Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar
pericim senden haber alınca çok sevindim sen büyüttün bebişi 1 yaşına gelmiş maşallah
benim bebişte 6. ayına girdi ek gıdalara başlıyorum yavaştan ama çok zormuş ya başlamak önceden sadece emziriyodum şimdi daha da zorlaştı
gamZEEcim alerji demişsin bendde ek gıdalara geççince bu 1 haftadır sanki benim oğlumdada yüzünde bikaç kabarcık gördüm vücudundada kırmızı nokta oluyor toplasan 3 tane kadar var
alerjimi acaba neden olurki yarın doktora gidicez gerçi ama bilemedim bu alerji çok önemli bişeymi
ay çok özlemişim hepinizi yaa

Selaaam
rose senden haber almakta cok guzel eveeet 1 yasina az kaldi ah su ek gida hakketen zor simdi hep ne pisirsem derdi ve hicbi pisirdigimi begenip yemeyen bi bebegim var insallah senin ki istahli olur bizim tercigimiz meyveden yana baska bisey yemek istemiyoruz bakalim siz neler yapicaksiniz :)
Kizlar Bora oyun falan pek anlamiyor ama ben onu ctesi oyun grubuna goturucem bakalim ne yapicak cocuklari seviyor insallah guzel zaman geciririz bende yaninda olucam
gamze benim kardesimde alerji hastasiydi zor Allah yardimcin olsun ama Allah baska dert vermesin atlatirsiniz insallah
Rose druna soyle kizarikliklari o daha bebek kasik filan degse kizariyor hemen korkma alerjiden oyle bisey olmaz insallah

her geldigimde oldugu gibi Ceylin ve Hilali ariyor gozlerim bi haber alsak iyi olduklarini duysak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…