Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet yine ben ve yine boş kimsesiz bir topik bu haberi bukadar heyecansız size söyleyeceğim aklıma gelmezdi
acaba topik boş diyemi yoksa içimdeki korkular yüzündenmi bilmiyorum hani arada bir şaka yapardımda herkes güzel bir heyecandan sonra bana kızardı işte o haberin şaka olmayaynını söylüyorum hamileyim çok şükür henüz yeni bir gebelik kese var bebiş yok şimdilikdoktor zaten birsürü bişeyler zırvaladı durdu azıcık gücüm olsa dövecektim şe..sizi neyse işte burda sizinlede paylaşmak istedim keşke o eski heycanlı zamalarımız olsaydı

Emineee çok sevindimmm çokk inan geçen bildırımlerde senın yazdıgını gorunce bian aaa hamilemiki dedim içimden aynı eski heyecanla heycanlandımmm çok şükür sağlıkla dogsun kuzuccuk inş hiç olumsuz düşünme inş pıtpıtlarda gozukur yakında ya musavvır cek bol bol elini karnına koy ona ol dıycek can verıcek Rabbim inşş ayyy gercekten cok sevindimmm

[QUma"jaleda, post: 38826197, member: 302541"]evet yine ben ve yine boş kimsesiz bir topik bu haberi bukadar heyecansız size söyleyeceğim aklıma gelmezdi
acaba topik boş diyemi yoksa içimdeki korkular yüzündenmi bilmiyorum hani arada bir şaka yapardımda herkes güzel bir heyecandan sonra bana kızardı işte o haberin şaka olmayaynını söylüyorum hamileyim çok şükür henüz yeni bir gebelik kese var bebiş yok şimdilikdoktor zaten birsürü bişeyler zırvaladı durdu azıcık gücüm olsa dövecektim şe..sizi neyse işte burda sizinlede paylaşmak istedim keşke o eski heycanlı zamalarımız olsaydı [/QUOTE]
Ay maşallah cnm cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin gel aradada hbr verde merak etmeyelim cnm

canım ALLAH razı olsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririm dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum çok ençokta kızım hayal kırıklığına uğrar diye korkuyorum
bir görsen okadar mutluki tanıdık tanımadık herkese söylüyo kardeşim olucak diye rabim umutlarımızı kırmaz inşallah

[QUOTE
Ay maşallah cnm cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin gel aradada hbr verde merak etmeyelim cnm[/QUOTE]
kedicik çok sağol canım hala şaşkınım aslında 9 yıl sonra ilk defa gebe kal ve sevincini doyasıya yaşama rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallah

[QUOT"jaleda, post: 38834803, member: 302541"][QUOTE
Ay maşallah cnm cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin gel aradada hbr verde merak etmeyelim cnm[/QUOTE]
kedicik çok sağol canım hala şaşkınım aslında 9 yıl sonra ilk defa gebe kal ve sevincini doyasıya yaşama rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallah[/QUOTE]
Allaha emanet cnm melegin inşallah sorunsuz sıkıntısız gecer gebeligin cnm benim eltimde oyle ara verdi bu yil dogurdu hic merak etme güzel düşünelim güzel olsun

Emine canım cok sevındım inşallah bebegıde görursunuz sıkıntısız bır hamılelık gdcırırsın içini rahat tut canım

emineeeeeee coook sevindim iyi habere ihtıyacım vardı cnm benim saglikla hayırla gelsin kuzuuu
Allah sabrının mukafatını en güzeliyle versin
canım benim çokk sağol inşallah sorunsız bir gebelik geçirirm rabbim büyük tek dayanağım ve güvendiğim O ALLAH olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım benim çokk sağol inşallah sorunsız bir gebelik geçirirm rabbim büyük tek dayanağım ve güvendiğim O ALLAH olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
tatlımm beni hatırladın mı bilmiyorumm ama son sayfaya bı bakındım kı çokk sevindim gebe oldugunu öğrendım hep duamdaydın sıkıntısız gebelik yaşayıp saglıklı ve hayırlı evladını kucaklamak nasip olsun inşallah darısı bekleyen dostlarımıza inşallahh dua ile

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin senide bulsun Rabbim olmayan herkese nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin senide bulsun Rabbim olmayan herkese nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin
Eminecim arada hbrdar et bizide hersey yolundamı gördunuzmü bebişi inş saglıkla alırsın kucagına

ksdar hbrsı

ozim ıyıym çok şükür bebğimde inşallah iyiydir geçen çarşamba kalp atışını duydum rabbim şükürler olsun inşallah bundan sonrasıda yolunda gider sürekli yatıyorum işim olmadıkça durum bu tekrar 1 hafta sonra gidicem doktora dualarınızı eksik etmeyin

Canım cok sevındım hıc korkma minik mucızenın tadını çıkar dualarım seninle Rabbime emanet miniğin inş

Buarada bendende bı suprız var bizede minik bı mucıze geldı inş adetım gecmiş farkında değilîm test yaptım negatıf olduguna enin olarak ama pozıtıf şok oldum kızım 17 aylık ama genede cok sevındım cok zorluklar yasadım tup bebekle tekrar ugrasmadan rabbım verdı inş saglıkla devam eder dok kostum hemen kese var dedi daha kucuk haftaya bakalım dedi clexsane basladık gene hemenn şoklardayımmm az önce geldım evee kızımı emzırıyodum bırak artık dedi nası bıraktırcam bılmıyorumm

eminecim maşallah kuzuna rabbim kucağına almayı nasip etsin
ozim tebrik ederim .allah kucağına almanı nasip etsin.kızçen küçükmüş ama sütten kes. bende hamile kalınca kestim gerçi benim sıpa 25 aylıktı kestik yoksa daha emiyordu

Sağol canım inş Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin kesicemde gunduz problem yok gece napıcam bilmiyorum anne sutu yerıne ne verebılırım hiç bişi kabul etmıyo öğürüyo herseye sut içse yada mamayı alsa napıcam bilmiyorum sen kesınce gece ne vermeye basladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…