. katı ve yeşil. sürekli değil bir de... ha ne yaptım bugün sütümü biriktirdim, mama vermedim, sadece anne sütü verdim sabahtan beri ve sarı yaptı kakasını demekki mamadanmış. ne yapsam geçen kusuyor diye değiştirmiştim humana aldım daha kötü olmuştu değiştirdim diye de ishal olmuştu tekrar aptamile dönmüştüm. sorun olur mu bu yeşil kaka... napsam...mama değiştirmeye de korkuyorum...
slm kızlar siz hamileyken hebatitB Aşısı olan varmıı? doktorum hebatitB aşısı olmamı söylediiiiiiiii
oflum sanada slm
lovelym bende çok seviyorum gerçek fotograf
bende hep diyorum eşime bişey olsa bilgisayara yandık valla
sagol ferdam inş.
Fiyat uygunmuş sende çıkarttır bence bizim bilgisayar çökmüştü ve birçok fotoğraf gitti öyle.
Şimdi kübranında en güzel zamnları benim hastanedeki fotoğraflarım var onları hep saklamak istiyorum.
slm kızlar
merak ettiğim benim kasıklarım daha hiç ağrımadı sadece sanırım döllenme olurken hissettim yoğun ağrılar okadar doktorada sorucam ama sizce normalmi?
ikiz gebeliğin zorluklarını okudukça gözüm korkmaya başladı Allahım yardımcımız olsun
herkesde aynı olmuyo cnm benimde hiç ne kasığım ne karnım ağrıdı sadece gögüslerim çok şişmişti herkesde farklı belirtiler oluyo
seninkiler ikiz mi bide ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?