Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba kizlar... O kadar zaman yetmiyoki su saatlerin alinmasina pek bi sevindim fazladan 1 saatim oldu evde oldugum surece..
Oglum bugun 17. Ayina giriyor.. Gunler gectikce yasam daha kolaylasti.
Cok zor bence cocuk buyutmek bide cok heraketli olunca... Yaramaz diyemem ama huysuz yaaa...

slm kızlar uzun zamandır giremedim artık zamanım hç olmuyor kendimle bile ilgilenm,yorum eskis gibi
bebeğim büyüyor 3.5 aylık oldu oğlum her gecen gün yeni bir gelişimini görmek çok güzel ona bakmaya doyamıyorum ben daha güçlü bir anne olurum sanmıştım ama çok pimpirikliyim
mesela bebeğim sadece anne sütü alıyor ama şimdi kabız oldu doktora gittik makatta çatlak olmuş zorlamaktan neden böyle oldu acaba kötü bişeymi yani benmiyim bunun suçlusu bilemiyorum biran önce iyileşsin stiyorum önceden günde en az 4 kez yapan bebektii şimdi yapamıyor ne bileyim babkalılm ne olacak
eskiden ne güzeldi buaralar bi sorun olduğunda soaradık fikir alırdık artık yok maalesef neyse herkese sağlıklı günler diliyorum

[QUOjaleda, post: 37680255, member: 302541"]iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli ve görüyorumki çok şey değişmiş neyse özledim eski günleri[/QUOTE]
Aaa hosgeldin ya Nerelerdesin bayadir goremedik seni gelin arada cnm

[QUOjaleda, post: 37680255, member: 302541"]iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli ve görüyorumki çok şey değişmiş neyse özledim eski günleri
Aaa hosgeldin ya Nerelerdesin bayadir goremedik seni gelin arada cnm[/QUOTE]
hoşbulduk canım net yoktu felan giremedim birde girdiğimde kimseleri bulamıyorum sohbet akmıyoki sen nasılsın görüşmeyeli 2. bebeği bekliyosun sanırım

Aaa hosgeldin ya Nerelerdesin bayadir goremedik seni gelin arada cnm
hoşbulduk canım net yoktu felan giremedim birde girdiğimde kimseleri bulamıyorum sohbet akmıyoki sen nasılsın görüşmeyeli 2. bebeği bekliyosun sanırım[/QUOTE]
Allah nasip ederse cnm ikinci yolda:)

Merhaba kizlar :)
Umarim hepiniz iyisinizdir cokk uzun zaman oldu girmeyeli
Kizimla gecen zaman bana okadar uzun gelmedi aslinda cimcime kendime bile zaman ayirmama müsade etmiyor.
26 aylık oldu çitlenbik♡
Hepinizi cok özledim burasi coook ayri cook

yine bir süredir girememişim umarım cevabımı görürsün:) site de değişmiş bi garip oldum.

yaş 30 malesef... yaşım iyi de cocuk düşününce zor.. . 1.cocukta bile o kadar yıprandım ki dogum cok zor ve dogumdan sonra insanın vucudu acayip değişiyor.
en azından ben zor gecirdim ve geciriyorum

Konu Sahibi : mrs.who mu? Meg nerde bende artık giremiyorum malesef yaa
e insan isteğine ulaşınca yazıcak bişey bulamıyo
her sey zamanında güzel :)) kimler 2. ye hamile acaba liste var mı hadi liste yapalım 1. ler 2. ler diye...

26 aylık oldu he :) yakında okula gidicek bu cimcimeler :)
benim oglum da 18 aylık zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bende hepimiz gibi çok şükür

Bende tesadüfen girince öğrendim meg konu sahipliğini bana devrettiğini söyleyen bir msj atmış. Vardır bir bildiği mutlaka, konuyu geri almak istediği gün yine konu sahibi olacağını biliyordur...

Bende tesadüfen girince öğrendim meg konu sahipliğini bana devrettiğini söyleyen bir msj atmış. Vardır bir bildiği mutlaka, konuyu geri almak istediği gün yine konu sahibi olacağını biliyordur...
hayırlısı olsun canım hadi bakalım canlandıralım topiği o zaman

kızlar bugün falcıya gittim , 2. cocugumu yagız 3 bucuk yaşına gelince yapıcakmısım bide kız olcakmış yaşasn İnşallah Allah gönlüme göre böyle verir... yagız içinde iyi şeyler söyledi avukat yada hakim olabilirmiş Ah ah ne güzel şeyler hayali bile güzel.. inanma diceksiniz de kadının söylediklerinin çıktıgını gördüğüm için umutlanmadım değil haniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…