Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar siz hamileyken hebatitB Aşısı olan varmıı? doktorum hebatitB aşısı olmamı söylediiiiiiiii

hoşbulduk canım
güzel dileklerin için çok sağol umarım dediğin gibi olur herşey biran önce yoluna girer sende bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş doğuma girerken bizim için dua et o anda ettiğin dua kabul olur derler:)))

çok teşekkür ederim
siz de inşallah çeşmeye tatile gidebilirsiniz

çok teşekkür ederim, sanırım hamileyim

bende kızıyorum hemde çok oluyoda sanki biz yapmıyoruz
eşime sürekli dediğin gibi zaten pekmezinide kaynatıp suyunuda içiriyorum ama ben bişey kullanmadım bi taaaa ilk hamile kalmak istedigimde folikasit vermişti dr

Kuru incir yumurta geliştiriyor..
dediğim şekilde yersen her gün faydasını göreceğine inanıyorum..
folikasidi zaten kullanmalısın gebelik düşünüyor olduğun için..

Kuru incir yumurta geliştiriyor..
dediğim şekilde yersen her gün faydasını göreceğine inanıyorum..
folikasidi zaten kullanmalısın gebelik düşünüyor olduğun için..

ben o zamnalar bi sene falan kullandım sonra dr ooo çok kullanmışsın 6ay yeterdi bırak artık kullanma dedi bıraktım zaten hamilede kalmıştım sonra dr değiştirdim zaten ama o da kullan falan demedi adamakıllı dr da denk gelmedi şansıma ist gezdim nerdeyse

Folikasid gebeyken de içiliyo şekercim,aklında olsun..

sende var mı canım bu arada bebeiş falan?

yok henüz bizde de

merhaba kızlar...
sbry seni çok iyi anlıyorum benim de senelerce olmadı bak şimdi 5.5 aylık bebeğim var ... tüp bebek :) allaha şükür ki senin tüm sorunların halledilebilecek şeyler... seni çok iyi anlıyorum... sabır... bunu söylemek zor biliyorum ama başka çare yok... olacakkk...

kızlar ben birşey okudum bugün ya: tüp bebekle dünyaya gelen çocuklar babada annede ne sorun varsa alıyormuş baba kısırsa mesela büyüyünce o da ancak normal olmayan yollarla çocuk dünyaya getirebiliyormuş... bunu bir dr söylemiş.... çoğu dr. da onaylamış.. neyse hayırlısı ilginç geldi..

ya ben ne soracaktım... :) kuzey kaç gündür ara ara yeşil kaka yapıyor. geçen yeşil ve sıvıydı dr.lara götürdük kan tahlili gaita tahlili idrar tahlili yapıldı sadece normal ishal dendi ilaçla geçti. şimdiki sıvı değildi zaten. katı ve yeşil. sürekli değil bir de... ha ne yaptım bugün sütümü biriktirdim, mama vermedim, sadece anne sütü verdim sabahtan beri ve sarı yaptı kakasını demekki mamadanmış. ne yapsam geçen kusuyor diye değiştirmiştim humana aldım daha kötü olmuştu değiştirdim diye de ishal olmuştu tekrar aptamile dönmüştüm. sorun olur mu bu yeşil kaka... napsam...mama değiştirmeye de korkuyorum...

Folikasid gebeyken de içiliyo şekercim,aklında olsun..

yok henüz bizde de

ne biliyim canım ya dr iç dio içiyoruz bırak dio bırakıyoruz iyi bi dr arıyorum aslında bi dr da tutturamadım

inş Allah sanada en kısa süre anne olmayı nasip eder sizin neden var mı sebebi

saol canım evet dediğin gibi sabır sınanıyoruz ama insanda üzülüo ede deil hamile kalmaya uğraştığım için mi bilmiyorum sanki etrafımda daha çok ebbek daha çok hamile var gibi (

bende biraz daha bekleyip tüp bebek yapmak istiyorum ama yaparlar mı bana bilmiyorum çünkü normal yolla kalabiliyorum zor da olsa yaşımda pek yok

oflum sanada slm

lovelym bende çok seviyorum gerçek fotograf
bende hep diyorum eşime bişey olsa bilgisayara yandık valla

sagol ferdam inş.

Fiyat uygunmuş sende çıkarttır bence bizim bilgisayar çökmüştü ve birçok fotoğraf gitti öyle.
Şimdi kübranında en güzel zamnları benim hastanedeki fotoğraflarım var onları hep saklamak istiyorum.

ben sadece çınara özel bir albim aldım
300den fazla resim konulabiliyor. ilk 6 aya kadar çıkarttırdım, toplam 150 tane. Şimdi bu dönemdede 6-9 ay arası yine bir 50 tane falan çıkarrttırmak istiyorum, sonrada 1 yaş fotoları ve yeni albüm yapıcam inşallah

Arkadaşlar uslu bir forum kullanıcısı olarak tavsiyelere uydum yarın sabah için doktora randevu aldım..

Sabah ola hayrola...

slm kızlar
merak ettiğim benim kasıklarım daha hiç ağrımadı sadece sanırım döllenme olurken hissettim yoğun ağrılar okadar doktorada sorucam ama sizce normalmi?
ikiz gebeliğin zorluklarını okudukça gözüm korkmaya başladı Allahım yardımcımız olsun

Son düzenleme:

herkesde aynı olmuyo cnm benimde hiç ne kasığım ne karnım ağrıdı sadece gögüslerim çok şişmişti herkesde farklı belirtiler oluyo

seninkiler ikiz mi bide ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş

ewt canm ikizler Allah nasip ederse hiç ne kasık ne bulantı bişey yok aynen benimde göğüsler şişti ağrı var okadar inşlh hep öyle gider
birde kızlar topimizde ikiz doğuran arkadaşlar vardı gelselerde sorularımı yağdırsam onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…