Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu arada yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum Allah kucaklarınada almayı nasip etsin inşlh

bulantı için falan erken zaten cnm 7-8haftalıktan sonra oluo tabi kişiden kişiyede değişio ilk bebeklerin mi tüp bebek mi canım normal mi oldu yoksa

cnm belirtiler çok değişken takılma sen,bulantıya gelince
aman hiç olmasın ben 18-20 haftaya kadar çektim hemde hergün
ilaç flnda kullanmadık her lokma zor yeniyordu inan hiç alaksı
yok olsada gebesin olmasada önemli olan o
bide sana nacizane tavsiyelerim olcak;ev işi yapma en azından ilk 3 ay
yemeği fln hazırla sonra yat dinlen süpürme fln sakın yapma
bak ben eskiden 3 günde bir temizlik yapardım şimdi eşim 15 te bir süpüyor
o da keyfi gelince takılmıyorum valla bırak pis kalsın
başlarda ananas ye tutunmayı kolaylaştırıyormuş ben çok yedim
ilişki fln da olmasın ilk zamanlarda bide doktorundan progestan fitil
iste faydası var zararı yok

Çok güzelbende çok fotoğrafı olsun istiyorum bizlerin bebeklik fotoğraflarımız o kadar fazla yok..Allah herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin ve böyle güzel anılarını fotolamayııı

Son düzenleme:
bulantı için falan erken zaten cnm 7-8haftalıktan sonra oluo tabi kişiden kişiyede değişio ilk bebeklerin mi tüp bebek mi canım normal mi oldu yoksa
ewt cnm normal oldu cnm eşim tarafında ırsi bizim zaten herkes bekkliyordu bizden ikiz tabi kısmet Allahda ol dedi ve oldu

hilalcim yazdıkların çok değerli benim için ben bugün ev süpürdüm mesela halbuki doktor istirat dedi dahada yapmam inan hiç halim yok zaten yapacakta eşim yapsın artık
ananası bilmiyordujm yerim artık bolca zaten doktor ilişkiyi unutun dedi bizde unuttuk bakalım
doktoruma fitil olayınıda söylerim bakalım nedicek ama ben koyamam o fitili neyse bakalım
bulantı olmadı daha bundan sora olurmu ki inşl olmaz yemem lazım benim iki taneler Allah yardımcımız olsun

canım öncelikle tebrikler oyyy ne güzel ikizlerin olucakkk allah analı babalıbüyütmeye nasip etsinnn..canım belirtilere kafanı takma benim belirtilerim 6. haftadan sonra başladıı umarım sende kusma falan olmaz canım kendine çok iyi bakkkkkkkkk

Hepinize iyi geceler
Bugun evimdeydim aksamsa restorana gittim derken bugunude saglicakla bitirdik insallah
Uyumadan once bi bakiyim dedim az once esimle bebekli bi film izledik Kaza Kursunu adi oneririm ondan oncede Aramizda Bebek Var i izlemistim hamislerin ozellikle dikkatini ceker

Rosess bende belirtiler icin coook erken bende hic belirti yoktu nerdeyse diyebilirim cok sukurde hersey yolunda kasma yani herkwsin bir olmaz kasik agrin olucak diye bir sart yok olursada 7 8 haftalarda oldu benim yanlis hatirlamiyorsam
Senin bebeklerin iki tane extra dikkat et derim hiiic yorulma agir kaldirma cok yuksege uzanma onlar dogana jadar cinselligide unutbunlar benim fikri yinediyorum anneleri sensin en iyisini se bilirsin
Hilalim bebisin saglicakla gelicek hic bi sikintiniz olmucak Allahin izniyle inaniyorum ben
Vee herkesi opuyorum

Son düzenleme:
günaydın herkese, doktora gittim az önce geldim muayenede bir şey çıkmadı yine de bir kan testi yapalım duruma göre adet söktürücü vericem dedi.. ayrıca eşimin sperm sayısının az olduğunu da söyledim. Bu durumda aşılama denememiz gerecek dedi.
bir de aşılama çıktı başımıza :44: pahallı bir uygulama mı ?

İlaçlar da dahil 1500 TL diye biliyorum aşılama

Bir sorun olmamasına sevindim

gunaydın sıcak ve sıkıcı bi gunn :26: şimdlk boyle cunku kocişi bi yerlere gtmeye ikna edemedm off zaten haftaiçi içim şişio evde otur otur neyse size çokk guzel bi haftasonu dlıorm gezenler eceyle bnm yerme de gezsin

Biz iş çıkışı tükanı kapatıp Çeşme'ye kaçıcaz.. Ancak adetliyim yazık ki Deniz meniz yok..
Kafa dinlemece var

canımcım aşılama denmişti bana da ve araştırdığımda 1000-1500 tl birşey gidiyor. ama şans %15 ( ha olmaz mı olur tabi ) tüp bebekte ise şuanda %50 lire yakın. ben aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptırdım 5000 tl ye acıbademde... bir araştır aşılamanın şansını konuş dr. unla... inşallah allah gönlüne göre verir...

canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini ikiz okuyunca beni bir heyecan sardı gözün aydın rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin kuzucuklarını sağsalim kucağına almanı nasip etsin canım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN megim

inşallah canım sağ ol ...

Bilmiyorum ki eşimin değerleri ilk başta 4milyon çıktı sonra ilaç kullandı 2 hafta kadar 8 milyon oldu biraz daha beklesek mi acaba ?:44:

bilgiler için teşekkür ederim. öğlen 1 de sonucu alacam bakalım ne çıkıcak... Muhtemelen hamile değilim ama... umut işte..

Kızlar farkettiniz mi,sizden alıntı yaparak size yanıt yazılmış mesajlar,bildirim olarak gelmeye başladı..

Oyy benim Elifimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…