Niye gitmiştinki?megimm burdayım ben yine :)
Niye gitmiştinki?
Aaaa neler olmuş paşama benim yaRüzgarla uğraşıyorum kaç gündür hasta gelemedim o yüzden alerji mahvetti bizi ege ünivers.tesine gisicez artık neye alerjikse tamamen çıksın hepsi
Aaaa neler olmuş paşama benim yacok gecmiş olsun kuzuma
Kıyamam bebişimeAlerji dışında hiçbirşeyi yok şükür ama bu alerji mahvetti yavrumu ileri tetkikte üniversitede oluyo ancak
Çarşamba kıyacaklar tahlil mahlil poffffKıyamam bebişime
ya nolcak alerji tahlilinden üzülme kuzum ya.gerci az bişey ciziyolardı kolu demi?Çarşamba kıyacaklar tahlil mahlil poffff
Önce kan alıyolar alerji seviyesini saptamak için sonra neye alerjisi olduğunu anlamak için çiziktiriyolarya nolcak alerji tahlilinden üzülme kuzum ya.gerci az bişey ciziyolardı kolu demi?
surup iciriver ciziktirtme sendeÖnce kan alıyolar alerji seviyesini saptamak için sonra neye alerjisi olduğunu anlamak için çiziktiriyolar
Ne şekilde uygulama yapıyolar bilmiyorum çok çeşidi var yakı şeklinde filanda varmış ıgE değeri 800lerde Rüzgar'ın çok yükseksurup iciriver ciziktirtme sende
olmaz mı?
sen bi git hastaneye de o sırada bakar karar verirsin olmazsaNe şekilde uygulama yapıyolar bilmiyorum çok çeşidi var yakı şeklinde filanda varmış ıgE değeri 800lerde Rüzgar'ın çok yüksek
Öle ya bi çaresi olsunda ne olursa olsun özele bak süprüzzzz :)sen bi git hastaneye de o sırada bakar karar verirsin olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?