Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Meg senin için bütün duvarlarımı yıktım bak burdayız yine eskisi kadar olamaz belki ama burdayız bak biz senin yanındayız

Sevgim gercekti sizlere duyduğum..Bunu hissettiniz..
Bu sebeple kopamadık galiba..
Kopmayalım da

Kopmayız biz ! Yeri gelir küseriz, yeri gelir saç başa gireriz ama bir arada kalmayı biliriz çünküm biz bir aileyiz

Bu altın çadırı niye bayramdan sonra olmuyo ki rüzgarın harçlıklarını buraya gömerdim mis gib

Hihiohohhooyyttt topiğin delisiyim ben kendim çalıp kendim okuyom ne var yani şinanay yandan yandan hoppaaaa

Bak hele ağza burna kaşa göze ellere bak yarebbiim ama o elin şekli olmamış öyle töbe allam deliriyorummm

Beeeennn bu topiğin hayaletiyiiiiiiiiiimmmm. huuuuuu huuuuu burdayıııımmmm OFT'te bu topiği sürekli akıştırmak için gönderildimmmm. Gören girsin bakam içeriiiiii huuuuuuuu

Beeeennn bu topiğin hayaletiyiiiiiiiiiimmmm. huuuuuu huuuuu burdayıııımmmm OFT'te bu topiği sürekli akıştırmak için gönderildimmmm. Gören girsin bakam içeriiiiii huuuuuuuu
bebek isteyenler girecek iceri gene ama
muhabbete gelsinler

İyi bebek muhabbetini sen yaparsın geyik de katkıda bulunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…