Ay inşallah))) o kadar istiyorum kiii)) bakalim 3 gune adet gunum inşallah olmamHosgeldin cnm aramiza.sbol bol esin keçiboynuzu yesin ilişkiden once turk kahvesi icsin.en yakin zamanda hamile kalirsin inşallah
Ay inşallah))) o kadar istiyorum kiii)) bakalim 3 gune adet gunum inşallah olmam[/QUOTE inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin
buralar çok değişmiş.. kim nerede ne yapıyor çok merak ediyorum.. Hüsnacım la hastane hastane koşturmaktan yorulduk ama şükür iyi olacağız.. bu yeni forum durumuna alışınca daha çok gelirimkk ne kadar degişmişş gelmeyeli hiçbişeyi bulamıorm yerinde
Aaa hosgeldin ya Nerelerdesin bayadir goremedik seni gelin arada cnm[/QUOTE][QUOjaleda, post: 37680255, member: 302541"]iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli ve görüyorumki çok şey değişmiş neyse özledim eski günleri
hoşbulduk canım net yoktu felan giremedim birde girdiğimde kimseleri bulamıyorum sohbet akmıyoki
Aaa hosgeldin ya Nerelerdesin bayadir goremedik seni gelin arada cnm
yine bir süredir girememişim umarım cevabımı görürsün:) site de değişmiş bi garip oldum.burda cogu herkes 1. bebeğini kucagına aldı ve büyüttü bile
hatta suanda o kadar yaramazlar ki kimse girmeez oldu :)) bende dahil.
artık 2 . lerde biz gene buluşuruz o zaman sende bebeğini büyütüyor olursun.
3. yaşında kızın varsa demekki yaklasık 4 yıl araları olucak
bende 2. yi ne zaman yapsam diye düşünüyorum :) oglum daha 3 temmuzda 1 yaşını doldurdu ama :) cok yaş olsun istemiyorum arada bide yaş gidiyo artık hey gidi heeeeeyyy
biz 1. yi yapana kadar... oyyy
26 aylık oldu he :) yakında okula gidicek bu cimcimeler :)Merhaba kizlar :)
Umarim hepiniz iyisinizdir cokk uzun zaman oldu girmeyeli
Kizimla gecen zaman bana okadar uzun gelmedi aslinda cimcime kendime bile zaman ayirmama müsade etmiyor.
26 aylık oldu çitlenbik♡
Hepinizi cok özledim burasi coook ayri cook
Konu Sahibi : mrs.who mu? Meg nerde bende artık giremiyorum malesef yaa
e insan isteğine ulaşınca yazıcak bişey bulamıyo
her sey zamanında güzel :)) kimler 2. ye hamile acaba liste var mı hadi liste yapalım 1. ler 2. ler diye...
hayırlısı olsun canım hadi bakalım canlandıralım topiği o zamanBende tesadüfen girince öğrendim meg konu sahipliğini bana devrettiğini söyleyen bir msj atmış. Vardır bir bildiği mutlaka, konuyu geri almak istediği gün yine konu sahibi olacağını biliyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?