Slmnasilsin gamzem uzun zamanoldu gorunmuyodun ruzgar pasaya bayildim maasallah kuzuna kocaman olmus canim
Bende ne yapim canim ev cocuk bir suru tasinmalar derken gelio geciyo hayat esim yok vana gitti gorevli canim sikiliyo gamzem bende ozledim kim derdiki bu kadar kopucazKocaman oldu ya benim eşşek sıpam sen napıyosun kuzuuu özledim yavvv
Hosbuldukkk :))Valla sIKILDIM ya azcik muhabbet edem dedim o yuzden..geldim araniza kafa dagitayim azcik bebek cocukk anne olmakk oyyyyyHoşgeldinnn o zamannnn
masallah ::)))
slmmmm
gamzeeee nerdesiniz kız siz valla bibakim dedim gözlerime inanamadım megde yazmış gitmeyin bidaha bukadar heee
bu arada bende oğluşumu büyütüyorum 5 aylık oldu yavrum çok datlı bi görseniz hergün yiyorum onu
görüşmek üzere
@yildiz63 anam rastlaşamadık ki muhabbetin dibine vuralımHosbuldukkk :))Valla sIKILDIM ya azcik muhabbet edem dedim o yuzden..geldim araniza kafa dagitayim azcik bebek cocukk anne olmakk oyyyyysizdede konu guzeldi atlayam dedim hemen
allah bizede versin ya çok tatlı vallaHosbuldukkk :))Valla sIKILDIM ya azcik muhabbet edem dedim o yuzden..geldim araniza kafa dagitayim azcik bebek cocukk anne olmakk oyyyyysizdede konu guzeldi atlayam dedim hemen
Aminın inşhallah bizede versin ya çok tatlı valla
megimm burdayım ben yine :)kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?