slm kızlar
merak ettiğim benim kasıklarım daha hiç ağrımadı sadece sanırım döllenme olurken hissettim yoğun ağrılar okadar doktorada sorucam ama sizce normalmi?
ikiz gebeliğin zorluklarını okudukça gözüm korkmaya başladı Allahım yardımcımız olsun
ben sadece çınara özel bir albim aldım
300den fazla resim konulabiliyor. ilk 6 aya kadar çıkarttırdım, toplam 150 tane. Şimdi bu dönemdede 6-9 ay arası yine bir 50 tane falan çıkarrttırmak istiyorum, sonrada 1 yaş fotoları ve yeni albüm yapıcam inşallah
ewt cnm normal oldu cnm eşim tarafında ırsi bizim zaten herkes bekkliyordu bizden ikiz tabi kısmet Allahda ol dedi ve oldubulantı için falan erken zaten cnm 7-8haftalıktan sonra oluo tabi kişiden kişiyede değişio ilk bebeklerin mi tüp bebek mi canım normal mi oldu yoksa
cnm belirtiler çok değişken takılma sen,bulantıya gelince
aman hiç olmasın ben 18-20 haftaya kadar çektim hemde hergün
ilaç flnda kullanmadık her lokma zor yeniyordu inan hiç alaksı
yok olsada gebesin olmasada önemli olan o
bide sana nacizane tavsiyelerim olcak;ev işi yapma en azından ilk 3 ay
yemeği fln hazırla sonra yat dinlen süpürme fln sakın yapma
bak ben eskiden 3 günde bir temizlik yapardım şimdi eşim 15 te bir süpüyor
o da keyfi gelince takılmıyorum valla bırak pis kalsın
başlarda ananas ye tutunmayı kolaylaştırıyormuş ben çok yedim
ilişki fln da olmasın ilk zamanlarda bide doktorundan progestan fitil
iste faydası var zararı yok
ewt canm ikizler Allah nasip ederse hiç ne kasık ne bulantı bişey yok aynen benimde göğüsler şişti ağrı var okadar inşlh hep öyle gider
birde kızlar topimizde ikiz doğuran arkadaşlar vardı gelselerde sorularımı yağdırsam onlara
günaydın herkese, doktora gittim az önce geldim muayenede bir şey çıkmadı yine de bir kan testi yapalım duruma göre adet söktürücü vericem dedi.. ayrıca eşimin sperm sayısının az olduğunu da söyledim. Bu durumda aşılama denememiz gerecek dedi.
bir de aşılama çıktı başımıza :44: pahallı bir uygulama mı ?
canımcım aşılama denmişti bana da ve araştırdığımda 1000-1500 tl birşey gidiyor. ama şans %15 ( ha olmaz mı olur tabi ) tüp bebekte ise şuanda %50 lire yakın. ben aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptırdım 5000 tl ye acıbademde... bir araştır aşılamanın şansını konuş dr. unla... inşallah allah gönlüne göre verir...günaydın herkese, doktora gittim az önce geldim muayenede bir şey çıkmadı yine de bir kan testi yapalım duruma göre adet söktürücü vericem dedi.. ayrıca eşimin sperm sayısının az olduğunu da söyledim. Bu durumda aşılama denememiz gerecek dedi.
bir de aşılama çıktı başımıza :44: pahallı bir uygulama mı ?
İlaçlar da dahil 1500 TL diye biliyorum aşılama
Bir sorun olmamasına sevindim
canımcım aşılama denmişti bana da ve araştırdığımda 1000-1500 tl birşey gidiyor. ama şans %15 ( ha olmaz mı olur tabi ) tüp bebekte ise şuanda %50 lire yakın. ben aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptırdım 5000 tl ye acıbademde... bir araştır aşılamanın şansını konuş dr. unla... inşallah allah gönlüne göre verir...
canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini ikiz okuyunca beni bir heyecan sardı gözün aydın rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin kuzucuklarını sağsalim kucağına almanı nasip etsin canım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN megim
Oyy benim Elifimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?