Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm nasilsin gamzem uzun zamanoldu gorunmuyodun ruzgar pasaya bayildim maasallah kuzuna kocaman olmus canim

slmmmm
gamzeeee nerdesiniz kız siz valla bibakim dedim gözlerime inanamadım megde yazmış gitmeyin bidaha bukadar heee
bu arada bende oğluşumu büyütüyorum 5 aylık oldu yavrum çok datlı bi görseniz hergün yiyorum onu
görüşmek üzere

rosess burlardayız artık ama sizlerde gelmemezlik etmeyinnn

Kizlar selam
Bora buyuyor annelik hic kolay degil inanin zaman bulup giremiyorum 11 aylik henuz yuruyemeyen bi sipam var malum asiri merakli ve karistirici gun nasil basliyor nasil bitiyor bilmiyorum
Rose canim buyuyor bebegin onlarin bi gulusu omre bedel ne guzel bi sevgi cok sukur bugunumuze kendimizi uzup acele etmekte hakliymisiz :)
Gamze Ruzgar nasil buyumus masallah ona op benim icin sen nasilsin hayat nasil gidiyor yine nese dolusun yuzun hep gulsun
Meg seni ozlemiyor degilim ve her girdigimde senden haber var mi diye de bakiyorum dualarim seninle
Moon ikinciyi bekliyorsun ne guzel bende cok arasi olmadan bi kardesi olsun Boraninda diyorum ama kendime bakinca hic iki cocuk bakicak beceriyi goremiyorum
Vee Hilal nasilsiniz arada yaz Ceylini cok merak ediyorum insallah hersey yoluna giriyordur dualarimdasiniz
unuttugum varsa affola herkesi cooook opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…