Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hayirlisi tatlim

Herkese selamlar;
Oğluşumun adını sorduklarında dediği şekliyle Özgayyy 2.5 yaşına girmek üzere. Sanırım zor kısmı atlattık , tuvalet eğitimimiz 2 yaşında tamamlandı şükür. Artık kendi kıyafet ve aykkabılarını kendisi seçiyor. O gün canı hangi yemeği istiyor belirtiyor ; ev halkıda mecburen Rüzgar'ın belirlediği menüyle yetiniyor. Konuşması etrafındaki herkesi dehşete düşürecek cinsten ; dra gittiğimizde sorunun ne olduğunu doktora kendisi söylüyor, bu durum artı çünkü dra çok sevimli gelen bu konuşmayla daha çok ilgilenilmesini sağlıyor. Uzun uzadıya oyuncağının özellikleri yada o gün başına gelen bir olayla ilgili otobüste rastladığımız bir yabancıyla muhabbet ediyor. Töbe yarebbim kaç yaşın bilgisiyle çıktıysa benden. Elime kumanda alıp zaping yapmaya başladığımda "anne gülgüy gülgüy açsana şşş kime sölüyom ben " diyo ve ben orda iptal moduna giriyorum. Bunun folik asiti fazla kaçmış sanırım

Kızlar meraba ben daha yeni evliyim 25 gunluk ama 5 yildir beraberz anlicagnz bebek sahibi olmayi cok istiyoruz bu ara yumurtlama günüm ve bu dönmde iliskiden sonra ayaklarimi havaya dikip bekliorum nette hamile kalma yontemlerini okudum dua edin olsun yaaa sizce bu durumda sansim nekadar

hoşbulduk canım net yoktu felan giremedim birde girdiğimde kimseleri bulamıyorum sohbet akmıyoki sen nasılsın görüşmeyeli 2. bebeği bekliyosun sanırım
moon hayırlı olsun cnm..sağsağlim kavuş bebişine inşallah..bizimki de 14 aylık oldu..herkese selam..öptüm hepinizi..hilal nasıl acaba bilen var mı girmeyeli çok oldu da..

Tavuklumakarnam Sağol cnm inşallah oglum abi olacakseninkide büyümüş maşallah rabbime emanet.

Hilali bayadir gormedim inşallah iyilerdir

Merhaba kizlar ben yeni uyelerdenim. Bebek cok istiyorum. Bu gun regl gunum amma olmadim test yapdim fakat bir sey cıkmadi. Acaba yalniş ola bilirmi? Ha birde eşim yırt disina gitdiyi icin adetimin 11 ve 12 ci gunudu birliktelik oldu. Fi

Gamze napıyon
Enler oylaması var ama kimsem kalmadığından sürünüyorum orda
Herkeslerin arkadaşları desteklemiş ne güzel..
Kimseler uğramıyor buraya.. Haklılar.. Terkedildi topik..

Son düzenleme:
Aklım Hilalde ama cesaretimi toplayıp arayamıyorum.Bebek inşallahhh iyidir...

Yav Ctesi gelsede Rüzgar'ı babasıgile göndertip kafa dinlesem azcukkk

Bak heleee ben topiğe ilk geldiğim günlerin sayfalarını karıştırdım anammm ne saftırozmuşum ya ben o sayfalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…